Vámpír Yoshiki vérfürdőt vesz. Nem azért, csak burkoltan célzok rá, de Dirunak is volt még VK-s időkben egy ien vérfürdős photoshoot-ja, ami kísértetiesen hasonlít ehhez...

Most nem tudom belinkelni, mert nem otthon vagyok egyfelől, másfelől meg ez nem is a Diru topik, de szerintem mindenki emlékszik még a legendás Shinya ül egy kád "vérben", illetve Kyo kikeni a fürdőkádat "vérrel" cowboykalapban fotósorozatra. Valamikor GAUZE magasságában készült, ha emlékezetem nem csal.
Ugyanakkor Yoshiki-sama erősen hasonlít ezeken a képeken Gakuto-samára...és nem csak a "vámpírkodás" miatt.
Hogy arról már ne is beszéljek, kit utánoz a "mellkascsikargatással", még ha mű a dolog, akkor is.
Valamilyen szinten azért szégyenletes számomra, hogy a JRock egy olyan legendás alakja, mint Yoshiki már nem tud önálló ötlettel előrukkolni egy fotózásra, de azért le a kalappal az ürge előtt, mert anyám szerint se néz ki többnek 36-nál, és azok a halott nők a háttérben azért nem egyszerűen túlvilági fílinget visznek a képekbe.
Off egy kicsit: Másokat is Corvusra emlékeztet ? [DS vámpír, aki volt DS 1.0-án, tudja kire gondolok] Főleg azok a fémkarmok.