Na kis review.
01.
now (intro): eléggé felesleges, sima tucat-tuctuc intró, ami átmegy az első dalba.
02.
bit crash: zúzós, feszültségteljes, tetszik. Éppen annyi elektronika van benne, amennyi kell (=minimális) és a hossza is ideális. A csordavokálok meg üvöltések jóóók.
03.
NO MUSIC NO REASON: pörgős kis dal, minden a helyén van. Igazából semmi különös, elhallgatom. Jó a végefele az az üvöltős-belassulós zúzós rész, ők mindig jól nyomják az ilyesmit.
04.
ALIVE: ezt már ismerem és szeretem is, még mindig király.
05.
I think I can fly: érdekes kezdés, aztán bejönnek a bivaly gitárok, niiice. Ezután maga a dal meglepően meditatív fordulatot vesz, tetszik a jelzésértékű percussion és az elkalandozgató gitár a verzékben. Igazából ez egy lassú dal a tökös gitárok ellenére, mégis bejön, a refrén is cool, nem nyálas.
06.
BEAST: oké, tisztázzuk az elején, hogy
leszarom, hogy mindenki a Gazette-hez fogja hasonlítani, mert van benne össz-vissz nyomorult fél perc női háttérvokál. Húzós, fogós és naggyon táncolható. Máris kedvenc.
07.
nobody: Az első fél percben azt hittem, K Dub Shine számot hallgatok. Kicsit felvették a(z érzelmes) hip-hop szerelést a srácok, na. xD Ennek ellenére (vagy ezért?), és a fogós refrén miatt az egyik legjobban megjegyezhető dal, nagyon szép.
08.
Suiren: lásd
ALIVE.
09.
DIRTY STORY: Ha nem lenne gitár az elején, simán drum'n'bass is lehetne. xD Tipikus gyorsan zakatoló újféle giru' dal. Nagyon jók megint a háttérüvöltések és a refrén is. Nagyon vad.
10.
GAME: Kicsit rappesebbre veszik a figurát, a gitárok viszont jók, tetszik, hogy ilyen "szétszabdalt" hangulata van az egésznek. Igazából zeneileg nem egy nagy megfejtés, mégis nagyon fogós. A refrén tipikus girugamesh.
11.
driving time: Fun, lendületes kis dal, nagyon jellemző rájuk. A refrén itt is nagyon ragadós (meg kicsit olyan bugyuta/popos, de nem érdekel xD), a zenészek is jól nyomják.
12.
arrow: Nemrossz, nemrossz, olyan közepeske nekem. Igazából a verzék jobban tetszenek, mint a refrén. Nem túlságosan fogott meg, mondjuk szép lezárás, azt meg kell hagyni.
Kedvencek idáig: ALIVE, BEAST, nobody, driving time
Összbevéve nagyon cool lett, szép munka.

Ha nem számolom bele az intrót, akkor tőlem 8/10-et kap.