Felébredtem most egy időre, a fülem még mindig cseng, de azért írok egy értékelést.
Nagyon jó buli volt, annyira jól éreztem magam h az valami hihetetlen . Igaz az elején akadt némi magánéleti gebasz, de annak semmi köze a szervezéshez vagy másegyéb dologhoz. Miután ezt a privát részt lerendeztem, nem kis lelki erőzfeszítés árán már semmi nem tarthatott vissza. Végre, tiszta lappal indulhatok, érzelmileg, de ez már off kategória...
Ezer bocs mindenkinek, aki beszélgetni próbált velem és én nem hallottam a zenétől, még most is zúg a fülem keményen.
Nagyon örülök h megismerhettem Kogát, igaz megint majdnem sikerült elkerülnünk egymást, Bíborholdat, akivel még táncoltam is, az most nem ugrik be melyik számra.
A zenék nagyon jók voltak, régiek is újak is...
Case-nek köszi: D-től a Birth-öt <3, hide Pink Spidert, Alice Nine Velvet-et, Dir en grey Dozing Green-t és Mask-ot, Despa Hollow-t, Buck-Tick Iconoclasm-t, Teriyaki Boys-t és minden mást amit kihagytam
Ji-nek köszi: Miyaku remixet, New Age Culture-t, Child Prey-t, metronome-tól a Mittsu Kazoero-t, Matenrou Opera - Honey Drop-ot, és természetesen minden más zenét.
Case-nek plusz egy pirospont h marasztalt minket Risával végig, amikor már majdnem kidőltünk. Ugye-ugye, ha nincsen lábam, nincs ami fájjon
Szóval összefoglalva, nagyon jó buli volt, igazán felszabadultan éreztem magam! Legközelebb is megyek, és megsúgom h Risa-chan is szeretne jönni, mert nagyon élvezte - igaz az éhgyomorra tequilázgatást talán legközelebb kihgyom.