22 wrote:
Sayu wrote:
Engem még régebben az zavart nagyon, hogy nekem legelső együttesek között volt a Diru és utána ismertem csak Gazette, Sadie és .. akkoriban idegesített hogy Kyo hangját mennyire átakarják venni a többiek is... Azóta már megváltozott erről a véleményem.
hasonló az énektechnika, és ha kicsit jobban fülelnél, akkor rájönnél, h az nem azonos a hagnszínnel (mivel Kyonak kicsit másmilyen) egyébként ha már annyira hasonlítgatni akarod ezt a dolgot (az énektechnikát), akkor még felsorolhtasz kb 20-30 vk bandát.
köszöntem.
Hát én is köszönöm; hogy most ezt megkaptam. Bocsi, ha valamit félreértelmeztél, amit írtam. Tisztában vagyok az énektechnikával, és magával a vk fogalmával és annak vele együtt járóival, de ebbe nem is akarok belemenni nagyon. A végén pedig mondtam is, hogy erről meg változott a véleményem, már jó régen...(még mielőtt erre az oldalra jöttem volna). A Gazette,(főleg Ruki

) a számomra legkedvesebb együtteseim közé sorolom. Én nem akartam hasonlítgatni, én csak elmondtam mit tapasztaltam meg régen. Tudod eddig egyik fórumos sem írt vissza nekem ilyet, mármint ne haragudj de egy kissé nyersen fogalmaztál, nem akarok a semmiért haragot, de máskor szerintem nem kéne ennyire az ember nyakába ugranod. Ennyi lenne, amit én még hozzá fűznék, és egy pontot tennék a végére, s remélem a jövőben is jóban lesszünk…