Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 1:09 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 10:40 am 
Senior Member

Megvolt az első buli LeWish-nek és nekem. Még kicsit félszegek voltunk, meg hamarabb eljöttünk, de a tapasztalatok pozitívak voltak. Külön köszönet a Penicillin - Tsumetai kaze c. dalért! :love3: . (Remélem, még hallhatom Őket az elkövetkezendő bulikban is :grin: !)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 11:44 am 
VIP Member

nyah! jó volt a buli! :smile2: bár érzésem szerint kevesebb kép készült mint előző kettőb buli alkalmával, de lehet hogy tévedek persze. Jó volt a zenei felhozatal is, de ami külön örömöt szerzett az mégis a love letter valamint seo taiji - internet war-ja volt. :multi: de a társaság is jó volt, gratula a ruhákhoz (szép munka volt onee-chan :grin: és köszi Életemnek a kifestést :oops: )
Külön vicces volt a két francia liba, akik valami szado-mazo bulinak nézték ezt, és bőszen ecsetelgették egymásnak hogy milyen módon van mindenki feketébe öltözve :laugh: (de az még viccesebb volt mikor Melinda, a franciául is tudó húgom odaszolt nekik, jelezvén, vágjuk mit brekegnek
:finger4:
a visszaút már kevésbé volt vicces :sweatdrop: (szegény an-chan :naaaah: ) nah mindegy, jól sikerült és várom a képeket ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 12:20 pm 
Senior Member

Szeretném megdícsérni a szervezést ^^ Végre eljutottam odáig, hogy belekóstoljak, milyen is egy ilyen buli, és nagyon tetszett, úgyhogy támogatom a további szervezési ötleteket ^_^. Mondjuk annyira nem vagyok benne a témában, és csak egy-két bandát ismertem fel, legtöbbjét meg csak hallottam már (vagy nem), de élveztem ^^! Köszönet Case-nek, hogy ilyeneket szervez ^^! Legközelebb már végig maradok :spin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 12:40 pm 
Mumus

Jó volt a buli és köszi a számokért Damage és Case!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 2:35 pm 
Senior Member

Buli nagggyon jó voolt. Köszi a szervezőknek mindent. \^-^/
Cosplayek meg woooooooooooooooo~ *_________*
Csak így tovább fangörlök, csak így tovább ^^

Hazaút... nos... az ember tudja a haját tépni rendesen amikor 2 perccel kési le a HÉVet, és a következő csak fél óra múlva jön >_>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 3:31 pm 
Elite Member

Moo *zomb* :moo:

Buli jo volt, zene jo volt, mindenem faj. (Eee~) Kosztumosoknek meg kulon gratu, nagyon jo ruhakat lattam. Oww, a nyakaaammmm~
:chainsaw:
(Es koszi Case-nek a kajat, anelkul nem sokaig huztam volna :D;; )
________
FERRARI F1 642 HISTORY

Last edited by mufurc on 2011 Feb 28 Mon, 8:43 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 3:49 pm 
Member

StabWest wrote:
Megvolt az elsõ buli LeWish-nek és nekem. Még kicsit félszegek voltunk, meg hamarabb eljöttünk, de a tapasztalatok pozitívak voltak. Külön köszönet a Penicillin - Tsumetai kaze c. dalért! :love3: . (Remélem, még hallhatom Õket az elkövetkezendõ bulikban is :grin: !)

xD Tesóó, ki volt félszeg? xD

Nah, de télleg: Én részemről marha jól éreztem magam, csak épp göthösködtem, szal kicsit be voltam kómálva...De naon élvezhető volt mindenképp :greengrin: Úgyhogy várom a következőt, akkor már valszeg végig leszünk :lamb:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 3:52 pm 
Senior Member

C_V wrote:

Alig lehetett rávezetni egy kis pózolásra XD!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 3:58 pm 
Member

StabWest wrote:
C_V wrote:

Alig lehetett rávezetni egy kis pózolásra XD!

Jajmá xP Maj' legközelebb :devil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 4:16 pm 
Elite Member

Köszi a bulit, nagyon jó volt. (Csak a hazautat hanyagoltam volna… De ez más kérdés.) Szó szerint minden olyan szám elhangzott, amire buli előtt úgy gondoltam, hogy szívesen meghallgatnám, úgyhogy ez aztán külön örömnek tűnik. Az is jó érzés, hogy a fórumos nevek közül legalább néhányhoz tudok már arcokat is kötni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 6:59 pm 
Official Cheerleader

:morning: eeeeeeeeeh éljen végre volt buli , következőt tessék hamarabb szervezni :sweatdrop:
Zenék jók voltak, főleg a Case féle első blokk :headbang: meg a private B-T parti a végén! Nakayubi rulez (an-chan nevében is ezt secusoknak :finger: ) :beee: az azért kicsit weird volt, hogy a vége előtt nagyon gázosan kevesen táncikáltunk (ld: max 2-3-an) :eek2: viszont az jó volt látni, hogy a nagyon populáris számoknál nem nagyon fértünk a táncparketten, mostmár lassan télleg kinőjük a helyet :sweatdrop:
na ja , szóval félidőnél a rosszuléttet leszámítva nagyon pöpec buli volt, és már várjuk a következöt^^ (hátha akkor divatbemutató is lesz :grin: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 7:50 pm 
Member

Jóóóóóóóóóóó reggelt! És nagyon jó napot mindenkinek egy ilyen fergeteges buli után!
Külön köszönet Damagenek és Casenek a request-teljesítésért :love:
És naaagyon jó volt mindenkinek a rucija :love2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 8:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
Zenék jók voltak, főleg a Case féle első blokk :headbang: meg a private B-T parti a végén! Nakayubi rulez

Hát az a Buck-Tick szpesöl s végén nagyon rulez volt! :love2:
Amolyan *Sex For You*...:grin:

És mikor a Malice Mizer Beast of Bloodra hirtelen fullra megtelt a hely, csak bámultam, hogy honnan került elő ennyi ember?
hol bújkáltak ideáig? :grin:

Soft Ballet Private Pride nagyon jó volt, aztán a Much of Madness More Of Sin is, csak eltelt nemkis időbe mire felismertük hogy az az. ^^" Például Pierrot: Nounai Moruhine dalában is bulin olyan groove-os ütemeket fedezhettem fel, mint még soha! :mrgreen:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 9:43 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

megumi wrote:
Nakayubi rulez (an-chan nevében is ezt secusoknak :finger: )

Yeyy!!!!!!!!!!!!! :finger4:

Naff, a buli teljesen ott volt! Igen, legyen nagyon hamar a következő, mert az kegyetlen anime coslay lesz xD! Szóval megin lehet mindenki gotloli, valami YK mangából! :beee: Én szívesen bevállalom, ha lesz a ruhára pénzem, és egy másik cipőm ^^"""""""""". Nagyon nagyon kikészültem a végére, fájt a lában, elaludtam, de akkor felcsendült a B-T blokk és minden baj elszállt, újra felélettem, B-T POWER!!!!!!!!!!!!!!! xD
Aztán a végére abszolult leamortizálódtam mozgássérültté, de túléltem, ez a lényeg. ^^"
A zene meg nagyon yo volt! Nagyonsokminden jó kis dalocskára volt szerencsém táncolni, egyes dalokat nem ismertem, de meghallgattam, jópár dalt ismertem, de nem szerettem ^^", és szintén jópár dalt hallgattam, szerettem, de már képtelen voltam rá táncolni ^^"""""""""". Szóval volt minden, jó volt nagyon összeségében! A lábam már nem fáj, helyette a hátam, a nyakam, és a karjaim xD!
bylon wrote:
Hát az a Buck-Tick szpesöl s végén nagyon rulez volt!
Amolyan *Sex For You*...

Igen, az volt a buli csúcsa számomra ^^"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Legközelebb előre lerequesteljük, ha lesz ilyen! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 27 Sun, 10:21 pm 
Site Admin

ahh, örülök, hogy mindenkinek tetszett :grin: (kivéve a két francia, meg a két mansonita csajt... :laugh: )

Mako: üdv a fórumon! :bluegrin:

C_V: az a Kyouka avatar.. :heart: (meg kösz, hogy eljöttetek StabWesttel! és akartam adni mégegy Penicillin számot, de aztán valahogy teljesen elfeledkeztem róla... de akkor majd legközelebb :sweatdrop:)

Miisha wrote:
És naaagyon jó volt mindenkinek a rucija :love2:

ohh, a Psychic TV trikóm nevében köszönöm a dicséretet....! :sweatdrop:

mufurc wrote:
(Es koszi Case-nek a kajat, anelkul nem sokaig huztam volna :D;; )

nincmit, de legközelebb te hozol nekem kaját :beee:

(B-T special a végén meg nekem is nagyon jól esett, dehát ugye az azért volt, mert már láthatóan senki más nem volt mozgásképes állapotban, csak ti hárman... tehát végülis remélem legközelebb nem lesz ilyen, hanem végig bírja mindenki :sweatdrop:)

és persze a következöre garantáltan nem kell majd fél évet várni. :angel:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour