Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 8:36 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 83  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 25 Tue, 12:13 pm 
VIP Member

jó kis számok ezek a cali-gari-tól, és még szerencse hogy nincs az köztük amit elvileg ráraktam a cd-re, kis meglepi :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 28 Fri, 1:10 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

szomszéd német fórumon figyeltem fel egy eccerű mp3 megosztási módra.
www.rapidshare.de
aki élne vele, olvassa el a FAQ-t! ^^"
bármennyit fel lehet tölteni, és csak az fér hozzá a letöltős linkedhez, akit szeretnél:

The Back Horn: Shinsekai
http://rapidshare.de/files-en/456594/th ... i.mp3.html

letöltése kissé körülményes, várni is kell 1 percet, de 1-2 megosztanivaló mp3 esetén tökéletes.
most épp kedvem lett Back Hornnal rombolni , akarommondani építeni!

hahaha, The Back Horn, muhahaha

2) http://s7.yousendit.com/
ez is valami hasonló.

itt a "click here to download the file now" -tól egy Acidman: Freak out mp3 kapható!

http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=1FTCV ... 62CNDDI908

-asszem ez a Yousendit sokkal szimpatikusabb mint rapidshare.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 29 Sat, 12:43 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

feledjük az előbbi kényszermegoldásos mp3 küldéses találmányaimat! ( bár jól fog jöni még a yousendit szerintem eccer.)

AudioHysteria Visual kei Indies mp3 és Video site

ez egy rendkívül ari oldal. télleg olyan cuccot tölt fel, ami ínyenc indies cucc :pinky2: , és teljes single-t , albumot.
nojó most épp fennvan egy teljes: BBQ Chickens - fine music playing sucks is. :grin:
De pl. a Manás Girl'e-t is innen töltöttem. (-> apropó, még a "past" opció alatt megtalálható ^^) Meg most jó kis Panic Channel-t szedtem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 12 Sat, 7:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nos, feltöltöttem egy külföldi valakinek Seo Taiji Come Back Home PV-jét, majd én is kapok ezt azt.

http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=1YYB ... DZEUV6SJJI

a link csak egy hétig él. gondoltam ha már 'szenvedtem' másfél órát a feltöltéssel, megosztom több emberrel. Ez egy oldschol ( vagy hogy is nevezzem) videó a Seo Taiji and Boys nevű formációtól 1995-ből, Dél-Koreából hip-hoppal , gengszter rappel ^^".
Loc_Dog_Mc nél lévő cd-n rajta van:::::Meguminak üzenem::: a cd a bulin valszeg úgyis nálad fog landolni, szóval ha nem töltöd le úgyis rajta van a cd-n. szal fogalmam sincs ki más töltené le. oldschool SeoTaiji videónézéshez biz. fokú fanatiuzmus kell. de....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 12 Sat, 8:24 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
nos, feltöltöttem egy külföldi valakinek Seo Taiji Come Back Home PV-jét, majd én is kapok ezt azt.

http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=1YYB ... DZEUV6SJJI

a link csak egy hétig él. gondoltam ha már 'szenvedtem' másfél órát a feltöltéssel, megosztom több emberrel. Ez egy oldschol ( vagy hogy is nevezzem) videó a Seo Taiji and Boys nevû formációtól 1995-bõl, Dél-Koreából hip-hoppal , gengszter rappel ^^".
Loc_Dog_Mc nél lévõ cd-n rajta van:::::Meguminak üzenem::: a cd a bulin valszeg úgyis nálad fog landolni, szóval ha nem töltöd le úgyis rajta van a cd-n. szal fogalmam sincs ki más töltené le. oldschool SeoTaiji videónézéshez biz. fokú fanatiuzmus kell. de....

és ezt akkor olvasom amikor már már másodszor fagyott a töltésem :bad-words: :angry: :mad: :argh:
mindegy, még próbálkozom....aztán ha más nem, akkor majd bulin :smile2:
arigatou bylon :love3: öhhh, kérdeztem már hogy feleségül jönnél e hozzám? :grin:
mellesleg Locdog nem fog örülni, me neki is odadobtam a linket, még mielőtt editeltél volna ^^""""" *bátran elszalad Jackal elől ...vagy hogy volt , családtagot nem bántunk? :puppydogeyes: *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 12 Sat, 9:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem egészen értelek...de semmi baj, belefér ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 12 Sat, 9:46 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:

:shock: vagy csak én nem olvastam végig amit írtál?? mo mindegy, odadtam Locdognak a linket me ő nem volt fórumon akkor épp^^""" és csak később olvastam hogy az rajta volt a cd-jén :oops: no ja..... de én letöltöttem, harmadszorra sikerült ^^ 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 12 Sat, 11:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
bylon wrote:

:shock: vagy csak én nem olvastam végig amit írtál?? mo mindegy, odadtam Locdognak a linket me ő nem volt fórumon akkor épp^^""" és csak később olvastam hogy az rajta volt a cd-jén :oops: no ja..... de én letöltöttem, harmadszorra sikerült ^^ 8)

jóóóvanna, vágom ^^". de muszáj voltam kikérni magamnak, hogy nem editáltam. végre sikerült kifejezzem magam egy lendülettel, erre meg...^^"""" Hogy teccett? ^^""""

és ha már KEDVENC mp3 rotésönös topic, akkor:

Image

pici, de olyan helyes.... :-))))) az a guniw tools mp3 imádnivaló. :haaaahhh:

éééésss, ő is kivívta , hogy kedvenc legyen. :-)))) vajon mér"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 12 Sat, 11:26 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
jóóóvanna, vágom ^^". de muszáj voltam kikérni magamnak, hogy nem editáltam. végre sikerült kifejezzem magam egy lendülettel, erre meg...^^"""" Hogy teccett? ^^""""

akkor jó ^^""" és a videó meg nagggggy~on komoly volt ^^ Taiji mókásan nézett ki a napszeművegben meg a fekete sapijában.... már megint nem látszott belőle semmi :|
szóval mostmár külön kiváncsi vagyok mik vannak még azon a bizonyos cd-én ami Locdog_Mc-nél kószál :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 12 Sat, 11:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
akkor jó ^^""" és a videó meg nagggggy~on komoly volt ^^ Taiji mókásan nézett ki a napszeművegben meg a fekete sapijában.... már megint nem látszott belőle semmi :|
szóval mostmár külön kiváncsi vagyok mik vannak még azon a bizonyos cd-én ami Locdog_Mc-nél kószál :grin:

:grin: szal sikerült felismerni Taiji-t a sapkában.
a 4. Taijiboys-os cd pedig igencsak szórakoztató, szerintem. :sweatdrop:

13. GAUZE - Mode of Eve 01:08
egész véletlenül letölöttem ma a Mode of Adam-et. Álmomba se gonodltam, hogy még mindig létezik olyan Gauzés PV, ami nincsen nekem +. Ha még ehhez az 1 perceshez is készítettek, akko behalás, pedig logikusan biztos létezik hozá videó. feltölti nekem vmely szerencsés yousendit-tel? :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 12 Sat, 11:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

lényegretörő vagyok nemde...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 12 Sat, 11:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

még jó hogy még mindig nem írtam meg a Gauze PV-s cdmet. ugye van még vmi 14. hidden track is !? ^^"""""""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 13 Sun, 1:22 am 
VIP Member

megumi wrote:

jóvanna, majd AS mellé megpróbálom mellékelni ezt is, de már lassan annyi cuccal kell felmennem hogy örülök ha ezt nem hagyom otthon ...

(és igen, családtagot nem bántunk, ez minden valamirevaló sorozatgyilkos kódexében benne foglaltatik XD csupán kivételes esetekben )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 13 Sun, 10:30 pm 
Site Admin

bylon wrote:
még jó hogy még mindig nem írtam meg a Gauze PV-s cdmet. ugye van még vmi 14. hidden track is !? ^^"""""""

hidden track..? o_O/ olyanrol nem took, de azon kivul az egesz albumhoz vannak ugye PVk.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 14 Mon, 2:09 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
bylon wrote:

hidden track..? o_O/ olyanrol nem took

vicceltem.

Case wrote:
, de azon kivul az egesz albumhoz vannak ugye PVk.

igen, csak az intro -outrókról nem hittem volna, hogy készült...^^", most már egy híján megvan mind ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 83  Next

All times are UTC + 1 hour