shadow VI II I wrote:
Doll wrote:
Áh csak kicsit elegem lett ebből a dir en grey majmolásból... kicsit untam már az új cuccaikat. Majd ha végre vlmi eredetivel rukkolnak elő lehet, h megváltozik a véleményem, de addig ez van.>.<
Érdekes, hogy az senkinek nem jut eszébe, hogy a stylistokba vagy a sminkesekbe belekössön...
Két sminkes beszélget
(csak a fantázia szüleménye)sminkes 1: Tudod tegnap feldobtam egy xyz színű sminket Kyo-nak a koncertre.
sminkes 2: Hmm, igazán érdekes színhatás. Nem rossz!
sminkes 1: Aham, hát igen neki is tetszett. *mosolyog*
sminkes 2: Lehet, hogy holnap kipróbálom Rukin! *és közben nyugtázza magában, hogy végre lesz valami igazán jó kis ötlete, mert már régtől nem jutott eszébe semmi új.. mert mindig Ruki mondja meg, hogy mit akar.. most legalább ezzel előrukkolhat*
(Amúgy meg ilyen alapon a most lévő összes rózsaszín és vörös hajú tupírozott sörényű j-rockert meg lehetne vádolni azzal, hogy Hide-t kopírozzák.)
Természetesen én nem kötöttem beléjük!^^ Ezek teljesen saját vélemény. Kyo sem önmagától csinálja a dolgokat ugyanis mindkét úriembernek van egy NAGY Idolja. azt a bácsit úgy hívják Kiyoharu!^^ Öszintén szólva remek izlése van, és természetesen ez a két nagy rajongó ezt észrevette, és naná, h ha már egy ilyen nagy hírnévvel rendelkező ember így csinálta akkor csináljuk mi is így, mert ha valami már bevált, akkor beválhat többszőr is!^^
bár mondjuk azt eléggé furának tartanám, ha a diru és a gazette sminkese találkozna, vagy ha találkozna is ilyenről beszélgetne, no de mi ezt nem tudhatjuk! o.O
Eszem ágába sincs bárkinek megváltoztatni a véleményét ez csak a sajátom: Kyo, Ruki, (meg Gara is) = Kiyoharu fanboyok!