Aru wrote:
Tudod mit Case, akkor én is elmegyek a francba. Egyébként én nem szavaztam mert be se töltött az oldal ahol kellett. És igen, tisztában vagyok a véleményeddel h szerinted az internetes szavazások milyenek. De ha másra nem, akkor arra jók h mindenki leszûrhesse: a többi együttes rajongói messze nem veszik annyira véresen komolyan a kedvencüket h szavazzanak is, fõleg nem többször. Arról nem is beszélve h minek nézték volna meg a többi PV-t ha úgyis a Dirura szavaznak. Semmi érelme nem lett volna, szerintem.
Egy ilyen szavazás arról szól, hogy a nevezettek közül kiválasztod, hogy
szerinted melyik a legjobb. Nem arról, hogy az elvakult rajongók gondolkodás nélkül, kampányszerüen klikkelgetnek.
Ha majd csinálnak "Who's Got The Biggest Fansupport" szavazást, ott nem lesz egy ilyen eredménnyel semmi bajom, de itt arról lett volna szó, hogy melyik videó a legjobb. Nomeg a rajongók ezzel az egésszel meg szerintem magát a zenekart is nagyon lejáratják.

Risa wrote:
Az meg sem fordul egyikőtök fejében sem, h talán jó az a PV és sok embernek tetszik? Persze, gondolom röhejes ilyesmit feltételezni a Diru estében.

Semmi baj azzal a PVvel, de a többi nevezett ismerete nélkül szavazni egyszerüen hülyeség szerintem.