haha korrekt vélemény vicc volt olvasni
nekem kb így alakult, hamár albumok
13th reborn: f@sza album, pláne az eleje húz!! azt a részt bármikor újratolom! jarring fly - shadan - mouya no koushin - aimai - robust conviction - ame
érdekes utána már gyak érdektelen az album pv-k dacára
girugamesh: na ez pre-order volt

(kettő közt zárójel reason of crying a crime-mal és a freesiaval) ismét az eleje hengerelt patchwork - vermillion - stupid - barikade - shining (!!!!) és eddig írtam fejből a címeket. utána ismét nekem olyan.. nem létezett a korong az utolsó dalt leszámítva, amelyik szintén csúcspont. a koware teiku sekai

nekem naon bejött. vitték tovább a durvulást, csak több elektronikus hangzást kapott a zenekar
és lol utólag meghallgatva ezt a lemezt, a második -nem hallgatott fele- már előrevetítette h mi lesz a következő korongon.
music: meglepett a korai megjelenés, hiszen a girugamesh óta laza 11 hónap telt el. gyak épp h rongyosra hallgattam. de örültem

igaz nem csak én féltem
elsőre hallgatni sem tudtam. fura volt.. radikálisan más. popos.
ettől független ezt is megvettem xD szokás hatalma. igazából ha nincs bnőm meg sem szeretem. nem.. ő nem naon szereti xD de amióta járok vele, azóta 2 kocsival megyünk síelni, miegyéb, így huzamosabb ideig vezetnem kellett, így az összes lemezemet felvonultattam.. és rájöttem h vezetni isteni rá. dinamikus, ritmikus és laza. nem vonja el a figyelmem, de elvok vele! *o* és megszerettem
now: itt már nekem nem tűnt korainak. elvégre több mint egy év. és ehhez képest is tartották a tempót. volt 3 single. ezek dalai is benne voltak. + voltak hírek régi dalok újravételéről. szóval 6-8 új dalra számítottam. azt 1 év alatt összehozni profiknak nem nagy meló. saját zenekarommal is 6 körül vagyunk egyetem és sokminden más mellett.. őket meg ezért fizetik szal na
és sztem hozták ugyanazt amit az előzőben elindítottak. faca effektek és laza rokk, ami nem akar maradandót alkotni. de lol minek is? a lényeg a party és az élmény. ha ezeket figyelembe vesszük, gondoljuk végig, h melyik lemezre lehet jót táncolni?

és etekintetben nem a 13th a nyerő. a nowra és a musicra úgy is lehet ugrálni, hogy egy dalát sem ismeri az ember
szvsz
az új single-ről már írtam xD a color sztem semmien. rem jobb lesz az aug-i kislemez