Jó hát az tény h Közép-Kelet Európa nem egy luxus, de tapasztalatból mondom h Olaszországban rosszabbat is tapasztaltam mint nálunk.
Ha meg fesztivál, akkor az olyan is, senki ne várjon tőle csodát mert az a világ minden táján szar higiénés szempontból, mindegy h melyik országot nézzük.
És ha abból indulunk ki h Japánban milyen elterjedt a pottyantós lyuk...

Való igaz h könnyebben tisztán lehet tartani, de akkor is.
Annyira jellemző hha japánok akkor első a panaszok sorában a WC/higiénia, szinte kivétel nélkül.
Varsóban is úgy reklámozzák a klubot ahol a Diru fog fellépni h ott a legtisztábbak a WC-k x'D
Azt viszont nem tudom honnan vették h mindenütt lusták meg nemtörődöm emberek a szervezők. Erre mondtam h általánosítás.
Lehet h a Gekidou-ra értették, lehet h országos szinten, de nem biztos h a szerevezés hibája h nem volt teltházas minden koncert.
EDTI:
Djinn: Erre azt tudom mondani h nem abból kell kiindulni h Japánban mi van. Ennyire nem szabad elutasítónak lenni más országokkal szemben. Ha az itteniek veszik a fáradtságot arra h pl. japánul tanuljanak, akkor minimális alkalmazkodóképesség a másik fél részéről is elvárható. Már elnézést, de én ezt így gondolom. Sokat utaztam már és ha mindig nyavalyognék h mi van meg mi nincs igencsak érdekes lenne és túlsúlyban lennének a negatív tapasztalatok.