^^" Köszönöm a bizalmat Erisz-chan!
Megumi: Megvagyunk, ha barátnőm meg bírja valósítani azt a Kaoru-rucit, amit szeretne. És ha Kedvesemet elengedik otthonról (ha nem, elrabolom!!!!!!!!!!), mert ha nem, akkor új Die után kéne nézni, de szerintem csakmár nem

(utalva az előbbi zárójeles részre). Szóval tessék készülni!!!!!! Ez nem vicc és nem próba!!!!!! Deg cosplay lesz

!
Nah igen! Hogy melyik ruha legyen. Nincs is ennél nehezebb. Én ugye azt választottam, amit meg tudok valósítani azok közül, ami tetszett. Ruha nálam egyszerű ugye, de a sminkkel hülyéskedhetek, a frizurát nem is említve. Meg kell fehér nyakkendő!
A leglátványosabb Toshiya-ruha egyértelműen a Myaku-s ruha, de azt hiszem, ha még meg is tudod varrni, akkor ott vannak a rasztatincsek

. Szóval nem megyszerű! Főleg, hogy olyan harisnyanadrágot se lehet szerezni szinte sehol, csak zoknit. De amit ajállok, az a Cage-es cucc! Az valami gyönyörű!!!!!!!!!!!!! Még meg is valósítható, és a frizura se ördöngős. Amit meg nem ajállok, az a pap ruha!!!!! Különben le se bírsz magadról vakarni egész végig

. Papruha...... kell...csinálni....fanservice..........
És a koncert...... Barátnőm nem tudom honnan vette, de megkérdezem tőle. Viszont pletyka, már ő is így említette, hogy az, tehát valószínű az is. Nem lesz koncert sajna

! De lesz Vidoll!!!!!!!!!