Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 2:08 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:24 pm 
oshare booty
oshare booty

haha nemtom. szal a fenbolyizm télleg más mint a görlizm
pl vagy nemtom, de én személy szerint nem tartok egy deka jérokk fotót sem a gépemen, mert minek, az hidegen hagy (najó kivétel közi, de róla is csak vmi 150et..)
meg.. engem az érdekel télleg h milyen zenét nyújtanak, az h tetszik, azt hogyan képesek előadni..
pl ezért csípem takanorit is, mert jó a zenéje imo, és nem érdekel h mindemellett melltartós képekkel van tele a net róla megatöbbi XD mert.. nem nézem....annyit XD és hot limit = droolz :D
a sikoly meg olyan.. h ja.. nem nagyon fogjátok sztem élőben hallani, bár franc se tudja :D majd csatlakozik a többi fenbólya is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
haha nemtom. szal a fenbolyizm télleg más mint a görlizm
pl vagy nemtom, de én személy szerint nem tartok egy deka jérokk fotót sem a gépemen, mert minek, az hidegen hagy (najó kivétel közi, de róla is csak vmi 150et..)
meg.. engem az érdekel télleg h milyen zenét nyújtanak, az h tetszik, azt hogyan képesek előadni..
pl ezért csípem takanorit is, mert jó a zenéje imo, és nem érdekel h mindemellett melltartós képekkel van tele a net róla megatöbbi XD mert.. nem nézem....annyit XD és hot limit = droolz :D
a sikoly meg olyan.. h ja.. nem nagyon fogjátok sztem élőben hallani, bár franc se tudja :D majd csatlakozik a többi fenbólya is

nem képeim nekem sincsenek. De pl Gacknak (és jelen esetben tök mindegy menynire van sminkelve szabva..vagy nem) olyan szép arca van hogy például nekem a kinézete is nagyon sokat számított abban hogy nagyon sokáig pörögött nálam Sixth day and Seventh night DVD. Semmi homoerotikus érzések nem kerítettek hatalmukba de annyira lenyűgözött ahogy kinéz. Az a ruha amit a koncerten viselt meg a gesztusai.. mint valami androgűn (senem férfi-senem nő) félistenség.

Fura ez az egész amúgy.... pl a japán henati mangák közül az egyik legnépszerűbb az a meleg cucc ahol idősebb urak esnek szerelembe fiatal fiúkákkal... iszonyat sokan olvassák és a 99 százalékukban nyoma sincs másságnak. Érdekes ahogy ezt a japcsik prezentálni tudják.

valahogy ezt mind tuják úgy kommunikálni hogy az embernek nem lesz tőle bűntudata hogy végigstíröli a srácokat a pv-kben ..és nincs benne az a felelem hogy úú ettől majd most buzi leszek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:33 pm 
Forum Addict

Mona wrote:
A japán zenészek merítik ki szerintem a legjobban a sztár fogalmát. elérhetetlen, mesebeli hangulatot árasztó, nem evigáli kreálmányok ők akikért bárhogy lehet rajongani.

teljesen egyetértek azzal, hogy misztifikálódik a nemi identitás... van egy ilyen lánybanda hogy Exist Trace... azok meg fiúknak néznek ki, pedig mindenki lány (részemről nem akarok olyan kinézettel rendelkezni)
erről a mesebeli kinézetről az a véleményem hogy annyiból jó, hogy így tényleg elkülönül a munka és a magánélet... hétköznapi cuccban lehet hogy meg se ismernék őket (ami persze ki van zárva, mert a fanok ugye fanok és előttük "nincs titok").. úgy kell ezt érteni, ha színpadon vannak felveszik a mesebeli jelmezt (nem úgy gondolom hogy megjátszák magukat, egyáltalán nem, mert akkor nem lennének hitelesek).. inkább csak ez hozzátartozik ahhoz hogy nyújtsunk már tökéleteset a fanoknak hogy legyen mire csorgatniuk a nyálukat... mellesleg el is érik a kellő hatást (Japán.. ugye precizitás a tetőfokon.. vagy tökéletesre csinálnak valamit, vagy semmilyenre)
utólagosan meg elnézést kérek mindenkitől akinek nem tetszik a véleményem és ha nem voltam egyértelmű akkor nyugodtan lehet írni nekem :) (pü-t)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:39 pm 
oshare booty
oshare booty

shadow VI II I wrote:
erről a mesebeli kinézetről az a véleményem hogy annyiból jó, hogy így tényleg elkülönül a munka és a magánélet... hétköznapi cuccban lehet hogy meg se ismernék őket (ami persze ki van zárva, mert a fanok ugye fanok és előttük "nincs titok").. úgy kell ezt érteni, ha színpadon vannak felveszik a mesebeli jelmezt (nem úgy gondolom hogy megjátszák magukat, egyáltalán nem, mert akkor nem lennének hitelesek).. inkább csak ez hozzátartozik ahhoz hogy nyújtsunk már tökéleteset a fanoknak hogy legyen mire csorgatniuk a nyálukat... mellesleg el is érik a kellő hatást (Japán.. ugye precizitás a tetőfokon.. vagy tökéletesre csinálnak valamit, vagy semmilyenre)
utólagosan meg elnézést kérek mindenkitől akinek nem tetszik a véleményem és ha nem voltam egyértelmű akkor nyugodtan lehet írni nekem :) (pü-t)

haha már akinél, bár könnyen el lehet képzelni manát amint fehér nyuszis mamuszban, pléjbolyos boxeralsóban szőrös lábbal egy trikóban kivánszorog egy kávéval a kezében a reggeli újságért...de nincs ilyen :D
szal van akiknél ez nagyon beáll életformába is

de btw ha már fenbolyizm akkor külön téma mana, mert én azoktól tok néha félni akik őt tekintik példaképnek
mert jó, zeneileg ügyes :D de mindig szoknyában van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

igen egyébként a külsőségek megteremtése a japánoknál megy egyedül hitelesen.

erre legjobb ellenpélda a magyar popipar. Minden külsőségen nlunk látszik hogy csak az eladásokra, a pénzre hajtanak. Leszarják a rajongókat.

japánban pedig profi körítést kapunk de látszik hogy a zene színesebb közlésének érdekében történik mindez. Hogy a rajongók még jobban beleéljék magukat abba a világba amit a banda megálmodott. És persze emellé jön a minden (megszokott USA szintű) komprisszumtól mentes zene.

japán zene = míg egy USA számban van 30 hang addig egy japcsi nótában van 200.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:43 pm 
oshare booty
oshare booty

Mona wrote:

igen, csúnyák a technikai különbségek.. és poén h live-ban is mindet bevállalják satöbbi
és még kérdés h mért vannak beteg japó fenbolyok :D *kell neki most már ilyen kitűző, h "igen, fenboly vagyok v*zz!!!"*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:43 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
külön téma mana, mert én azoktól tok néha félni akik őt tekintik példaképnek mert jó, zeneileg ügyes :D de mindig szoknyában van...

jaj ne légy már ilyen.. hát szellőztetni is kell a cuccost (szal a kétlábköztit kell hogy érje mindig friss levegő).. azonkivül legalább nem kell bajlódni a tiszta fehérnemű keresésével :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:44 pm 
oshare booty
oshare booty

shadow VI II I wrote:
pszabi wrote:
külön téma mana, mert én azoktól tok néha félni akik őt tekintik példaképnek mert jó, zeneileg ügyes :D de mindig szoknyában van...

jaj ne légy már ilyen.. hát szellőztetni is kell a cuccost (szal a kétlábköztit kell hogy érje mindig friss levegő).. azonkivül legalább nem kell bajlódni a tiszta fehérnemű keresésével :twisted:

XD jóvanna de akkoris.. szal... nemtom.. ő nekem nagyon weird :D épp ezért bírom is
de példakép? az már más fokozat imo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Bocs hogy közbeszólok, de: az Exist Trace tényleg lánybanda? o_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:45 pm 
Forum Addict

Mona wrote:

miért mit vársz a "művelt" Amerikától? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:50 pm 
oshare booty
oshare booty

shadow VI II I wrote:
Mona wrote:

miért mit vársz a "művelt" Amerikától? :roll:

hát ha már annyi idejük van zenélni.. tanuláson bitti nem megy el a idejük.. persze a dzseri szpringer só meg az opra mellett már neccesebb

és koga: http://www.youtube.com/watch?v=mbqqK53Eb6o (döncsd el magad XD *én nem láttam még...meg nem ismerem őket annyira...*)

jame: http://jmusiceuropa.com/uk/database-artist.php?id=340 (lányok)
a klipp után én is elfilóztam h mivan?! XD identitászavar to the max LOL

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:

Naneeeeeee! :eek3: *szugerálja magát* Ezek lányok...lányok...lányok............

Last edited by Karen on 2007 Apr 16 Mon, 7:06 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:04 pm 
oshare booty
oshare booty

Doll wrote:
pszabi wrote:

Naneeeeeee! :eek3: *szugerálja magát* Ezek lányok...lányok...lányok............

haha XD akkor nem vok egyedül
aszittem a fenbolysághoz írsz :D
ja és az idézéshez tedd ""-jelbe a nevet ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
haha XD akkor nem vok egyedül
aszittem a fenbolysághoz írsz :D

A fanboysággal semmi bajom... csak Koga ne sikoltozzon mellettem, mert le lazacozom! XD Én tőlem imádhatja Mana csirke lábait is! XD
btw, sztem a fanboyság sokkal tűrhetőbb mint a fangirlség...lásd: múltkori fókusz adás Tokio Hotel Magyarországon riport... >___>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:13 pm 
oshare booty
oshare booty

Doll wrote:
lásd: múltkori fókusz adás Tokio Hotel Magyarországon riport... >___>

MITLÁSSAK AZON?! X'D X'D X'D X'D *ok, kiment, nem bírja röhögéssel*
mivan? h jönnek ők ide?
kik ők?
nem is hallottam még őket XP
és FÓKUSZ XD
boccs de ezen télleg .. anyám már lentről kérdezi h min röhögök ennyit xD (ez.. mint derült égből yura-sama)

de h on: fenbolyok persze h jobbak.. alap... én is ez vok.. és a japó fenbolyok, nah azok aztán ott vannak :D:D teremtés koronái ésatöbbi :beaten:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour