Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 3:48 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 4339 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 290  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 3:31 pm 
Forum Addict

Zoska wrote:
On: magyarázza már el nekem valaki, hogy mi újság a Pierrot utáni bandákkal, ki mit csinál, és kinek mije jött ki, mert valahol jó alaposan elvesztettem a fonalat. Egyszerűbb itt kérdezni, mint oldalak tucatjait átnézegetni. ^^

Nah akkor majd én. ^^;;; meglepő, tudom.
Pierrot utána lett:
-ALvino: Koji (ex-La'cryma Christi ~ gitár), Jun (gitár), Shouta (ének). Nekik megjelent egy kislemezük, ami egyben az első is december 13-án Snow Line címmel. Egyelőre ennyi, valamint van egy Live DVD amit csak az oldalukon lehet megrendelni legjobb tudomásom szerint, és csak egy bizonyos ideig. ^^
-Angelo: Kirito, Kohta, Takeo. A felállás maradt ugyanaz. Kislemezük novemberben jelent meg a vége fele Reborn címmel és már állítólag jön a második.
-Kirito: Ő folytatja még a szóló cuccait is. Többet nem tudok róla, most min ügyködik, azt leszámítva, hogy december 13-án jelent meg egy Live DVD-je.
-LM.C: Maya, Aiji. Nekik még októberben (ha minden igaz ) jelent meg két kislemezük. Trailers [Gold] és Trailers [Silver]. Ezenkívűl január 31-én jelenik meg a második kislemez majd (Oh My Juliet), és március elején (7 asszem) egy mini-album fog megjelenni GLITTER LOUD BOX címen. Ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 3:43 pm 
Elite Member

Tsukasa-chan: köszi szépen ^^ Meglepő módon nem is vagyok olyan nagyon elmaradva a dolgokkal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 3:43 pm 
oshare booty
oshare booty

^tökéletes leírás ^.^ és igen 7én jön az lm.c stuff!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 4:02 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
^tökéletes leírás ^.^ és igen 7én jön az lm.c stuff!

Köszi :oops: Akkor mégse olyan rossz a memóriám. XD

Zoska: nincsmit ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 9:42 pm 
Site Admin

most egy kis random blogolás gyün... xD
csak annyi, hogy a Hizaki Grace Project kép,

Image
illetve egészenpontosan, annak balfelsö sarka miatt megint eszembe jutott, hogy mennyire örülök annak, hogy kinézetileg legalábbis mindenképpen (de zeneileg is eléggé) kezd valamennyire visszakanyarodni az indies vk fövonala abba az irányba, ahol olyan 2000 körül tartott.. amikor még Key Party volt, meg Matina, meg Madeth volt, meg kein volt. nekem valahogy mindig sokkal jobban feküdt ez a sötétebb tónusú, nyomasztó-horrorhalálwraar-feketelatexbör-brutálsmink stílus, meg a szintén akkoriban csúcskorát élö, az elöbbivel néha keveredö, Malice ihlette barokkos, nagyszabású, szinpadias kinézet. attól ami az elmúlt 1-2 évben ment, amikor a csapon is oshare folyt már teljesen beteg voltam... semmi bajom vele, mert legyen ilyen is, yey, de amikor már a nem-oshare bandák is kezdtek így kinézni és amikor kinyitottad a Fool's Mate-et és minden egyes rohadt oldalon tökugyanolyan fotók sorakoztrak naagy szemü, csillihátteres zenekarokról, akkor már a pokolba kivántam az egészet és csak az nyugtatott, hogy az ilyesfajta túltermelés mindig egy trend hanyatlásának a legmegbízhatóbb jele. aztán ugye szerencsére tényleg így lett és most már megint úgy lehet Fool's-t meg Shoxx-ot nézegetni, hogy nem tökmindegy, hogy hol nyitom ki.. xD meg van Deflina (<3), meg van Suicide Ali, meg Dali, meg pár más zenekar, akik egyértelüen az oshare elötti idökhöz nyúlnak vissza és nemkicsit jól csinálják.
tehát részemröl visual témában megint happy happy joy joy van, meg reménykedés van. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 9:44 pm 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
tehát részemröl visual témában megint happy happy joy joy van, meg reménykedés van. :grin:

és ezzel nem vagy egyedül ^.^
csak azt remélem h kisaki nem fog eltűnni...
apropó mien banda az a the piass? mert discojuk fenn van a tonberryn és a wiki leírása alapján egész jónak tűnik... *áá megy tölteni azt is XD*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 10:14 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:
nekem valahogy mindig sokkal jobban feküdt ez a sötétebb tónusú, nyomasztó-horrorhalálwraar-feketelatexbör-brutálsmink stílus, meg a szintén akkoriban csúcskorát élö, az elöbbivel néha keveredö, Malice ihlette barokkos, nagyszabású, szinpadias kinézet.

Dettó. :D
pszabi wrote:
apropó mien banda az a the piass?

Hát ők néha ilyen átlag-VK hangzás, néha meg nagyon brutálpunkzúzda. xD
Ők azok, akik közül a banda háromnegyede kinyíródott, amikor valami PV-forgatásnál leugrottak egy hídról vagy mi, már ha jól tudom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 10:36 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Hát õk néha ilyen átlag-VK hangzás, néha meg nagyon brutálpunkzúzda. xD

jah, a standard dolgaikat én nem nagyon birom, de a zúzda számaik azok tenyleg nagyonbrutalak, meg nagyon korrektek (nicotine pl. <3)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 28 Thu, 11:41 pm 
Mumus

luvluvluv The Piass!!!

Hááát igen még a régi cuccok Madeth Aioria ect..ezek volták ám az igazi vk zenék!!! És én is örültem annak hogy meghallgattam ezt a számot és nem nyomtam ki kb 3 másodperc múlva hogy fúúújj már megint valami gányt töltöttem le.....És valahogy a zenekar felállása is szimpi nekem..mármint ezt ugy értem hogy majdnem mindegyik tag előző zenekarának a zenéjét kedveletm...(húúú ez bonyolult) na mindegy!!! Ugyhogy luvluv tovább Hisaki + Juka alig várom az albumot!!! Mana meg jól el áshatja magát hogy Jukát elvesztette mert a helyetesítés nagyon gyér....... :twisted: 8) :D

Aioriától ajánlom a Matataki című számot ami a Kirameyuku Shunkan című albumon található!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 29 Fri, 6:47 am 
oshare booty
oshare booty

akkor jó! köszi! ^.^ *szedi tovább*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 02 Tue, 8:55 am 
Forum Fanatic

*totál random*
WTF, elsején kiadtak egy Schwardix Marvally best albumot! xD

Cím: Tenku heno monogatari
Tracklist:
1. metamorphose
2. 鬼神風雷
3. flowers of dearly
4. G.O.D.「K」racker
5. Lucifer
6. HEAVENS TERRITORY
7. VIRGIN MARY

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 02 Tue, 9:52 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
mennyire örülök annak, hogy kinézetileg legalábbis mindenképpen (de zeneileg is eléggé) kezd valamennyire visszakanyarodni az indies vk fövonala abba az irányba, ahol olyan 2000 körül tartott.. amikor még Key Party volt, meg Matina, meg Madeth volt, meg kein volt

Hu, ezzel nagyon egyetértek. Bár van pár oshare zenekar akiket szeretek, a Madeth féle jajdeszépek a kedvenceim! (zeneileg is többet nyújtanak...)

Quote:
Mana meg jól el áshatja magát hogy Jukát elvesztette mert a helyetesítés nagyon gyér

Mana nem az eszéről híres...szúrkolok Jukának, hogy bejöjjön neki ez az egész, mert nagyon jó hangja van!^^ Kicsit gacktos sztem...a gacktfan barátnőm tök happy lett, mikor mutattam a Jukás moi albumom, hogy mééééééééég gacktdal, ami neki nincs meg!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 02 Tue, 10:38 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:
*totál random*
WTF, elsején kiadtak egy Schwardix Marvally best albumot! xD

jah, ezen én is pislogtam egy sort, hogy mi a fene... xD bestof..? abból a rengeteg mindenböl amit kiadtak... xD ha jól nézem ez így kb az összes saját számuk. egyébként biztos, hogy ez is a nagyban tomboló Hizaki mánia miatt került elö pont most, de akkor is wtf. O_o
a másik amin csodálkoztam egy sort, hogy La'cryma christi feldolgozás lesz az új Kisaki Project kislemezen.. igazából cool, me' legalább talán felfigyelnek páran a zenekar cuccaira, de azért meglepö választás. (lesz még rajta ugye egy Mirage cover is, de az nem igazán meglepö, me' abban is Kisaki volt)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 02 Tue, 11:38 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Oké, tudom hogy ez nem ide való, de helpszerű megbeszélhetnékem van erről...
először is, a múlt hétig azt sem tudtam mi az emo....mert tatabányai vagyok és itt nincsenek vagy csak nagyon kevés van...de szilveszterkor kaptam belőlük egy hatalmas adaggal...
És erre ma felmegyek a jpop fórumra...aki volt már ott tegnap-ma az biztos látta...ezt:

Quote:
-ipszilonzé:
MCR...................*******
GUmmYBAR
Arctic Monkey
sevenfold
Alvin és a mókusok
Supernem
Taking Back Sunday
P!nk
Antic Caffe
GAZETTE
Block Party

- ipszilonzé:
azér érzed

-én:
??

-ipszilonzé:
ezeket halgatják az imók

-ipszilonzé:
j rockot

-ipszilonzé:
azis imó zene lett

-ipszilonzé:
!!!

-ipszilonzé:
vfen is egyre nagyobb imó divat

-ipszilonzé:
szóval ennyit erről

-ipszilonzé:
a j rock is elimósodik

-ipszilonzé:
ugy ahogy az industrial is

-ipszilonzé:
minden 2. imó kb 4 hónapja szereti az industrialt

-ipszilonzé:
mostmeg mindenki j rock

-ipszilonzé:
szép lassan az imó lesz minden stilus majdnem

Kiakadtam tőle mint a kakukkosóra!!! Véleményt kérhetnék??????????

A személyes véleményem az, hogy nem baj ha ők is azt hallgatnak de ne keverjék össze a jrockot és az emot, ne mondja a közvélemény, hogy aki jrockos az emo-s mert leütöm aki ezt állítja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 02 Tue, 12:01 pm 
Forum Addict

Na legalább elolvastam mi az az emo...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4339 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 290  Next

All times are UTC + 1 hour