most egy kis random blogolás gyün... xD
csak annyi, hogy a Hizaki Grace Project kép,
illetve egészenpontosan, annak balfelsö sarka miatt megint eszembe jutott, hogy mennyire örülök annak, hogy kinézetileg legalábbis mindenképpen (de zeneileg is eléggé) kezd valamennyire visszakanyarodni az indies vk fövonala abba az irányba, ahol olyan 2000 körül tartott.. amikor még Key Party volt, meg Matina, meg Madeth volt, meg kein volt. nekem valahogy mindig sokkal jobban feküdt ez a sötétebb tónusú, nyomasztó-horrorhalálwraar-feketelatexbör-brutálsmink stílus, meg a szintén akkoriban csúcskorát élö, az elöbbivel néha keveredö, Malice ihlette barokkos, nagyszabású, szinpadias kinézet. attól ami az elmúlt 1-2 évben ment, amikor a csapon is oshare folyt már teljesen beteg voltam... semmi bajom vele, mert legyen ilyen is, yey, de amikor már a nem-oshare bandák is kezdtek így kinézni és amikor kinyitottad a Fool's Mate-et és minden egyes rohadt oldalon tökugyanolyan fotók sorakoztrak naagy szemü, csillihátteres zenekarokról, akkor már a pokolba kivántam az egészet és csak az nyugtatott, hogy az ilyesfajta túltermelés mindig egy trend hanyatlásának a legmegbízhatóbb jele. aztán ugye szerencsére tényleg így lett és most már megint úgy lehet Fool's-t meg Shoxx-ot nézegetni, hogy nem tökmindegy, hogy hol nyitom ki.. xD meg van Deflina (<3), meg van Suicide Ali, meg Dali, meg pár más zenekar, akik egyértelüen az oshare elötti idökhöz nyúlnak vissza és nemkicsit jól csinálják.
tehát részemröl visual témában megint happy happy joy joy van, meg reménykedés van.