D wrote:
Mielőtt indultatok, hallottam a megjegyzéseket, hogy "Reméljük Kyo most majd lesz szíves énekelni.",
biztos vagyok benne, hogyha kyo csak végighörögte volna az egészet(amire valljuk be nagyon kicsi az esély, manapság télleg nagyon divatos itt azt mondani, hogy végighörögte az utolsó koncerteket, ami egy nyilvánvaló baromság, helyesebb az hogy volt egykettő amit végighörgött és perszehogy az sokkal jobban megmarad az emberben, mint az amit végigénekelt úgy ahogy azt már kismilliószor hallhattuk)akkor is felejthettetlen élmény lett volna nekünk
D wrote:
amikor visszajöttetek akkor pedig meghallgattam az élménybeszámolókat.
hát nem tudom ki mondta neked ezkszerint hogy szar volt, én csak annyit tudok hogy miután kijöttünk a koncertről mindenki teljesen meg volt elégedve, és ponthogy arról beszéltünk hogy kyo végig énekelt
D wrote:
az objektív tények ismeretében (pl sehol egy kivetítő) én tuti nem fizettem vona ezért.
ezt meg egyszerűen nem értem....szerintem ha gackt fellépne egy falusi istállóban akkor is megnéznéd.....és persze hogy nem fizetnéd ki hisz nem is vagy dir en grey rajongó......amúgy mindezeket nem rossz szándékkal írom, csak kicsit felbosszantott hogy úgy ócsárolsz le valamit (amiért például én fizettem-és nem bántam meg) hogy ott sem voltál...
ja és hogy legyen egy kis ontopic...gacktnak jó az új haja