Nohátszóval. xD
Azért... fura érzés ez az egész, túlleni valamin, amin több mint egy éve dolgozik az ember (ugye eredetileg tavaly összel lett volna a koncert és arra az ajánlat valamikor áprilisfele futott be, szóval simán megvan az egy év. o_o), de szerencsére minden a lehetö legjobban sikerült szóval van öröm, meg boldogság, meg happy-happy-sunshine, megminden.
'oszt amik felmerültek kérdések, megstb: a sikitozás engem speciel nem zavart (jó, amikor befutott a zenekar és mi terelgettük el a tömeget a fénytechnikussal és párcentiröl kaptuk, belehasítva a park csendjébe, az meredek volt. xD), igaz, én csak távolabbról hallottam, mert az egész koncert alatt keringtem össze-vissza a terem körül, meg valószinüleg a hangosítás problémáit is ezért nem érzékeltem, mert hátrábbról, vagy oldalról néztem a koncertet (már amikor a sok rohangászás közben kicsit be tudtam menni a terembe. xD) és ott nekem nem tünt fel, hogy gond lett volna.
Beszámoló, képekkel, rövid kis interjúval, megmindennel elöbb a Mondóban lesz, 'oszt utána majd itt is (persze nem ugyanaz lesz a kettö, mert tökmást lehet egy újságba, mint egy weboldalra ^^).
A lényeg, hogy baromi nagy élmény volt az egész, hogy ezt így sikerült összehozni, hogy egy csomó mindenkinek aki eljött, ez amolyan valóra vált álom volt, meg nemkicsit nekem is, mert hát végülis valahol ezért vágtunk bele ebbe az egészbe még 2002-ben amikor beindult az oldal, meg aztán a bulik és a kis koncertek. Szóval baromira örülök, hogy ennyire sokan voltunk (650+, de pontosan szerintem sose fogom tudni kiszámolni xD), hogy ennyire pozitívak voltak a visszajelzések a közönség és a zenekar részéröl is, nomeg hogy (föleg ahhoz képest, hogy ez volt az elsö ilyen kaliberü cucc amit csináltunk) minden gördülékenyen és szinte teljesen problémamentesen ment, ami apró gondok meg felmerültek menetközben (me' ilyenek úgyis mindig, mindenhol vannak) azokat sikerült gyorsan megoldani. és hatalmas köszönet mindenkinek aki segített bármiben, mindenekelött persze Ji, aki a szervezés egy jókora részét intézte, plusz mindneki más aki ott helyben segített. <3
Nomeg külön kösz a street team-nek.

Rengeteget segítettek ök is, promóban is, a külföldiekkel a kapcsolattartásban, hogy adták nekik az infókat, hogy összegyüjtötték öket, megminden. <3
A streetteam-es ajándékokat pedig két részben kapta meg a zenekar (hogy még véletlen se egyszerre igyák meg az összes piát xD), az italok egy részét már elözö nap vacsi után, a másikat (gravírpoharak+maradék pia) pedig odavittük a klubba még mielött elmentünk a zenekarért és elrendezgettem öket az egyik kis asztalon a backstageben.. aztán mikor befutottak Teru és Masashi szúrta ki öket elöször és azonnal elkezdték fotózni a cuccokat mobilokkal. xD A tortát meg ugye késöbb, külön vittem be, azt meg Kamijo támadta me mobillal, hogy "sugoooi! *clik! click!*" és külön melléírta infónak a telefonba, hogy a streetteamtöl van a cucc.