Én azért nagyon örülök, hogy mindig meglepnek minket valamivel. Sejtettem én, hogy lesz még valami, nem csak ez az egy koncert!

Meg pont ma olvastam egy Shuuji-interjú részletét angolra fordítva, ahol a zenekar búcsúkoncertjéről kérdezték, és eléggé titokzatosan válaszolt
(kb. az volt a lényeg, hogy Ao dönt mindenről és hogy eléggé kiszámíthatatlan XD).
Remélem hamar kiderülnek a részletek erről az új lemezről!
edit: na valami ilyesmit tudtam kihámozni a sok japán szövegből, fordítóprogival:
- "Conscience edition": CD /2000 Yen
- "Dirty edition": CD+DVD ("cali≠gari AV Catalogue", azaz PV-gyűjtemény) /3500 Yen
- "Makeshift edition": CD+DVD ("Bootleg Tokyo Chikashitsu~chika 16kai~", azaz live cucc?) /3500 Yen
edit2: CDJapanen már lehet rendelni, infó onnan:
Quote:
Last album release from cali gari including a track "Mannequin" and more for six songs total. Features alternate jacket artwork.
Quote:
Last album release from cali gari including a track "Mannequin" and more for six songs total. "Hiretsu" edition includes a DVD with music videos of "Blue Film," "Kindaiteki Cosme Shoka," "Maguro," "Haikara, Satsubatsu, Haiso, Zessan," "Shitasaki Sanbun Size," "Seishun Kyosokyoku," "Tou," and "Mannequin" (subject to change). Features alternate jacket artwork.
Quote:
Last album release from cali gari including a track "Mannequin" and more for six songs total. "Kosoku" edition includes a DVD with performance footage of "Tokyo Chikashitsu - Chika 16 Kai -" as well as documentary of the live. Features alternate jacket artwork.
Még gondolkozok, hogy a sima vagy a live DVD-s legyen (bár szerintem utóbbi xD)...