Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 26 Mon, 12:07 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 5946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 397  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 5:51 pm 
Mumus

Koga wrote:
Az én viszonyom a the GazettE énekeséhez: :chainsaw:

... De ettől még nem annyira rossz - vannak hallgatható számaik is. Csak az a Ruki nem kellene oda.

Na ez az ami nem igaz!!! Ez olyan mintha azt mondanád a DeG-nek penderítsétek ki Kyot már nincs hangja!!!! Érdemes vissza keresni régi cuccokat vagy inkább discot keresni és ugy hallgatni meglátod a fejlődést!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 5:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:

... De ettől még nem annyira rossz - vannak hallgatható számaik is. Csak az a Ruki nem kellene oda.

nekem annak idején azért nem jött be mert szerintem deg nyúlás volt (ahogy az indie vk zenekarok 60 százaléka).

de aztán idővel kinövik magukat ezek a bandák és a Gazette is egyre eredetibb zenét játszik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 5:54 pm 
Forum Addict

Koga wrote:
nem annyira rossz - vannak hallgatható számaik is. Csak az a Ruki nem kellene oda.

ha Ruki nem lenne - már ne haragudj - de azért az egy kicsit nem is tudom milyen lenne... lássuk csak.. ő írja a dalszövegeket nagyjából... meg hmm.. szerintem a Gazette-ben minden tag egyformán fontos, mindenki kiveszi a részét az alkotásból

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 5:55 pm 
oshare booty
oshare booty

Ji-chan wrote:
Na ez az ami nem igaz!!! Ez olyan mintha azt mondanád a DeG-nek penderítsétek ki Kyot már nincs hangja!!!! Érdemes vissza keresni régi cuccokat vagy inkább discot keresni és ugy hallgatni meglátod a fejlődést!!!!!!

off de kyon ne keressünk fejlődést :beaten: hol énekel, hol nem (imho most néhány marrow számban megint olyasmivel próbálkozik)

Mona wrote:
nekem annak idején azért nem jött be mert szerintem deg nyúlás volt (ahogy az indie vk zenekarok 60 százaléka).

de aztán idővel kinövik magukat ezek a bandák és a Gazette is egyre eredetibb zenét játszik.

ebben meg imho sok van és részben amiatt is h ruki hangszíne sztem hasonlít kyoéhoz...

shadow VI II I wrote:
ő írja a dalszövegeket nagyjából...

hát énekesként még cép :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 5:56 pm 
Mumus

Mona wrote:
Koga wrote:

háttt max az első 3 kislemez volt az de a Cockayne Soup [2003.05.28]kezdve már nem tartoznak a deg nyúlós kategóriább...sőt még eredetibbek lettek mint a degék!!! ez az én véleményem!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 5:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

shadow VI II I wrote:
Koga wrote:
nem annyira rossz - vannak hallgatható számaik is. Csak az a Ruki nem kellene oda.

ha Ruki nem lenne - már ne haragudj - de azért az egy kicsit nem is tudom milyen lenne... lássuk csak.. ő írja a dalszövegeket nagyjából... meg hmm.. szerintem a Gazette-ben minden tag egyformán fontos, mindenki kiveszi a részét az alkotásból

hallkan jegyzem meg hogy ilyen esetben érdemes úgy foglmazni: "én azt a bandát nem nagyon tudom elfogadni mert nem kifejezetten az a tipus az énekes akivel én közösséget tudnék vállalni zenehallgatás közben "

ezzel értlmetlen vitákat lehet elkerülni. Ez olyan mintha gackton vesznénk össze (azon pedig nem ajánlatos :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 5:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ji-chan wrote:
Koga wrote:

Ó jajj... Nem az énekhangját bíráltam. ^^ Nem is a hozzáállását a zenekar dolgaihoz. Mégcsak nem is a szövegeit (mert őszintén: fogalmam sincs miről is szólnak).

Oké, próbálom helyrehozni a hibát: Saraba és Cassis kifejezetten jó (szerény véleményem szerint). ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 5:58 pm 
Forum Addict

Mona wrote:
hallkan jegyzem meg hogy ilyen esetben érdemes úgy foglmazni: "én azt a bandát nem nagyon tudom elfogadni mert nem kifejezetten az a tipus az énekes akivel én közösséget tudnék vállalni zenehallgatás közben "

ezzel értlmetlen vitákat lehet elkerülni. Ez olyan mintha gackton vesznénk össze (azon pedig nem ajánlatos :) )

érdekes amit nem szeretek azt nem szoktam fórumon fikázni... nem is tudom miért

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 5:59 pm 
Mumus

Mona írta:

ebben meg imho sok van és részben amiatt is h ruki hangszíne sztem hasonlít kyoéhoz...

hááát mondjuk inkább azt hogy Kiyoharuéhoz!!!! nem Kyoéhoz!!!! meg hangszínileg semmi közük egymáshoz hasonlítsd már össze a hangjukat Kyoé anno sokkal mélyebb volt max mint a hanglejtés vagy ahogy kimondanak szavakat de más nem nagyon!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:00 pm 
oshare booty
oshare booty

shadow VI II I wrote:

nembaj, maj' kinövöd XD
btw on: a cassis télleg <3
és még onabb.. elfelejtettem és lusta vok... mikor jön a gaze album? (^^)""

Ji-chan wrote:
hááát mondjuk inkább azt hogy Kiyoharuéhoz!!!! nem Kyoéhoz!!!! meg hangszínileg semmi közük egymáshoz hasonlítsd már össze a hangjukat Kyoé anno sokkal mélyebb volt max mint a hanglejtés vagy ahogy kimondanak szavakat de más nem nagyon!!!!

o.o sztem kiyo hangja mérföldekkel magasabb, de lehet én vok hüje..

Last edited by pszabi on 2007 Apr 16 Mon, 6:01 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:00 pm 
Mumus

shadow VI II I wrote:
Mona wrote:

ezt meg nagyon gyorsan hagyd abba!!!! mindenkinek meg van a saját véleménye!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

"Én azt a bandát nem nagyon tudom elfogadni mert nem kifejezetten az a tipus az énekes akivel én közösséget tudnék vállalni zenehallgatás közben." Köszönöm a segítséget Mona - ehhez tartom magam eztán ^^

(Halkan jegyzem meg, ne értsen bele senki semmi olyant a láncfűrészembe, melyet nem mondtam és nem gondoltam)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:02 pm 
Mumus

lehet saját véleményed koga max van egy kis "szóváltás" a tagok közt!! Ez van és kész legalább életre kelünk!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ji-chan wrote:
lehet saját véleményed koga max van egy kis "szóváltás" a tagok közt!! Ez van és kész legalább életre kelünk!!!

igen ezzel egyet értek... úgy értettem amit mondtam hogy érdemes egy szerintemet belerakni és akkor nem gázolsz bele más lelkivilágába.

"szerintem" után viszont lehet írni hogy kit hogy kéne felkötni egy fára és kivéreztetni :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:06 pm 
Mumus

Mona wrote:
Ji-chan wrote:

igen ezzel egyet értek... úgy értettem amit mondtam hogy érdemes egy szerintemet belerakni és akkor nem gázolsz bele más lelkivilágába.

"szerintem" után viszont lehet írni hogy kit hogy kéne felkötni egy fára és kivéreztetni :)

pontosan teljesen egyetértek veled....szerintem....pffff ez no comment Mona!!!! na de igen igazad van!!!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 397  Next

All times are UTC + 1 hour