Aru wrote:
@
Case: Tudom, csak felvetettem. Gondoltam, mindenki tisztában van vele h haza is kell a cuccokat vinni valahogy stb. (mondjuk ki tudja, láttam én már felettébb érdekes ajándékokat is de ebbe nem mennék bele) de hallottam ismerősöktől akik jönnek h esetleg írnak levelet vagy valami csekélységgel készülnek. Mégse legyen az h feldobják a színpadra vagy valami
Annak meg nagyon örülök h a street team még megvan és aktív, legalább ez működjön ha a DEG nem jött össze sehogy. ^^
Szűzmáriaszentjózsef.... XDXDXD Nem is tudtam, hogy itt is tudtok róla és nem tartjátok gyerekes baromságnak.... *üldözési mániás* XDDDD A st nagyon is aktív, igyekeztünk pl. szórólapozni animerendezvényeken nem kis sikerrel, mert egy csomó emberről kiderült, hogy szereti őket.
Hát én megpróbálom bevetni magam valami csekélységre, legalább egy ajándék-beküldős témára, aztán meglátjuk.... vannak egyéb álmaim is, de igazán kevéssel is beérném,én örülök, hogy jönnek... XD
Btw ajándék: sokszor látom, hogy ilyen mindenféle pofás, pici bizbaszt szoktak nekik venni... de én a személyesebb dolgokban hiszek, meg pl. Hizakiról kifejezetten úgy tudom, hogy szereti a róla készült rajzokat és meg is tartja őket. Volt egy egyszer, ami nagyon tetszett neki, azt még a blogjába is berakta.
UI.: Már egyszer halálra szeretgettem Caset e-mailben, de itt is: CSÚCS VAGY! <333 Nagyon boldog vagyok... ^^ *a névnapos-szomszédos dolgot nem lövöm le itt is XD*