Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 27 Tue, 10:39 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 10 Sat, 6:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:
(Igen, a Dir en Grey koncertről beszélek, megdöbbentő volt számomra, mennyire nem volt arányban a szolgáltatás az árral.)

te meg mi a fenéről beszélsz?? :shock: ott sem voltál

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 10 Sat, 6:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:
Mielőtt indultatok, hallottam a megjegyzéseket, hogy "Reméljük Kyo most majd lesz szíves énekelni.",

biztos vagyok benne, hogyha kyo csak végighörögte volna az egészet(amire valljuk be nagyon kicsi az esély, manapság télleg nagyon divatos itt azt mondani, hogy végighörögte az utolsó koncerteket, ami egy nyilvánvaló baromság, helyesebb az hogy volt egykettő amit végighörgött és perszehogy az sokkal jobban megmarad az emberben, mint az amit végigénekelt úgy ahogy azt már kismilliószor hallhattuk)akkor is felejthettetlen élmény lett volna nekünk

D wrote:
amikor visszajöttetek akkor pedig meghallgattam az élménybeszámolókat.

hát nem tudom ki mondta neked ezkszerint hogy szar volt, én csak annyit tudok hogy miután kijöttünk a koncertről mindenki teljesen meg volt elégedve, és ponthogy arról beszéltünk hogy kyo végig énekelt

D wrote:
az objektív tények ismeretében (pl sehol egy kivetítő) én tuti nem fizettem vona ezért.

ezt meg egyszerűen nem értem....szerintem ha gackt fellépne egy falusi istállóban akkor is megnéznéd.....és persze hogy nem fizetnéd ki hisz nem is vagy dir en grey rajongó......amúgy mindezeket nem rossz szándékkal írom, csak kicsit felbosszantott hogy úgy ócsárolsz le valamit (amiért például én fizettem-és nem bántam meg) hogy ott sem voltál...

ja és hogy legyen egy kis ontopic...gacktnak jó az új haja :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 10 Sat, 7:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

fúú nekem pont nem tetszik az új "sportos" haja..olyan "hö gazsi most jól belöttem a sérót mehetünki a dizsibe tipródni " tipus....szerintem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 10 Sat, 7:26 pm 
oshare booty
oshare booty

Tokubei wrote:
D wrote:
amikor visszajöttetek akkor pedig meghallgattam az élménybeszámolókat.

hát nem tudom ki mondta neked ezkszerint hogy szar volt, én csak annyit tudok hogy miután kijöttünk a koncertről mindenki teljesen meg volt elégedve, és ponthogy arról beszéltünk hogy kyo végig énekelt

öh...alátámasztom, én is hallottam negatív beszámolót...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 10 Sat, 8:39 pm 
Forum Addict

Tokubei wrote:
szerintem ha gackt fellépne egy falusi istállóban akkor is megnéznéd.....

Pont ezért hoztam fel ezt a példát. Gackt nem lépne fel egy istállóban, ugyanis nem tenne olyat a rajongóival, hogy azoknak csalódottan kelljen távozniuk.

Tokubei wrote:
kicsit felbosszantott hogy úgy ócsárolsz le valamit (amiért például én fizettem-és nem bántam meg) hogy ott sem voltál...

OK, én a beszámolók alapján alakítottam ki a véleményem, de valószínűleg az olyan objektív dolgokban mint a színpad mérete és hogy mennyit lehetett belőle látni, akik elmondták, nem hazudtak. Én azt várnám el egy zenekartól, hogy olyan koncertet adjon, hogy a rajongók szélesen vigyorogva meséljék, milyen klassz volt, amikor visszajönnek, és csodálkoztam, hogy nem így történt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 10 Sat, 9:34 pm 
Site Admin

D wrote:
Tokubei wrote:
szerintem ha gackt fellépne egy falusi istállóban akkor is megnéznéd.....

Pont ezért hoztam fel ezt a példát. Gackt nem lépne fel egy istállóban, ugyanis nem tenne olyat a rajongóival, hogy azoknak csalódottan kelljen távozniuk.

mint Mona kifejtette Gackt meg Deg nagyon nem egy kategoria. Random, de aktualis példa... a tegnapi Cinema Strange koncert, amit a kicsi, lepukkant KékYuk-ban adtak sokkal jobb volt, mint (az egyebkent szinten nagyon jo) koncert amit 3 éve adtak a WGT nagyszinpadán (sokezres terem, olyan technikával, hogy wow). Gackt show-t ad, a Deg, stb meg koncertet. Nem ugyanaz.
Egyebkent meg... Egy igazan jo zenekar / eloado pont ugyanolyan jol tud teljesiteni mindkét közegben. Ott van pl. a Laruku vagy a Sads akik a legnagyobb stadionokban és a kis klubbokban is pontosan ugyanolyan ütösek tudnak lenni, persze mindkét helyen az adott helyhez illö koncerttel. Ez ugye a Sads esetében volt a leglátványosabb, akik a Babylon turnét iszonyatnagy diszletekkel, statisztak tomegével, lenyugozo latvannyal nyomták le es ugyanakkoriban meg max ha 150-200 fös kis klubbokban ugyanugy felléptek, ahol tömegnyomor volt, tolongás és Kiyoharu fejest ugrott a kozonsegbe.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 10 Sat, 9:45 pm 
Forum Addict

Case wrote:
Gackt show-t ad, a Deg, stb meg koncertet. Nem ugyanaz.

Én ezt értem, és abban is egyetértek, hogy egy 150 fős koncert is lehet olyan, ahol fantasztikusan érzik magukat az emberek, a Dir en grey koncert kapcsán viszont annyit láttam, hogy előtte néhányan húzták a szájukat, hogy "reméljük most Kyo majd fog énekelni", utána pedig volt olyan aki cseppet sem elégedetten tért vissza. Ha mindenki azt mondta volna, hogy csúcs volt és jó volt őket látni, biztosan nem merül fel bennem, hogy belekössek, miért nem volt kivetítő vagy miért nem csináltak showt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 10:22 am 
Elite Member

Nos, hát elolvasva a hétvégi termést felgyülemlettek bennem is gondolatok.
Szerintem, azt, hogy valami jó, vagy kevésbé jó, tecc v nemtecc, azt még mi magunk sem tudjuk teljesn objektíven megítélni, mivel nemcsak a környezetünk, de mi magunk is változunk. És ha neadjisten hatalmas összegeket fizetünk egy olyan dologra, amiről aztán valamilyen szinten kiderül, hogy mégsem olyan mint vártuk, az emberek többsége akkor sem fogja ezt nyilvánosan beismerni. Szépen elkezdi meggyőzni saját magát a dolog minőségi voltáról. A disszonancia meg szépen csökken. Ez abszolút nem tudatos dolog, egyszerűen csak megtörténik. Az emlékeink nem statikusak, mindig más-más színűre festik őket a saját belső lelki folyamataink. (Ha az álmaink közül a legideálisabb is valósul meg, akkor is van némi hiányérzetünk, mert ezzel párhuzamosan megszűnik az összes többi kívánatos lehetőség, amit az elménk veszteségként fog fel.) Mellesleg megjegyzem én a beszámolók alapján úgy gondolom, iszonyat nagy élmény lehetett a Diru koncert.
Második észrevételem, ami egy k*rva nagy közhely: a világon nem találtak fel még egyetlen olyan dolgot sem, ami mindenkinek elnyerte volna a tetszését. És ez a jövőben sem fog változni. Legyen ez egy koncert vagy Gackt haja.
És ha már Gacktnél tartunk: köszönöm Monanak, hogy elmondta azt, ami bennem is végbement.
A pasi hihetetlen érzékkel mozgat meg tömegeket, nyúl az üzleti fogásokhoz. Kommunikációs-szakmailag iszonyat jól kihasználja a rendelkezésre álló lehetőségeket, amivel az emberek többségét meg tudja szólítani. Mint már említettem nem vagyok Gackt-fan, de ezeket el kell ismerni. Végszónak meg csak annyit, hogy szerintem Gackt akkor lesz misztah perfetto, ha tökéletesen ráérez arra, hogyan egyensúlyozzon a művészet és az üzlet között.

edit 20060619: Na, közben hétvégén hallgattam Gackt-t és rájöttem, baromira nem kell túlelemezgetni egy-egy előadót. Szal csináljon szinte bármit, azért a hangjával még el tud varázsolni. És ez a lényeg!

Last edited by oolong on 2006 Jun 19 Mon, 7:36 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 13 Tue, 3:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

régen már szóba került a Gackt főszereplésével készült játék a bujingai (Usa és EU megjenésben a címe: the forsaken city) . Kb a harmadik játék volt amit ps2-re megszereztem és az azóta beszerzett 70+ game után is kijelenthetem hogy műfajában egy egész jó darab. Tehát abszolut nem a marchandise "lóbádzsit" játékok közül való ahol egy sztár köré kerítenek valami marhaságot majd ezt eladják játéknak (amit persze a z idol neve ad el) mint pl a larukus elmebaj. Itt kérem csináltak egy kiváló kaszabolós játékot aminek a főszereplőjét gacktról mintázták. A zenék régi keleties etűdök idő a mesebeli szamuráj korszak . Na de azért hoztam fel újra a témát merta zóta sem küldtem semmi nézni valót a dologról Azért ide rakom és nem a játékokhoz mert a legviccesebb akkor is gackt személye illetve a sorban (az első több találat is az) az maga a CM.

no tessék:
http://www.youtube.com/results?search=bujingai&search_type=search_videos&search=Search

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 13 Tue, 8:59 pm 
Forum Addict

Mona wrote:
régen már szóba került a Gackt főszereplésével készült játék a bujingai

Köszi a linket! Eszembe juttatta, milyen régen játszottam ilyesmit... :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 15 Thu, 6:57 pm 
Forum Addict

Az új Takano Yuri CM, teljes változat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 15 Thu, 7:02 pm 
Senior Member

Engem meggyőztek.
*Indul a beauty clinincre* :hammer: :hospital:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 15 Thu, 9:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

én egy kis zsirleszívást kérek és olyan jennifer lopez pofikát mint gacktnak van ja és ferde szemeket és szögegyenes feket hajat (amit majd jól befestek) ja és törjék el a sípcsontjaimat és vegyenek ki 10-10 centit. Most hirtelen ennyi ;) (sic-sic-sic-sic-sic-sic)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 16 Fri, 2:43 am 
Elite Member

Meg vagyunk áldva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 16 Fri, 6:15 am 
Forum Fanatic

D wrote:

Ez is bizonyítja, hogy ha valaki megy bjúti klinikkre, akkor előbb-utóbb egy műanyag emberrel smárolhat egy lakatlan szigeten. Nem akarok bjúti klinikkre menni. :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour