Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 04 Mon, 8:27 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 5:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ginji wrote:
Hát iggen Shiori xD Hangulatom az voolt :D dögivel.
Öhhööm naon szépen köszönünk mindent.
Az első sor nagyon aranyos volt xD és Shizu-n át szeretnék üzenni Yuji-nak hogy köszönjük szépen *nem mer e-mailt írni* xD

*nagyon röhög* majd átadom. ^^
Egyébként tiszta lelkes, de a Nippon Shoxx-ot még mindig Japan Shock-nak írja XD Erről nem tudom leszoktatni, de szerencsétlenkémet még mindig sokként éri, hogy a hazája ennyire népszerű itt...

Látnod kellett volna a Mondo felfedezésekor, vagy mikor szóba került hogy nemcsak a mangát, animét ismerem, hanem itt is van cosplay, meg animecon. XDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 6:05 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Köszönöm a fiamnak a pacit, Kogának az encsit, Vivinek és Megunak a potya bagókat, Kagnak és Julinak a mézes málnákat és az ágyas meggyest, a népnek a közös iccakai buszozást, meg persze a bulájban a táncit. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 6:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Köszönöm a fiamnak a pacit, Kogának az encsit, Vivinek és Megunak a potya bagókat, Kagnak és Julinak a mézes málnákat és az ágyas meggyest, a népnek a közös iccakai buszozást, meg persze a bulájban a táncit. XD

Ezt a felsorolást. ^^ Bazz' mintha csak az Oscar szobrot vetted volna át XD Takarítónő, szülész... ők nuku? Nekik nem köszönsz semmit?

Jah, jó volt a buli, különösen az egypár oshare :roll: fogott meg... nah, meg azon tinik, akik rámakadtak buli elején, és kezembe adták a pórázt... eh, ennyire látszik rajtam a "színvonal" hogy mindig fiatalkorúak találnak meg? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 6:16 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Még így is kimaradt egy csomó ember. X'D De gondoltam, minek soroljam a negatívumokat, amikor akadt egy csomó jó pillanat is. ^^
Jááááj, az vicces volt, amikor bebóklásztam a backstage részbe egy Bacardi Breezerrel, és a benn dekkoló két (nagyon) fiatalember közül az egyik megkérdezte, hogy nem vagyok kicsi ehhez? Kérdeztem, a 26 évemmel? :beaten:
Ergo fogjunk kezet! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 8:26 pm 
Forum Addict

képek soká lesznek? *_* :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 10:25 pm 
Member

ginji wrote:
ja ééés... Ji, Rukia, Shizu, Ayumi : azok a dobverők életem első dobverői voltak, jól eltenni a fiók aljára ^___^

Rukiának ezt mondhatod :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 10:58 pm 
Site Admin

Salvage wrote:
áj dzsójn dö pípöl hú sztéjd át hóm

maga hun vót, hö?!?! :gnasher:

Jigsaw wrote:
Maga a buli elég nagy csalódás volt nekem, mivel "old-schoolabb j-rock/visual kei buli"-nak volt aposztrofálva valamikor nemrég, de ebbõl én csak annyit vettem észre, hogy eggyel több Sads szám volt, meg leadták a Baisertõl a Hanát, meg egy BOOWY számot (big thx to Case, hogy emelte vele az est fényét számomra XD)

volt ott azé' több oldschool cucc is. xP söt még Checkers is volt, annál oldschoolabbat elképzelni is nehéz.. :beaten: egyébként ilyenkor jó megoldás odagyünni, hogy "hö, legyen lunaseashaznaderlangerlaputalarukubucktickkuroyume" és akkor lesz. xD nagyon nehéz (értsd: totál lehetetlen) egyszerre eltalálni 300 ember izlését és ha azok a leghangosabbak akik alice9-t, ancafet, gazette-et akarnak, akkor esélyes, hogy abból lesz több. ^^ természetsen közel sem csak a requestek határozzák meg azt, hogy milyen zenék mennek, de ha valaki nagyon hiányol valamit, akkor érdemes ezt szóvá tenni ott helyben. :beee: (mint a decemberi bulinál ugye, mikor utólag mondták többen, hogy túl volt vezérelve a basszus, közben ha ott szólt volna valaki, akkor egy mozdulat lett volna állítani rajta xD itt is lehetett volna ezt a taktikát követni ^^) Példul az industrial vonalat is többen hiányolták az elözö 1-2 buliban és most pótolva is lett az is és volt Demonoid13, Baal meg Despair is a megszokottabb dolgok (EoD, Gothika) mellé ^^ De egyébként jah, nekem is utólag tünt fel, hogy kevesebb lett az oldschool cucc mint terveztem, meg hát jah, hide az aztán pláne kevés volt nagyon, ez télleg hiba volt a részünkröl. o_O/

Aru-chan wrote:
Technikai észrevételek: Nem lehetett volna a próbát máskorra idõzíteni? Mondjuk kissé elõbbre? Mert nem volt fán h "vedd már hallkabbra a zenét, mert nem hallani a hangszereket".

Sajna nem, így is másfél órával korábban elkezdtük összepakolni a szinpadot, de elcsúsztak kicsit a dolgok, mert egyébként a tervek szerint kilencre vége lett volna a beállásnak.

Aru-chan wrote:
Más: túlontúl is sokan voltunk, egyszerûen nem lehetett mozogni a tánctéren. Még jó h a következõ bulik már a Kék Yukban lesznek. Már ha megyek - csatlakozva Jiguhoz. Mert ha marad ez az 50 számból kb 2-õt ismerek, pedig 30 giga zene van otthon a gépemen amiket mind szoktam hallgatni zenei színvonal, akkor inkább pihenek otthon vagy valami. Sajnálom, ez van, ez is egy vélemény.

Már bocs Aru, de szerintem ha megnézed majd a tracklistát akkor eléggé megbánod ezt a kijelentést, vagy legalábbis rájössz, hogy nem feltétlen a zenei kinálattal van a baj :sweatdrop: Az én elsö adagomban példul a következök voltak: Gazette, Désp, Nightmare, Merry, Metronome, Baiser, B-T, Alice9, Sads, Versailles, Gothika, Maximum The Hormone, Aural Vamp, Pierrot, Gackt, Ancafe, plusz egy KodaKumi. No, ez még csak nem is 50, de ha te ebböl csak kettöt ismersz... hátizé. Biztos vagy abban, hogy nem estél kicsit túlzásba az arányok tekintetében? :beaten:

Chimaera wrote:
Jinek meg köszönjük a Laputát. ~_____~ (meg a krémszódát. x'D)

hééé, krémszódát még én raktam be!! =o=!!!

Malice Martinet wrote:
amúgyosan DBSK hogy a fenébe került a setlistre??? xDDDD meg Koda Kumi...

nodehát mindig szoktak lenni pop dolgok, most lényegesen kevesebb volt, mint az utóbbi jópár buli közül bármelyiken ^^"

Shizu wrote:
Kár hogy nem zártkörű a buli... vagy lehetne jelszavas:
"Kedvenc japán bandád?"
"Öööö... japán?"
"szia, mehetsz haza..."

Azé' nem hiszem, hogy erre valaki ne tudna válaszolni.. ^^" (kivéve azt az egy hölgyet, aki a klubból volt valakinek az ismerösé és mindenképpen Depeche Mode-ot akart kérni és nem hitte el, hogy nincs... xDDDD [mellékesen aznap 3!! DM buli volt budapesten.. xDD~])

Amane wrote:
apropó, mintha DJ Ozmát is hallottam volna, tényleg az volt?

neeeem, nem volt dj kozma.. xD

Aru-chan wrote:
Egyéni szoc probléma az is h ki mennyit hallgat Dir en grey-t, le lehetne róluk is meg rólam is szállni mert kezdem már unni h akárhova akármit beírok rögtön elkezdi valaki a Deg-et szapulni. Õszinte leszek: én meg Gazette-et nem hallgatok, de érdekes h itt a fórumon nem példálózok ezzel. :x
Leszarom mások véleményét a zenei ízlésemrõl meg a Dir en grey-rõl, csak hagyjatok már végre békén! Meg õket is, le lehet róluk szállni,ha nem tetszik, ne hallgasd, de ne is szapuld! Szarjatok magatoknak új nótát, hogy legyen mit fújni, de engem hagyjatok békén. Rohadtul nem vagyok kíváncsi arra h kinek mennyire "mainstrem" az ízlése vagy h én mennyire vagyok az. Az utolsó pár hócipõm is tele van, pláne azzal amit egyesek sunyi módon a hátam mögött szûrnek össze! Hagyjatok végre békén, jó? Azt hiszitek, nem tûnt fel h mindenkinek hajde unszimpi lett a Deg mióta én megalapítottam a magyar fenklubot? Komolyan ennyire idiótának néztek?
Hagyjuk is, egyáltalán bánom h bármit is írtam ebbe a topikba. *kibukott*

wtf???? :pinky2: ezt értelmezni sem tudom.. senki egy szót nem szólt a Deg-re, meg rád sem, ne legyél már paranoid.. xD Meg ha annyira nem népszerü a Deg, akkor miért tombolt rá annyi ember most is, miért mentünk annyian a koncertre..? (ami számomra spec az egyik legjobb koncert volt tavalyról) xDD mostanában max amiatt nem esik róluk annyi szó, mert éppen nem nagyon adnak ki újabb dolgot, 'oszt ennyi, de baromira senki nem szidja öket semmi miatt. meg azt hinni, hogy azért nem szereti bárki a Deg-et, mert van a streetteam? ez azért kicsit... abszurd ötlet. @_@" tehát chill és légyszives kicsit alaposabban olvasd el a hozzászólásokat mielött reagálsz rájuk.. o_O

ginji wrote:
ui : Case! bocs hogy nem vettem le elsőre xDDD Kicsit ideges voltam :D

megszokhattad volna, hogy én többnyire hülyeségeket beszélek. :beaten:

Shiori wrote:
jajjj ésésésés az utolsó szám az gyönyörû volt, ha jól sejtem akkor Nagayama Yoko volt...

nem, nem, az Meiko Kaji-tól volt az urami bushi. ^^ és jah, gyönyörü az a szám <3

zakuroo wrote:

ömmmmmm.. lesznek majd valamikor. xD

Doll: torta fini volt és egy élmény volt egy darab pálcikával elfogyasztani egy szeletet.. asszem újra erösítettem a gusztustalanulevös hírnevemet :beaten:

Pink Spider:
Kösz a koncertes tracklistát! :smile2:

jajjmegigen:
Nippon Shoxx #9:
június 7, szombat, Kék Yuk
:grin:

és ha bárkinek bármi problémája volt a mostani bulibval kapcsolatban, akkor (mint eddig is ^^) várjuk a tippeket, észrevételeket, stb, hogy mit-hogy-merre lehetne javítani. és ezt teljesen komolyan is gondolom, merthogy ez a party, mint minden más hasonló buli, a közönségért van, tehát még csak természetes, hogy fontos az, hogy ki mit gondol. ^^

A zsúfoltság és a hangzás problémák megoldódnak azzal, hogy legközelebb már a Kék Yuk lesz a helszín. Ha valaki nem ismeri annyira a helyet akkor: ott maga a szinpad elötti rész is jóval nagyobb, valamint az ücsörgös/bár rész sem külön helységben van, mint a Vörösben, hanem gyakorlatilag csak egy oszlopsor választja el a tánctértöl, így ott is tökéletesen hallani mindent. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 11:18 pm 
Senior Member

jajjj ba#&@s tényleg , csak volt egy két rész ahol hasonlitott Yoko hangjára , viszont végig énekeltem 'egy sarokban ^^' , közben be is mentem megnézni, hogy ki adja le ezt a számot :D:D:D
én még nem voltam a kék -ben , szal kiváncsi leszek :D:D

mégegyszer a bandának: JÓK VOLTATOK :D :P
nah Oyasumi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 11:20 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Pont hetedike? Gyajj...nekem 9-én vizsgám lesz pszichológiából. Basszus...namég meglássuk, hátha be tudom úgy osztani az időmet h elszabaduljak, ha nem is végig, de egy időre azért. :wink:

Last edited by Aru on 2008 May 11 Sun, 11:29 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 11:28 pm 
Member

úris' o_o remélem nem lesz 40fok T_T

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 11:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Dettó. Viszek legyezőt a biztonság kedvéért, ha megyek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 11:32 pm 
VIP Member

Nah örülök, hogy jól sikerült a koncert is meg a buli is, a következőhöz is jó szórakozást midenkinek. Képeket azért még én is meglesem majd.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 11:56 pm 
Forum Addict

Case wrote:

zakuroo wrote:

mért hangzik ez ilyen rosszul? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 12 Mon, 8:46 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

zakuroo wrote:
Case wrote:

zakuroo wrote:

mért hangzik ez ilyen rosszul? XD

Mert már ismerjük Case-t? :beaten:

:D
Yuji írt vissza mailt, tetszett neki a party, megköszönte hogy elribáltam, majd küld felvételt a koncertről.
Bocsánatot kért, hogy elaludt a backstage-ben, szegénynek aznap is, meg szombaton is sulija volt :(
Írta, hogy élvezte a bulit, tetszett neki, hogy több emberrel is beszélgethetett, néha még japánul is (csak a betámadó "fangirl"-ök idegesítették....) :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 12 Mon, 9:07 am 
VIP Member

A 7-e jónak tűnik nekem.... csak a családnak is tetsszen az elképzelés.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour