bylon wrote:
Tenshi: olvastad a Képek-ben levő linken a koncertbeszámolókat? Az egyikben a sztori Atsushi meghiusult Imaihoz való közeledéséről, s hogy aztán megtalálta Uta-chant, akitől meg egy puszit kapott az arcára....s erre válasz A-chan "miafrancotcsinálsz" arckifejezése... hahahaha...attól félt, hogy ettől oda a cool démon imidzs vagy mi?

megvan ez videón? rém vicces lehet. XD
Beleolvasgattam, de akkor majd átnézem tüzetesebben. Ez a jelenet is igen bizonyítja teoriámat, hogy szegény Maimai csak elviseli Atsushi molesztálásait

. Néha olyan érzésem van, hogy azért szaladgál a szinpadon, mert Atsushi megint "úgy" nézett rá, és kétségbeesetten keresi a kiutat. Meg mozogni is azért mozog olyan sokat, mert akkor nehezebb elkapni.

Na jó, viccet félre, komolyan, és soe láttam embert molesztálást olyan pokerarccal viselni, mint Imait, dehát van, amikor ő keresi a bajt

, láthattuk a sensorban.

De akkor is, ez a pokerarc... Most vagy nagyon megszokta az ilyet, vagy csak elviseli.

Mindegy, nekünk mindenképp jó!!!!!!!!!!!!!
U-ta-chan meg egyértelműen rá van kattanva Atsushira. Én nem hittem volna, de ahogy néha viselkednek egymással koncerten (U-ta például ugye sose mozog igazán, csak áll a kis helyén, énekelget magában és játszik gitárján, és eddig csak egy felvételen láttam, hogy előrejött volna, azt is miért? mert Atsushi odament hozzá, és azt mondta neki

). Dehát olyan édesek együtt!!!!!!!!!!

Nem tehetek róla, U-tanak nem kellett volna azt nyilatkoznia Atsushiról, hogy ami róla először eszébe jut, azok azok a gyönyörű szemei. Mivel nekem is, így ez a kejelentése biztossá tettem gyanuimat, és ez a jelenet is

......
Mire lehet következtetni ebből: *an-chan beteg, és túl sok Buck-Tick videót néz, interviewt olvas*
Videó szerintem arról spec. nincs, ha jól emlékszem, arról nem találtam ^^". Nagy kár! Végigsikoltoznám és nevetném egyszerre, az biztos!