Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 05 Tue, 5:35 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 09 Tue, 10:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

UHM. Meghallgattam.

Buuuu.

:shock: :cry: :o :D

Ez igy mind. Mint mindig most is isteniek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 09 Tue, 10:13 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nekem most UROBOROS kell. Örülök h lesz egy extra lemez a különlegességeknek.
De ez a mostani single, ez valami állat. 4 számba belezsúfolni gyakorlatilag az egész zenei világuk keresztmetszetét, a tetejébe pedig úgy pakolni egymás után a számokat h Kyo-ról nem tudod eldönteni h gyönyörű hangú énekes vagy egy habzó szájú őrült.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 09 Tue, 10:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru-chan wrote:
Nekem most UROBOROS kell. Örülök h lesz egy extra lemez a különlegességeknek.
De ez a mostani single, ez valami állat. 4 számba belezsúfolni gyakorlatilag az egész zenei világuk keresztmetszetét, a tetejébe pedig úgy pakolni egymás után a számokat h Kyo-ról nem tudod eldönteni h gyönyörű hangú énekes vagy egy habzó szájú őrült.

Aham. Egy nagy love az egesz. Hogy kepesek igy osszehozni, pont azt belezsufolni amitol ok ok. (kepzelj ide ekezeteket. XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 12:17 am 
Member

Nos meghallgattam én is... őszintén szólva, nem annyira tetszik... A címadó számot már megszoktam (habár szerintem írtak már jobb balladákat is), az Undecided számomra kevésbé imponáló, mint az eredeti, az Agitated pedig... nos... mindenképp érdekes... de ugye csak én nem ismerek fel belőle a szövegen kívül akármit?
A Ryojuko viszont kifejezetten tetszik! Főleg az újfajta gitártéma. Kiadhatnának már valamikor egy !CD-n! szereplő teljes live felvételt. :D
Szóval kicsit többet vártam, ennek ellenére az Uroboros-t ugyanúgy tárt karokkal fogom fogadni :) Igéretesnek tűnik, a koncepció, a vélemények és (attól függetlenül hogy a Glass Skin nem annyira az én világom) a single-ök alapján.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 11:24 am 
Forum Expert
Forum Expert

zaiyaku: Én úgy tudom az ASOM-hoz hasonló abszolút kísérletező munkáik az UROBOROS Limited és Deluxe változat bónuszlemezén lesznek rajta, legalábbis én valami ilyet olvastam OHP-n.

Egyébként épp most frissítik az OHP-t, egyelőre nem jön be, már tart az új turné első, aKnot only koncertje és h kicsit még jobban szeressük ha fáj:

Azoknak akik a GLASS SKIN limited first press-t rendelték még több extra (ha van még feles pénzed):
http://pics.livejournal.com/ventorus01/pic/0000pg41
http://pics.livejournal.com/ventorus01/pic/0000qc1h
Itt arról van szó h a single-höz kapott kód minden vásárlót feljogosít h vegyen két jegyet erre az UROBOROS díszbemutatóra. A jegy maga nem drága de nem hiszem h Japánba meg tudom oldani a kiutazást, ezért most vérzik a szívem. Álmom h egyszer a Shinkibában lássam őket, az a kedvenc fellépési helyük ugyanis.

És szuper bónusz szintén limited first press-eseknek:
http://pics.livejournal.com/ventorus01/pic/0000kdeg
A kóddal nevezhetünk és nyerhetünk mindeabból ami ott fel van sorolva. Remélem, Japánon kívülről is lehet nevezni, mert nekem kell a dedikált LP, még akkor is ha így kettő UROBOROS LP-m lesz. Ha netalántán megnyerném, lehet h eladom a nem dedikáltat, de ennek elég kicsi az esélye a több tízmilliós fendomból.

EDIT hegyek, ahogy kialakul az OHP és dől az infó:
[Period for acceptance] 9.10(Wed) 12:00 – 9.22(Mon) 23:59
Csak azok mehetnek belehallgatni UROBOROS-ba, akik ebben az időintervallumban jelentkeznek.
Más:

Quote:
We have announced proudly that DIR EN GREY is going to release their “craziest” album “UROBOROS” on Nov 12, 2008 since they have been working on it more than 1 year. This album is composed of 13 tracks including English chorus of “DOZING GREEN” and “GLASS SKIN”, and “STUCK MAN” that the band performed on their last tour in Japan.

Jó eséllyel nem egészen ugyanaz lesz, mint a single verziók. Már ezért megérte megrendelni.

És Rinnek kifejezetten melegen ajánlva:
UROBOROS —breathing—
12/29(Mon)
[OSAKA]OSAKA-JO HALL

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 7:55 pm 
Senior Member

Meghallgattam az uj single-t.
Az első szám olyan kb mint amit mi szoktunk proba teremben a srácokkal csinálni XD csak kb azzal a különséggel hogy a diru tudja mit játszik mi meg nem
A második szám mester mű, tetszik a klippje is. :) de nekem mégis az utolsó két szám tetszik a legjobban, amikben nekem(lehet kicsit elfogult vagyok) Tosiya játéka tetszik a legjobban.
Az utolsó elötti számban tetszenek a hardrockos heavys gitártémák kicsit a pokolgépre emlékeztetnek XD
Az akkusztikus szám a végén meg egy isteni finom darab lett :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 10:00 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Toshiya rajongók figyelem:
Toshiya leborotváltatta a fél fejét kopaszra. Bal oldalt semmi haja sincs, jobb oldalt meg vállig érő, mint a PV-ben!!! Lázadás!!!!!!
Jahm, ismerősöm ott van most kint aKnot only koncerteken és ő írta e-mailben. Rajzot ismellékelt:
Image
Ez haláljó, sajnálom h nem láthatom élőben, remélem a nem-aKnot only koncertekről lesznek olyan képek ahol látszik h milyen punk. xD
Mindig is tudtuk h sok esze van, de h ennyire *röhög*
Köszi Toshiya, ettől most jó kedvem lett, de komolyan. Legszívesebben megölelném és rajzolnék alkoholos filccel a kopasz koponyájára. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 10:05 pm 
Forum Addict

Úristen X_X

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 10:15 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nemár h az egész világon csak nekem tetszik?
Rögtön írtam is Toshiyának h ez mekkora és basszus, remélem olvassa az üzimet majd valamikor. 8-)
Hogy ezért mit össze fogják szidni...de szerintem akkor is kurvajó ötlet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 10:18 pm 
Forum Addict

Hát jó, csak sokkolt X_x Amúgy a rajz cuki :D Meg lehet, hogy jól áll neki, csak kéne kép...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 10:21 pm 
Forum Expert
Forum Expert

aKnot onlyról nem szoktak lenni nyilvános képek, de nem hiszem h gyorsan kinőne, tekintve h tarkopasz és egy sörte se maradt a feje bal oldalán.
Biztosan lesz a turnéképek között olyan, amin látszik.
Biztos vagyok benne h ez az akció jelent valamit, akár azt h megoldódott a magánéleti válsága amire célozgatott a legutóbbi Ginkában. Én örülnék neki. Én is mindig akkor művelek valami elfajzottat magammal ha túl vagyok a lelki mélyponton. A piercinget is akkor csináltattam a számba amikor lezártnak nyilvánítottam két szörnyű évet amit nem kívánok senkinek /off.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 10:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru-chan wrote:
Nemár h az egész világon csak nekem tetszik?
Rögtön írtam is Toshiyának h ez mekkora és basszus, remélem olvassa az üzimet majd valamikor. 8-)
Hogy ezért mit össze fogják szidni...de szerintem akkor is kurvajó ötlet.

Eloszor sokkolt (last vaccap topic) de szerintem kurva jol allhat neki. Am van egy japan dj aki direkt azee teccik szal lehet ujra belezuhanok? fene se tudja. :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 10:52 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Szerintem Toshiya egyike azon emberkéknek akiknek jól áll az ilyesfajta bedurvulás.
Képet-képet-képet már!
Egyébként zárójelben jegyezném meg h mindenhol egyöntetűen szidják, 3 embertől eltekintve, abból az egyik én vagyok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 10:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

4. azota szerettem ki belole miota balazs pulis haja volt, azota fele se neztem. majd most. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 11:11 pm 
Forum Expert
Forum Expert

És mára még egy setlist az aKnot only koncertről:

GLASS SKIN mint intró, aztán
audience KILLER LOOP
CLEVER SLEAZOID
Spilled Milk
----
羅刹国 - Rasetsukoku
GRIEF
AGITATED SCREAMS OF MAGGOTS
新曲1- Új dal 1.
AGITATED SCREAMS OF MAGGOTS -UNPLUGGED- (ezt akarom én is élőben hallani)
-お経- Kyo zseniális átvezető acapellája
HYDRA666
凌辱の雨 - Ryoujoku no ame
Merciless Cult
THE DEEPER VILENESS
-お経- még egy acapella
CONCEIVED SORROW
新曲2 - még egy új dal
OBSCURE
REPETITION OF HATRED

[EN1 -UNPLUGGED-]
悲劇は目蓋を下ろした優しき鬱 - ez nem tudom mi, talán UROBOROS-ról egy szám, az életben nem láttam még ezt a címet
undecided

[EN2]
GLASS SKIN
THE PLEDGE
DOZING GREEN
朔-saku-
THE IIID EMPIRE

Forrás:
http://yaplog.jp/acrophobia/archive/2181

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour