Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 26 Mon, 3:05 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 07 Wed, 10:19 pm 
oshare booty
oshare booty

Image

hihi mért nem linkelted be ezt a képet?! XD kell itten klikkelgetni ien weird honlapokra...
jaésavélemény: :lol: :lol: :lol: XD qrva yó, sok pv-t akarok ien fejjel meg tv liveokat XD (ott csak gacktot veszik amúgyis)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 07 Wed, 10:34 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
hihi mért nem linkelted be ezt a képet?! XD kell itten klikkelgetni ien weird honlapokra...

Mert azt akartam, hogy a videot nézzétek és nem akartam feltölteni a képet.
Amúgy nekem is tetszik ez a frizura (is). :)

Last edited by D on 2006 Jun 08 Thu, 1:37 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 07 Wed, 11:27 pm 
Elite Member

Na, elnézést, hogy én is csak akkor írok ide, mikor kritizálni akarok, de én pl. pont akkortól nem (annyira) szeretem Gacktot, mióta kijött az előző Takano Yuri-s reklámja. "Menjél el szépségklinikára és szabasd át magad, mert ha jobban nézel ki, talán neked is lesz férjed." >< Hát miért kell ezt csinálni?! Az agyam eldurran. A zenéjéből Gackt-ot egy amolyan mélyérzésű embernek ismertem meg, aztán jöttek ezek a felszínes dolgai, egyre nagyobb mennyiségben, és mondom akkor jó, szeresse magát de nélkülem.

Az ilyen és hasonló reklámok, azoknak, akiknek valamiért önértékelési problémájuk alakult ki, nem tesznek jót. És gondolom sejtitek, hogy ebbe én is beletartzom. :( Najó, amúgy jó Gackt meg minden, a zenéjét a mai napig hallhatom időnként. Abba meg biztos nem hal bele, hogy egyel kevesebb rajongója van, de én az ilyet egyszerűen nem bírom elviselni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 08 Thu, 7:02 am 
oshare booty
oshare booty

D wrote:
nem akartam feltölteni a képet.

én sem töltöttem fel.. o_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 08 Thu, 7:11 am 
Elite Member

pszabi wrote:
Image

Véééégre! Gacktnek normális frizurája van, és nem úgy néz ki mint Jennifer Lopez. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 08 Thu, 8:37 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

oolong wrote:
Véééégre! Gacktnek normális frizurája van, és nem úgy néz ki mint Jennifer Lopez. :beaten:

Hahh bizony!! Amikor kb egy éve jöttek az első új gakt képek ahol egy lepelben fetrengett egy hatlmas kereszttel a vállán ott pont olyan volt mint lopez kisasszony.... leszámítva a fenekét (ami lopeznek van gacktnak meg még mindig nincs :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 08 Thu, 1:13 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
D wrote:

A hot-linking meg nem szép dolog :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 08 Thu, 2:32 pm 
oshare booty
oshare booty

D wrote:
pszabi wrote:
D wrote:

A hot-linking meg nem szép dolog :P

ha videó/ xy file lenne azt mondom h ok, de képnél kit érdekel a hotlinking?! XD na? mikor jön vmi ki gacktől? nem a cm, hanem mvi zenei cuccos (lehetőleg ezzel a style-lal)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 09 Fri, 12:36 am 
Newbie

mira wrote:
Na, elnézést, hogy én is csak akkor írok ide, mikor kritizálni akarok, de én pl. pont akkortól nem (annyira) szeretem Gacktot, mióta kijött az elõzõ Takano Yuri-s reklámja. "Menjél el szépségklinikára és szabasd át magad, mert ha jobban nézel ki, talán neked is lesz férjed." >< Hát miért kell ezt csinálni?!

Mert Gákotószán is odament, és azóta ő kibaszott MISZTEÁ PÁFETTÓ 8) !!!!
(jó, hát angolul még nem tud, de majd idővel elmegy nyelviskolába is és akkor ilyen vonatkozású reklámjai is lesznek)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 09 Fri, 1:13 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

"első hozzászólás ..és ott a pont. Mona behozza a rosszfiúkat a fórumra. Tokubei ugyan magától jött de majd el lesz ő is rontva.... mondta is hogy szeretne nagyon rossz lenni :D ..... (mert amúgy nem az a baj ha valaki keményen fogalmaz csak legyen kicsit több mondanivalója annál hogy.... (érdektelen faszságok tetszőlegesen behelyettesíthetőek))

Fragonaaard tényled te hiányoztál édes... itt sem szeretnek válaszolni (az ismert okok miatt ;) de lehet gacktot meg hasonlókat isteníteni (vagy néha nem :D )" (mivel hozzászólásom konkrét mondanivalóval szinte nem bír kioltja saját magát:) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 09 Fri, 8:33 am 
Elite Member

Mona wrote:
Hahh bizony!! Amikor kb egy éve jöttek az első új gakt képek ahol egy lepelben fetrengett egy hatlmas kereszttel a vállán ott pont olyan volt mint lopez kisasszony.... leszámítva a fenekét (ami lopeznek van gacktnak meg még mindig nincs :) )

Na az tényleg nincs neki.......heheheeee ha már szépségszalont reklámoz lehet csináltathatna....... :grim:
(bár nem vagyok egy szilikonhívő - meg olyan nagy Gackt fan se, de.......termszetesség rulez) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 09 Fri, 9:15 am 
Site Admin

Fragonard wrote:
(jó, hát angolul még nem tud, de majd idővel elmegy nyelviskolába is és akkor ilyen vonatkozású reklámjai is lesznek)

ohh, hát nini kivan itt... hát hello kockásfülü. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 09 Fri, 6:12 pm 
Forum Addict

Fragonard wrote:

Ő mindig is az volt :wink:

A japánok angol kiejtéséről pedig (nem Gacktról beszélek, hanem az angol eredetű szavakról a japán nyelvben):
Sosem értem, miért áll távolabb az ő kiejtésük az eredeti angoltól, mint a miénk. Hiszen a "computer" szót az angolok ugyanannyira nem ejtik "kompjútá"-nak, mint "kompjúter"-nek...

Nem értem azokat sem (most már rólad és Gacktról beszélek), akik a nyelvtudását kritizálják; ugyanis sehogy sem találok benne logikát:
Ha több nyelvet beszélsz és jobban mint ő, akkor valószínűleg tisztában vagy vele, hogy nem úgy születtél, hogy mindet egyformán tudtad, sőt, valószínűleg úgy sem, hogy mindemellett az élet több területén tehetséges és sikeres vagy, az ilyesmi általában komoly munka eredménye (a tehetség nem, az vagy van vagy nincs :) ).
Ha pedig nem ez a helyzet, akkor milyen jogon is kritizálsz mást?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 09 Fri, 6:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:
[Nem értem azokat sem (most már rólad és Gacktról beszélek), akik a nyelvtudását kritizálják; ugyanis sehogy sem találok benne logikát:
Ha több nyelvet beszélsz és jobban mint ő, akkor valószínűleg tisztában vagy vele, hogy nem úgy születtél, hogy mindet egyformán tudtad, sőt, valószínűleg úgy sem, hogy mindemellett az élet több területén tehetséges és sikeres vagy, az ilyesmi általában komoly munka eredménye (a tehetség nem, az vagy van vagy nincs :) ).

jáájj...szerintem ő nem gondolta ezt olyan véresen komolyan... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 09 Fri, 6:57 pm 
Site Admin

D wrote:
Nem értem azokat sem (most már rólad és Gacktról beszélek), akik a nyelvtudását kritizálják; ugyanis sehogy sem találok benne logikát:

igen, viszont az egy dolog ha valaki nem beszél egy nyelvet, és az meg egy másik ha valaki nem beszél egy nyelvet és ennek ellenére azon a nyelven próbál karácsonyi dalokat énekelgetni random tv-müsorokban hidegrázást hozva a jobb sorsra érdemes nézökre. :beee: mittomén, én sem fogok soha francia sanzonokat énekelgetni, még privátban sem, nemhogy nagynyilvánosság elött.. ha meg mégis akkor nem fogok csodálkozni ha valaki beszól miatta... :sweatdrop:
egyébként pedig nem értem, hogy miért kell minden Gackt-tal kapcsolatos apróságból ekkora ügyet csinálni. ;P

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour