Nah, igazából nem akarok meg nem is tudok olyan rendes beszámolót írni, mert csak ömlengés lenne, de próbálok valami értelmeset összehozni~ ^^
A koncert elvileg 8-kor kezdődött és 7-kor lett volna kapunyitás, de mivel szinte rögtön indultak koncert után tovább ezért végül 6-kor beengedtek minket és 7 körül sikerült is kezdeni. ^^ (Ez mondjuk annyiból volt jó, hogy mikor lement a nap már nagyon hideg lett, mondjuk előtte is fáztam személy szerint meg szerintem a többiek is akik ott várakoztak ki tudja mióta, de mikor 1 körül odaértem már voltak 20on valahányan és mindig átmászkáltunk az utca napos oldalára felmelegedni.)
A társaságot illetően a szokásos érdekes egyedek itt is megvoltak. XD Mindenki mindenféle szokásos színes haj és mint egy kirakodó vásár úgy nézett ki az egész messziről.
Voltak akik ott vágták a másik haját, meg a levegő tele volt hajlakkal és ilyenek.XD
Sok német volt és külföldi elég kevés, legalábbis egy ideig csak mi voltunk, aztán jött pár svájci.
A hely elég furi helyen volt, és mire odataláltunk kellett kis idő, főleg, hogy először rossz irányba indultunk el és az emberek azt se tudták mit keresünk, míg végül sikerült egy nem helyi lakosba belefutni aki hajlandó volt minket útba igazítani. ^^
Egyébként pont akkor értünk mi oda mikor megérkezett a turnébusz, persze semmit nem lehetett látni mert sötétített ablakok voltak, de a buszra vicces dolgok voltak írva pl "Moss le" és hasonló kedves feliratok. XDD
Az utcába behajtó kamionosok (sok volt) és kisebb ilyen autósok előszeretettel megálltak percekre mikor bekanyarodtak és nézték a tömeget ki-ki megdöbbent/szörnyűlködő arckifejezéssel.
Elvileg volt szép sor, aminek a végére még az elején beálltunk, de egyre több német jött akik előre benyomakodtak meg összevissza az utcán ácsorgott mindenki az út közepén. Vicces jelenség volt 2 japán csaj akik kisszékeken ücsörögtek. XDD
Nah aztán beengedtek minket és elkezdtek futni az emberek mint az őrültek a belső bejárat felé ahol vártak a biztonságis bácsik és szokásos táska kutatás stb....ami hülyén volt megoldva, hogy a ruhatár a beengedés előtt volt és így kb senki nem pakolta le a cuccát, hanem le lettek dobálva a kabátok meg minden.
A másik meg hogy merchandise téren itt már eléggé kifogytak és nem volt se kendő, se csuklószorító, se kulcstartó és pólóból is csak egy fajta maradt már, az is M-es méretig. Ezenkívül volt még poszter meg CD. Az árakat illetően a szokásosak voltak~
Maga a hely elég kicsi (ami szerintem nagyon hangulatossá tette az egészet) és fenn volt oldalt ilyen emelet rész szerűség ahol mászkált a sok staffos emberke meg minden, meg a végén az együttes is ott ment ki és tökjó volt mert lehetett mindenkit látni, meg a kedves japán staff néni aki folyton videózott az fentről videózta a tömeget.
Egyébként meglepően kevesen voltunk az elején, nem nagyon igyekeztek az emberek beállni a színpad elé, hanem erre-arra mászkáltak meg minden, de aki beállt az meg már koncert kezdés előtt nyomakodott nagyon. x__x
Sikerült jobbra beállnom úgy a harmadik sor körül, de a koncert végére már előrébb kerültem. ^^
Aztán kis várakozás és hangolás meg vízpakolás és társai után jött a bevezető~ Rainbow magic orchestra és akkor bejöttek a tagok. ^^ A számok sorrendjét nem igazán tudom már, de van ami megmaradt. Ezután következett a Chemical King Twoon amit ha jól emlékszem a Bell the cat követett.
Volt Boost Busterz, Galileo és azt biztosan a Cosmology követte. Volt még Metally (előtte Maya énekeltette az embereket..XD Meg mondjuk ez még jópárszor előfordult ^^), Yellow Beauty, @Funny Phantom@, ahol mindenki szépen énekelte, hogy "Lonely monkey crazy so very fucking rolling".
Volt még egy 'átvezető' rész a Crazy a go go majd Oh my Juliet (angol részeket a közönséggel énekeltette XD) és végül Sentimental Piggy Romance következett *______*
Sorrendet nem tudok, de volt még Joker - my name is - meg Z-man. Amikor megint meg lettünk énekeltetve, hogy "wasurete shimau darou..." akkor utána Maya is rákezdett és jött a 88 majd a szám végével Maya közölte, hogy "Trust me" és a következő szám a Liar Liar volt.
Aztán volt még Little Fatman Boy és Rock the LM.C ami előtt megint a közönség vagy percekig "Rock, rock the LM.C"-t kántálta. X)
Majd még volt ráadás, ami előtt Maya megitatott Denki man-el két Red bullt egy-egy húzásra és megkérdezte majd tőle, hogy tud-e még táncolni. XD Ezután következett a John és a legutolsó szám a Boys & Girls volt~
Nagyon jó volt egyébként, a közönséget folyton bevonták a 'szórakozásba', Maya dobált nyalókákat Aiji meg pengetőket. XD
Voltak vicces részek, mint pl mikor Maya leköpte vízzel az alatta álló biztonságit is, aki nagyon csúnyán nézett rá. XD A staffos emberkék hihetetlen viccesek voltak, mikor cipelték be számok közben a vizet és táncoltak, vagy csak éppen a színpad szélén~
Volt többször is MC és Maya olvasta fel a papírról a német szöveget ami katakanákkal volt neki leírva kiejtés szerint~ De egész jól nyomta. XD Egyébként meg japánul beszéltek folyton szinte, és kérdezték a közönséget értik-e, de azok mindenre csak kiabáltak vagy valami. Szerintem nem sokan érettek mindent amit mondanak, de nem nagyon zavartatták magukat. Volt persze angol beszéd is meg kis némettel is próbálkoztak.
Számomra külön öröm volt, hogy Death-o volt a dobos végülis~ *_* Egyébként meg nagyon sokat mosolyogtak mindannyian, meg szenvedtek a melegtől "atsui". :3
Volt mikor kérdezték ki honnan jött, akkor azt hiszem Pink spider volt az aki velem együtt bekiabálta, hogy 'Hangarii', amire Maya csak pislogott és megkérdezte Aijit, hogy mi volt az? Erre Aiji: Hangarii Maya meg persze röhögött (hungry...XD =w=). Voltak még Horvátországból meg Ausztriából. Utóbbinál először Ausztráliát értettek, előbbinél meg Maya megkérdezte a többieket, hogy az hol van de senki sem tudta a bandatagokat illetően~
Jah és még Svájcból is voltak ha jól hallottam. ^^
Nagyon sok rész volt mikor Maya énekeltette a közönséget és mindenféle hülyeséget is, pl "nyaú" meg ilyenek. XDDDD
A koncert végén befeküdtek a színpadra és csináltak csomó fotót a közönséggel a háttérben meg ilyenek. ^^ Utána pedig volt a Meet & Greet, ami a kijáratnál volt és ahogy mentek ki az emberek úgy kezet lehetett fogni Mayával meg Aijival~ Meg kaptunk ilyen képeslap szerű képet, ami alá van írva. ^^
Ja és Hajime-nek nagyon örültek mindketten, mikor mondta nekik a kézfogásnál, hogy japán vagyok és Magyarországon lakom, gyertek oda is. XDD A "japán vagyok" résznél még egy vállon veregetést is kapott a fiúktól és Aiji is rögtön odafordult felé, merthogy először Mayával beszélt. XDDD *röhög*
Én is szépen megköszöntem nekik japánul, és mondtam, hogy nagyon jó volt a koncert ^^ Egyébként meg meglepően magasak a többi japánhoz képest mindketten. XD (fontos információ)
Nah hát ennyi, biztos volt amit kihagytam, de majd ha még írnak mások esetleg akkor kiegészítik más infokkal meg ilyenek~ ^^
Ja és kiegészítés képpen én állítom élőben még jobbak is voltak a számok...o_o
És még a japán zenét nem szerető két kedves kísérőmnek is tetszett az egész, azt mondták, hogy nagyon jó showt csináltak. :3
_________________ "近すぎて見えなくて 遠すぎて触れない大切な物はいつもそんなもんさ" "雌に見えない力を信じて走り出した辿り着く場所なんてどこでもいいさ"

|