Yeahh megjött a stuff!
Mondjuk már múlt héten kaptam értesítőt, de nem volt időm elmenni érte a vámra, mert dolgoztam. Igen, felakadt a vámon, és vámot kellett fizetnem rá. Az összeg ötödét..... Hurrrá!!! Meg is kérdeztem, hogy mi szerint kell fizetni az áruk után, és azt mondta, hogy érték alapján, és ha 22 Euro értéket meghaladja, akkor vámolják. Szóval akkor talán 1 cd-ért nem kell fizetned, de ha valami értékesebbet veszel, akkor igen......... ???????????????????????????????? ????????????????????????? ?????????????????
Csak azt nem tudom, hogy ezt most találták ki, vagy eddig is így volt, vagy csak engem szivatnak...... -Erisz átmegy psyho-ba

-
Elnézést, kicsit kiakadtam.
An, Amiyade, majd meg kéne beszélni, hogy miként juttatom el a cd-t dvd-t hozzátok, és hogy akkor mi legyen ezzel a kedves kis vámköltséggel.
Merry témában meg:
Jajjjjjj de éééééééééééééédes Garaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Félig megnéztem a dvd-t, de rámszólt apu, hogy ő erre nem kíváncsi. Szóval majd csak késöbb folytatom a nyáladzást a képernyő elött.
Nekem 2 Tetsus kép és egy Kenichis képem volt a cd mellett. Tetsu valami piás üveggel a kezében....

olyan édes.
Na majd késöbb még jövök írok többet commentet a dvdhez, meg a lemezhez...