Erisz-chan: Jujj, az a Shinya cucc nagyon ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát ugye van időnk a megvalósításhoz, csak épp akkor mindenki vegye komolyan, és kutassa, hogy melyik kinézetet akarja bevállalni. Én Kyonál természetesen Gauze vagy Macabre rucit választanék ^^". A Myakus talán ^^". De most valahogy az Osaka Jo hall liveos rucija kéne, csak feketébe. De pirosba csináltatom meg inkább, mert a hitelesség a legfőbb 8) ! Szóval nekem balószínű az lesz. Vagy még az első fanclub videós nacin vívódom, ha nem találok jó anyagot, vagy nem vállalnak el mamáék ^^". Az is egyszerű öltöny, de úgyis akar nekem anya venni olyat, és akkor legalább a full cool cosplayt lehet belőle csapni. Ott a smink nem egyszerű ^^".
Kaoru pedig Petra-chan barátnőm lenne. Ha talál piros-fehér kockás felsőt, akkor child prey Kao ^^". Ha meg nem, akkor még meglátjuk ^^". Maj' meglássuk, de mindenki készüljön, és amelyik buli előtt készen lesz mindenki, akkor megcsináljuk. Nem feltétlen a következőn, mert a jó munkához idő kell.
Életem! Te nem lehetsz Kyo, soha ne képzeld el!!!!!!!

Ennek a legfőbb oka az, hogy Te vagy a legmagasabb közüllünk. Most az meg hogy mutatna, ha a Kyo cosplayer a legmagasabb????????

És jó lesz neked Die, mert arcra alapból hasonlítasz rá kissé

. Keress hosszú fekete ballonkabátot, és valami jó kis szeműveget, meg egy fegyvernek látszó tárgyat, és készen vagy

!