Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 26 Mon, 3:15 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 29 Tue, 10:09 pm 
Official HobbitGirl

Case wrote:
Jatélleg. Hétvégén Ancicának köszönhetöen megnéztük a Peep Show-s dvd-t éshátizé.. :shock:

Jólvan, szóval csak én nem tudom megnézni a making of-okat... -_- Egyébként a Sayonara Rain PV-k szerintem sem túl izgik, bár elsőre jó volt bámulni, viszont másodjára már nem kötött le az esernyővel zsonglőrködő Gara. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 29 Tue, 10:12 pm 
Site Admin

engem a steril, lathatoan videokameras felvetel, a rettento bevilagitas, meg az otlettelen diszlet zavart nagyon (Gara eltéved a szakadt lepedök közt.. wtf... xD), meg foleg az a tudat, hogy mennyire nulla pénzböl lehet ennel millioszor jobb videot csinalni egy kis otletesseggel, csak az itten lathatolag nem volt.. v__v

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 29 Tue, 10:14 pm 
Site Admin

Nanami wrote:
Jólvan, szóval csak én nem tudom megnézni a making of-okat... -_- Egyébként a Sayonara Rain PV-k szerintem sem túl izgik, bár elsõre jó volt bámulni, viszont másodjára már nem kötött le az esernyõvel zsonglõrködõ Gara. XD

Mi asztali dvd-n néztük, nem gépen, tehát nem toom, hogy azon-e ment-e volna-e. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 29 Tue, 10:25 pm 
Official HobbitGirl

Case wrote:
engem a steril, lathatoan videokameras felvetel, a rettento bevilagitas, meg az otlettelen diszlet zavart nagyon (Gara eltéved a szakadt lepedök közt.. wtf... xD), meg foleg az a tudat, hogy mennyire nulla pénzböl lehet ennel millioszor jobb videot csinalni egy kis otletesseggel, csak az itten lathatolag nem volt.. v__v

Hát ebben igazad van, mármint az ötlettelen díszletet illetően. Nekem személy szerint a sok lepedőről a Pearl Harbour szexjelenete ugrott be ami egyébként nem mondhatni, hogy a kedvenc filmjeim táborát erősíti -_- , és elgondolkodtató, hogy mikor pl Tetsu képébe száll egy nagy darab rongy, az vajon előre eltervezett volt, vagy véletlen, de egyébként nekem nincs bajom a PV-vel. Bár igaz, ami igaz, kreativitás az nem nagyon van benne. Viszont jó móka lelassítani a lejátszást, és egyes bevillanó fejeken fetrengeni...
Amúgy az extrákat sajnos a kedves DVD-távirányítóm miatt nem tudom megtekinteni, ugyanis bedöglött már megint a lépegetőgombja. Nem tudom, mitől, de random szokta ezt scinálni, egyszer elromlik, aztán megjavul. Nagyon tudok ilyenkor örülni -_-

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 29 Tue, 10:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a lelassítást ma eljátszottam, csináltam egy pár screenshotot, garantáltan jó szórakozás volt XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 30 Wed, 6:56 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ano... nem tudom hányan hallottátok e már, de:

új Merry single december 6.án!^^ (de jó! pont egy nappal a szülinapom előtt! :boogie: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 30 Wed, 10:27 am 
Forum Fanatic

Doll wrote:
új Merry single december 6.án!^^ (de jó! pont egy nappal a szülinapom előtt! :boogie: )

Igeeen~, állítólag lesz rajta olyan, hogy Hi no ataranai basho újrafelvéve, meg valami közös dolog a Balzac-kal (wtf). xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 02 Sat, 9:57 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nah akkor az én kártyáimat is megmutatom végre! Vagyis Kenichi már nem az enyém, de az volt egy ideig, így be lett scannelve ^^". Köszi Jigsaw hogy elcserélhettem veled Nerora! ^.^
Kenichi BFF03
Ebből a Neroból meg majdnem mindenkinek van egy, ahogy elnéztem. ^^"
nagyon oldschool Nero
Mégegyszer köszi Jigsaw ezért! ^.^ Anyumnak is nagyon tetszett, nem értette neked miért nem. xD
Nero BFF03
A változatosság kedvéért Nero, aki épp támadja a gyanutlan sushit és nagyon cute eközben ahogy koncentrál! Köszi Nanami, hogy elcserélted a Kiyoharu fanartért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^.^
Nero offshot
És végül a Tetsu, ami hamarosan Jude tulajdonát képezi majd:
pretty pretty kimonós Tetsu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 02 Sat, 10:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jézusom, ezek yönyörűek O_O
de főleg a zászlós meg a kimonós ringyusz. :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 02 Sat, 10:25 pm 
Official HobbitGirl

tenshi wrote:
A változatosság kedvéért Nero, aki épp támadja a gyanutlan sushit és nagyon cute eközben ahogy koncentrál! Köszi Nanami, hogy elcserélted a Kiyoharu fanartért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^.^

Ugyanmár, Kiyoharusamáért cserébe BÁRMIRE megvesztegethető vagyok XD Egyébként szerintem légy büszke magadra, mert 1. neked van a legtöbb kártyád, ha jól számolom 2. mind marhajó!
Ja és mégvalami: Imádnivaló az avatarod, nameg a speedkúp... XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 02 Sat, 10:52 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nanami wrote:
Ugyanmár, Kiyoharusamáért cserébe BÁRMIRE megvesztegethető vagyok XD Egyébként szerintem légy büszke magadra, mert 1. neked van a legtöbb kártyád, ha jól számolom 2. mind marhajó!
Ja és mégvalami: Imádnivaló az avatarod, nameg a speedkúp... XDDD

Éljen Kiyoharu, Jigsawnak is azt rajzolok majd hamarosan, ahogy a sok fanboy hajlong előtte, már előre örülök neki. xD
A kártyákkal kapcsolatban meg marhára szerencsésnek tartom magam hogy ennyi Nerokártya került kis országunkba és csereberével lassan még beszerzem mindet. ^^" *fungirlism* Egyébként 4 kártyám van... nekem van tényleg a legtöbb?0_0 Pedig ha Jude lesz olyan édi és ideadja mindkét Neroját, akkor 5 lesz..... Lesül a képemről a bőr, ha következőleg nem lesz Nerom meg senkinekse, akkor szétosztom amit kapok. xD
Az avataromat meg köszönöm neked, most otthon a PeepShow DVD és Kiyoharu Mellow DVDje megy egymás után megállás nélkül ezért muszáj volt ezt választanom, Nero annyira Kiyoharus ezen a képen! ^_^ Speedkúp meg rulez! 10 j-rockerből Miyavi ezt ajálja! xDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 02 Sat, 11:21 pm 
Official HobbitGirl

tenshi wrote:
Éljen Kiyoharu, Jigsawnak is azt rajzolok majd hamarosan, ahogy a sok fanboy hajlong előtte, már előre örülök neki. xD
A kártyákkal kapcsolatban meg marhára szerencsésnek tartom magam hogy ennyi Nerokártya került kis országunkba és csereberével lassan még beszerzem mindet. ^^" *fungirlism* Egyébként 4 kártyám van... nekem van tényleg a legtöbb?0_0 Pedig ha Jude lesz olyan édi és ideadja mindkét Neroját, akkor 5 lesz..... Lesül a képemről a bőr, ha következőleg nem lesz Nerom meg senkinekse, akkor szétosztom amit kapok. xD
Az avataromat meg köszönöm neked, most otthon a PeepShow DVD és Kiyoharu Mellow DVDje megy egymás után megállás nélkül ezért muszáj volt ezt választanom, Nero annyira Kiyoharus ezen a képen! ^_^ Speedkúp meg rulez! 10 j-rockerből Miyavi ezt ajálja! xDDDDDDDDD

Négy? Akkor... öö... nekem öt. Akkor mégsem, mindegy, akkoris gyönyörűek ^__^
Oh, hátö, szívesen XD Egyébként tényleg van benne valami Kiyoharu ( *gyorsan elhessegeti a fejében a perverz gondolatokatXD*), hmm... : >
Báá, ezt a Miyavis beszólást ezennel szállóigévé avatom XDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 02 Sat, 11:47 pm 
Official Cheerleader

Nanami wrote:
Báá, ezt a Miyavis beszólást ezennel szállóigévé avatom XDDDDDDD

mi már felavattuk XD speedkúp rulzik~!
an-chwan, kártyák meg prettyk *___*! (tetsuuu~ ;__;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 02 Sat, 11:56 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nanami wrote:
Oh, hátö, szívesen XD Egyébként tényleg van benne valami Kiyoharu ( *gyorsan elhessegeti a fejében a perverz gondolatokatXD*), hmm... : >

xDDDDDDDDDDDDDDD Jézus, gyorsan kikapcsolom a gondolataimat, mert ezt nagyon nem akarom a lelki szemeimmel látni. >_< xD
megumi wrote:
an-chwan, kártyák meg prettyk *___*! (tetsuuu~ ;__;)

Köszi, ők a kis büszkeségeim! ^_^ Ha egyszer lesz egy felesleges Tetsum, akkor tuti neked adom! ^.^ :heart: :naaaah: :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 03 Sun, 12:02 am 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
És végül a Tetsu, ami hamarosan Jude tulajdonát képezi majd:
pretty pretty kimonós Tetsu

AHH! EZAZ!!! *örül a mája, hogy végre neki is van Tetsuja*
Természetesen a két Nero kártya már rég a Te tulajdonodat képezi, csak majd meg kell ejteni a csereberét valamikor. Igyekezni fogok! :heart:

Párizsban meg vettem két Fool's Mate-et (vicces, hogy ennyi volt az összkínálat, a mostani augusztusi, meg szeptemberi, de már ez is kettővel több, mint a semmi), na az egyikben van egy olyan Gara kép, amit még nem láttam sehol szkennelve, holnap ünnepélyes megmuti, de most egyelőre örülök, hogy hazavergődtem francoshonból... :dead: Anchan, holnap priviben nagyszabású élménybeszámoló következik, készülj! XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour