Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 26 Mon, 3:14 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 07 Thu, 2:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Jigsaw wrote:
La Blue Girl? :lol:

AZ! XD És szívesen. ^^

tenshi wrote:
Tiszta édenkert jelenet, Garából jó Éva lenne. xDDDDDDDDDD

Nekem épp ugyanez jutott az eszembe! =D Olyan, hogy Ádám, az fel sem merült... XD

Yuu blogját meg élmény nézegetni, bár olvasni bizonyára még szórakoztatóbb lenne, de hát aki korlátolt ilyen téren, annak be kell érnie a képek bámulásával... -.- Mennyi macsek, te jó ég, piros pont Yuunak. =^.^= *nekofil*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 07 Thu, 7:58 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
Olyan, hogy Ádám, az fel sem merült... XD

Ugyan, fújj! Gara mint férfi? Na ne! xD Még a fotózáson a Peepshow DVDn is azt írták ki hozzá hogy Madame Butterfly *tud olvasni katakana*.... WTF! Remélem tudja hogy ezért a címért meg kell verekednie velem és én ott töröm el ahol a legvastagabb, mint a ropit! xD Na jó, pénz és bizonyos Nerojuttatásért cserébe osztozhatunk eme megtisztelő címen. ^^" *valójában az egyik mangakarakterének ez a beceneve*
És akkor a vigadalomból én se maradok ki, ez az októbe Fool's mateből származik, Gara a turné nyitókoncertjén ismét a flafonon volt xDDDDD:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 07 Thu, 8:16 pm 
Forum Fanatic

tenshi wrote:
És akkor a vigadalomból én se maradok ki, ez az októbe Fool's mateből származik, Gara a turné nyitókoncertjén ismét a flafonon volt xDDDDD

Szerintem Gara biztosan egy olyan ember a j-rock világában, akit én sohasem fogok megunni... XD XD XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 07 Thu, 8:50 pm 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
Ugyan, fújj! Gara mint férfi? Na ne! xD Még a fotózáson a Peepshow DVDn is azt írták ki hozzá hogy Madame Butterfly *tud olvasni katakana*.... WTF! Remélem tudja hogy ezért a címért meg kell verekednie velem és én ott töröm el ahol a legvastagabb, mint a ropit! xD Na jó, pénz és bizonyos Nerojuttatásért cserébe osztozhatunk eme megtisztelő címen. ^^" *valójában az egyik mangakarakterének ez a beceneve*

Istenem, ez így, ebben a formában most nagyon fájt, köszönöm! XDDDD
Pff, go-go boy!vagy girl? =D Jól ottfelejtette magát a vigalmi negyedben... Repesve várom, ezután még mi jöhet! :lol:
Egyébként meg ezért vannak székek a St. Merry (laikusoknak: az egy kápolna Párizsban, teljesen véletlenül keveredtünk be. XD) mennyezetén! Még a Pillangó kisasszonyok is elfáradnak egyszer... áúúú XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 9:14 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jigsaw wrote:
tenshi wrote:
És akkor a vigadalomból én se maradok ki, ez az októbe Fool's mateből származik, Gara a turné nyitókoncertjén ismét a flafonon volt xDDDDD

Szerintem Gara biztosan egy olyan ember a j-rock világában, akit én sohasem fogok megunni... XD XD XD

Erről jut eszembe, megint olvastam koncertbeszámolót (most nem az a csaj volt aki mindig, hanem egy elsőjapánbanjáróelsőmerrykoncertező, ezért nem idegesített xD). Gara elcseszte a dalt, err fogta magát és kivonult, a többiek meg zenéltek tovább és a közönség vokálozott. Majd Gara elnézést kért, csak fusztrált lett hírtelen. És most a fogason van a cucca a koncerteken, így nem megy ki átöltözni, hanem elintézheti helyben. xD Meg mintha azt írta volna, hogy a koncert vége felé Gara bedugta elöl a nadrágjába a mikrofont. 0_o""""" Szóval ennyit erről, ő megunhatatlan! xD
Nero meg már beszélt is a Balzackal közös munkáról, úgyhogy ez nagyon tuti infó mostmár teljesen biztos. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 13 Wed, 3:30 pm 
Senior Member

Üdv! Hát ide is eljutottam! Nemrég ismerkedtem meg a Merryvel, de máris kedvencek! Kedvenc tagok Gara, Nero, Tetsu ebben a sorrendben! XD Kedvenc szám: Violet Harenchi és persze Japanese Modernist! Kedvenc klipp egyenlőre a Violet Harenchi klippje, bár összvissz 6 PV-m van tőlük! Ilyen kevés van nekik vagy csak én nem talalálok többet?!?! :cry: Folyamatban van a diszcography begyüjtése is, de mindig keresztbe tesznek mindenféle karácsonyos zenék! :sweatdrop: Ha tőlük kell valami se emule se limewire nem túl segítőkész! Nem tudtok kisegíteni valami oldallal ahonnan bővülhetne a készeletem?! Nagyon hálás lennék!
Bár főleg a liveokat hiányolom nagyon, látnom kell mit művel Gara!!!! :weepy:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 13 Wed, 4:31 pm 
Forum Fanatic

Hát, tudomásom szerint ezek a PV-ik:
- Violet Harenchi
- Japanese Modernist
- Tic-Tac
- Kubitsuri Rondo
- Dekiai no suisou
- Sayonara ame (Rain)
- Ringo to uso

Teljes discography-ban sajnos nem tudok segíteni, de megvan tőlük (eredetiben) a Modern Garde és a Peep Show album, ha gondolod akkor valamikor feltölthetem őket... ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 13 Wed, 5:36 pm 
Senior Member

Jigsaw wrote:
Teljes discography-ban sajnos nem tudok segíteni, de megvan tőlük (eredetiben) a Modern Garde és a Peep Show album, ha gondolod akkor valamikor feltölthetem őket... ^^

Tényleg megtennéd?!!! :multi: Köszönöm köszönöm!!!! :master: :master: :master: :master:

Nos akkor úgy látszik csak a Ringo to uso PV hiányzik! De most legalább célirányosan tudok keresni! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 13 Wed, 5:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

én is szívesen töltök ám, akár pvt is. ^^ elvileg megvan (majdnem) minden, úgyhogy este szerintem majd repül is fel a gendai stoic, vagy akár az említett kettő, hogy Jigsawnak ne kelljen rippelnie. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 13 Wed, 5:45 pm 
Senior Member

Hála és köszönet neked is Chimaera!!!! :idol: :idol: :idol: :love3:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 13 Wed, 9:32 pm 
Forum Addict

Én is szívesen besegítek a feltöltésbe, ha igény van rá, meg hogy Chimaerának ne kelljen annyit (én a nagy részét még valamikor év elején szedtem le Tonberryről, mert eMulén én sem találtam, úgyhogy most ott meg is megosztom - fél kilenctől fél ötig benn a munkahelyemen - [メリー] Merry Discograpy.zip néven, bár ez mostmár nem igazán számít)

EDIT:

Kouseiha Blend Classic ~Oldies Tracks~

nu-Chemical Rhetoric

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 14 Thu, 6:29 am 
Forum Fanatic

Oké, tőlem meg is oszthatjuk a dolgokat! :D

Én szívesen berippelem és feltöltöm a Modern Garde-ot és a Peep Show-t, elvégre csili-vili 320 kbps-t csinálok belőle. :wink:
...de nem valószínű, hogy ma, csak holnap lesz rá időm... >__>;;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 14 Thu, 9:59 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

no, a peep show nekem is háromhúszban van meg, ugyanis énis eredetiből rippeltem :oops: és akkor nekiugrok most a gendai stoicnak, bocsánat, tegnap katasztrofális volt a netem TOT

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 14 Thu, 12:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Gendai Stoic, 192kbps:
http://www.sendspace.com/file/011td4

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 14 Thu, 2:19 pm 
Senior Member

:multi: :multi: :trampoline: :trampoline: :smilecolors: :Fade-color :boogie: :dance: :hug: :glomp:
Úgy szeretlek titeket!!
*tölt tölt*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour