Mona:
Majdnem teljesen egyetértek veled, mindössze annyi a különbség, hogy amit te ellenérvként írsz le, nekem az is tetszik

. Ő maga is mondta, hogy "Gackt" egy project neve, és szerintem ez teljesen rendben van így; én szoktam a legjobban meglepődni, mikor valaki megtalál azzal, hogy "mégis hogy mondhat ilyet, hogy ő egy vámpír" és "hogy előadta magát az Utabanban" (persze leginkább azon csodálkozom, hogy miért engem keresnek fel ilyen irányú problémáikkal és csak utána azon, hogy ez valakit ennyire zavar), engem az érdekel, hogy szívesen nézem, hallgatom, kíváncsian várom, hogy mit talál ki legközelebb. Leginkább azért, mert az a véleményem, hogy neki van olyan háttere - pontosan a tehetsége és a művészetébe fektetett munka miatt -, hogy nyugodtan megengedheti magának, hogy ilyen "hallatlan" dolgokat műveljen TV showkban...nem beszélve arról, hogy még mindig évekkel ezelőtti műsorokról beszélünk, és ez nekem azt jelenti, hogy ezek szerint nagyon is jól csinálja
Már korábban is említetted, hogy az önéletrajza neked csalódást okozott, lehet, hogy másra számítottál, mikor elkezdted olvasni, nekem tetszett, pont azért amit te is mondasz: nem próféta (bár ki tudja, még kijelentheti egyszer, hogy az

), vagyis miért ne írhatná le, ha kiábrándítja, ha egy nő rácsapja a kocsiajtót és vissza se néz? Szerintem minden embernek van olyan, ami végleg kiábrándítja valakiből
Nekem az a legfontosabb, hogy ha megveszek valamit tőle, akkor olyan minőséget kapok, hogy biztos nem kell azt gondolnom, költöttem volna inkább valami másra a pénzem, vagy ha esetleg a koncertjére mennék, nem kellene azon izgulnom, hogy vajon lesz-e hangja és nem kellene csalódottan visszatérnem, hogy alig láttam az egészből valamit

. (Igen, a Dir en grey koncertről beszélek, megdöbbentő volt számomra, mennyire nem volt arányban a szolgáltatás az árral.)