Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 26 Mon, 12:04 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 20 Fri, 4:23 pm 
Forum Addict

Amennyire Gackt munkáit ismerem, szerintem nem feltétlenül a legegyszerűbb magyarázatot kellene keresni arra, hogy egyik száma miért hasonlít a másikra, ha éppen hasonlít (bár általában erre szokás azt mondani, hogy a saját stílusa, mint ahogy írókat sem kritizálunk azért ha a saját hangjukon szólalnak meg). Miért nem tesszük fel a kérdést, vajon mi a mondanivalója vele?

A Redemption PV szimbolikájához (amire itt most nem térnék ki bővebben) pedig hozzátartozik ez a hajviselet, ahogyan a Moon Saga-ban elfoglalt helye megköveteli.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 20 Fri, 5:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

mi a mondanivalója azzal hogy ugyanolyan mint lu:na? :D:D na jó befejeztem... az a baj h én is nagy gackt fan vagyok csak kicsit belefásultam ...főleg az önéletrajza olvasása után...és a 2005ös live veszett jó lett 2és fél órát öltem a tv elött és szerintem még levegőt sem vettem :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 22 Sun, 9:23 pm 
Forum Addict

Making of-ok:

Black Stone:
http://www.youtube.com/?v=prSTwRbfOKM

Kimi no Aitakute:
http://www.youtube.com/?v=6xMv2mFnDO8

Arittake No Ai De:
http://www.youtube.com/?v=RDxUgTH19nQ
Ez nem Gackt rajongóknak is szórakoztató lesz, van benne sétáló, udvariasan mosolygó, halott menyasszony és Vanillát éneklő vicces ember! :)

//Thanks to Cassandra Morgan

Subarashiki kana Jinsei 3
http://www.youtube.com/?v=Wgby5swqSrs
(Figyelmeztetés azoknak, akiket érint: úgy dohányzik, hogy nagy valószínűséggel meg fogod kívánni.)

Last edited by D on 2006 Jan 22 Sun, 11:16 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 22 Sun, 11:03 pm 
Forum Fanatic

Ha valaki nem akar torrentekkel bíbelődni: Gackt - Redemption (single)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 23 Mon, 4:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:
Arittake No Ai De:
http://www.youtube.com/?v=RDxUgTH19nQ
Ez nem Gackt rajongóknak is szórakoztató lesz, van benne sétáló, udvariasan mosolygó, halott menyasszony és Vanillát éneklő vicces ember! :)

na ez tényleg tök jó volt..szeretem amikor gackt ennyire természetesen viselkedik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 08 Wed, 3:08 pm 
Member

D wrote:
Subarashiki kana Jinsei 3
http://www.youtube.com/?v=Wgby5swqSrs
(Figyelmeztetés azoknak, akiket érint: úgy dohányzik, hogy nagy valószínűséggel meg fogod kívánni.)

........ :greengrin: A cigit vagy Gacktot? ^_-

Kimi no Aitakute - ez teeeeeeeetsziiiiik. Gack vegre embernek nez ki benne. Cuki a haja, meg olyan szerencsetlenul ul azon a padon, h kedvem lenne felviditani. ^_-

A Black Stone meg szerintem egy athangszerelt es uj szoveggel meggyotort valtozata a korabbi szamanak. ^^" Lehet, h elfelejtette, h volt mar ilyen szama, es nem ertette, h miert jar ez a dallam a fejeben? XD

A making ofok amugy nagyon cukik. ^^ A Kimi no Aitakuteban milyen pwetty mar a csaj *_* Piszok mazlista dog. :/ De vegre sikerult talaniuk egy normalisan kinezo europait. ^^""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 08 Wed, 4:49 pm 
Forum Addict

Neko wrote:
A cigit vagy Gacktot? ^_-

Látom, figyelsz. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 14 Tue, 11:25 pm 
Forum Addict

Gackt single Love Letter - 2006/03/01

(Mobile Suit Z Gundam theme song - Hoshi no Kodo wa Ai.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 14 Tue, 11:42 pm 
Site Admin

D wrote:

hmhmm.. 'love letter'.. vajon most is azt történt, hogy kitalált valami nagyszerüt, ami valamiért kicsit ismerösen csengett, de nem jutott eszébe, hogy honnan...? xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 15 Wed, 1:31 am 
Forum Addict

Case wrote:
hmhmm.. 'love letter'.. vajon most is azt történt, hogy kitalált valami nagyszerüt, ami valamiért kicsit ismerösen csengett, de nem jutott eszébe, hogy honnan...? xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 15 Wed, 12:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
D wrote:

Case ilyeneket nem írhatsz... meg tiltom..gackt egy olyan Highend-artist amibe te nem tudsz belelátni..ez van kevés vagy te ehhez 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 27 Mon, 1:18 pm 
Forum Addict

Így fog kinézni a "LIVE TOUR 2005 DIABOLOS - Aien no Shi to Seiya no Namida" (~哀婉の詩と聖夜の涙~) DVD!

Image

Nagyon örülök, hogy most meséli az előzményeket, mert ez a kardos harcos design nagyon klassz! És már sokkal kevesebbet kell rá várnom, mint amennyit a megrendeléstől számítva eddig vártam! (OK, ez olyan lett, mint valami szöveges feladat :lol: )

Last edited by D on 2006 Mar 28 Tue, 1:16 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 27 Mon, 6:04 pm 
Forum Fanatic

Ooooh, ez nagyon pretty, kell is, kell is!!... *o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 02 Sun, 9:32 pm 
Forum Addict

Gackt fogja játszani Uesugi Kenshin karakterét a 2007 januárjában az NHK-n induló Furin Kazan című filmsorozatban, egy a Sengoku korszakban játszódó szamuráj-drámában.
Uesugi Kenshin - többek között - harctéri vitézségéről, fantasztikus stratégiai érzékéről, és a harc istenébe, Bishamontenbe vetett rendíthetetlen hitéről volt híres.
Yamamoto Kansuke szerepében Uchino Masaakit, Takeda Shingen (Uesugi riválisa) szerepében pedig Ichikawa Kamejirot láthatjuk majd.

/* thanks to the Dears livejournal community (esp. groovybluesgirl) and the Japan-Zone for the information */

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 03 Mon, 9:10 pm 
Forum Addict

Megérkezett a Diabolos DVD-m (CDJapan annyira gyors, hogy az szinte hihetetlen...), meg is néztem rögtön, és Gackt megint annyira magasra tette a mércét, hogy ennek más előadó egyhamar még csak a közelébe se fog kerülni (sőt, talán soha).

Már a booklet és a DVD-k (kettő) is olyan minőségről árulkodnak, hogy ha nem akarná az ember annyira nagyon látni a koncertet, egy darabig elnézegetné csak a bookletet :).

Na persze azért gyorsan betettem a DVD lejátszóba, és nem is néztem meg a menüt (csúnya dolog, tudom; de később megnéztem!), szerencsére alapból dts hangzásra volt beállítva, szóval beültem középre és onnantól aaaaaaaahhhhhhhhhh. A bevezető film önmagában is olyan minőségű, mintha moziban ülnél, és már majdnem elfelejted, hogy most koncertet nézel, annyira leköt a sztori (és most nagyon nagy részt tudtunk meg megint a Moon Saga-ból!). Minden részlet annyira a helyén van, hogy csak csodálkoznánk, hogy ezt nem is lehetne jobban csinálni, persze ha már nem szoktunk volna hozzá, hogy Gackt mindig tökéleteset csinál ;)
Aztán a bevezető film minden ugrás nélkül teljesen folymatosan átfolyik az első számba (Dybbuk) és a valóságba. Később is többször trükköznek a színpadon zajló előadás és az előre leforgatott jelenetek között, de olyan mértékig, amilyet még sehol nem láttam...és itt is néha megkérdőjelezi az ember, hogy most tényleg jól látta-e LOL
Tökelétesen felépített történet, amit a számok sorrendje szépen végigmesél...Persze a legtöbb dal a Diabolos albumról van, de azért a régi kedvencek is felcsendülnek, még a cicás is :heart:
170 perc utánozhatatlan audiovizuális élmény, a koncert, a mozi és a színház ötvözete!
A tánckar félelmetesen jó (és amikor ezt mondom, azt úgy kell érteni, hogy _tényleg_ félelmetes), a zenészek ötször (!) öltöznek át, és többet láthatunk a GacktJob-ból, mint eddig bármikor.
Gackt hangja -persze- csúcs, és az egész csapat annyira együtt él a színpadon, hogy öröm nézni!
Azt szeretem a legjobban, hogy nem lehetne jobb! Hogy amikor meglátom You-t íjászként, akkor arra gondolok, hogy igen, ő tényleg olyan "íjászos", vagy amikor egyik szám jön a másik után, nem kell azt éreznem, hogy én inkább másikat szerettem volna hallani vagy hogy valami más jobban illett volna ide.
És amikor Gackt felhergeli azt az 50000(!) embert! Ahh!!!
Még sokszor meg kell nézni, hogy az apróságokat is felfedezzem, mert tele van olyan finom részletekkel, amik csak még még még klasszabbá teszik.

Van a második DVD-n making of: rengeteg munka van benne, hogy ilyen lett (persze ezt bárki maga is kitalálhatja, aki végignézi a koncertet), jó látni, hogyan születik meg egy ilyen monumentális alkotás.

Gacktnak ebben a műfajban nincs méltó vetélytársa.

Last edited by D on 2006 Apr 03 Mon, 10:57 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour