Salvage wrote:
áj dzsójn dö pípöl hú sztéjd át hóm
maga hun vót, hö?!?!

Jigsaw wrote:
Maga a buli elég nagy csalódás volt nekem, mivel "old-schoolabb j-rock/visual kei buli"-nak volt aposztrofálva valamikor nemrég, de ebbõl én csak annyit vettem észre, hogy eggyel több Sads szám volt, meg leadták a Baisertõl a Hanát, meg egy BOOWY számot (big thx to Case, hogy emelte vele az est fényét számomra XD)
volt ott azé' több oldschool cucc is. xP söt még Checkers is volt, annál oldschoolabbat elképzelni is nehéz..

egyébként ilyenkor jó megoldás odagyünni, hogy "hö, legyen lunaseashaznaderlangerlaputalarukubucktickkuroyume" és akkor lesz. xD nagyon nehéz (értsd: totál lehetetlen) egyszerre eltalálni 300 ember izlését és ha azok a leghangosabbak akik alice9-t, ancafet, gazette-et akarnak, akkor esélyes, hogy abból lesz több. ^^ természetsen közel sem csak a requestek határozzák meg azt, hogy milyen zenék mennek, de ha valaki nagyon hiányol valamit, akkor érdemes ezt szóvá tenni ott helyben.

(mint a decemberi bulinál ugye, mikor utólag mondták többen, hogy túl volt vezérelve a basszus, közben ha ott szólt volna valaki, akkor egy mozdulat lett volna állítani rajta xD itt is lehetett volna ezt a taktikát követni ^^) Példul az industrial vonalat is többen hiányolták az elözö 1-2 buliban és most pótolva is lett az is és volt Demonoid13, Baal meg Despair is a megszokottabb dolgok (EoD, Gothika) mellé ^^ De egyébként jah, nekem is utólag tünt fel, hogy kevesebb lett az oldschool cucc mint terveztem, meg hát jah, hide az aztán pláne kevés volt nagyon, ez télleg hiba volt a részünkröl. o_O/
Aru-chan wrote:
Technikai észrevételek: Nem lehetett volna a próbát máskorra idõzíteni? Mondjuk kissé elõbbre? Mert nem volt fán h "vedd már hallkabbra a zenét, mert nem hallani a hangszereket".
Sajna nem, így is másfél órával korábban elkezdtük összepakolni a szinpadot, de elcsúsztak kicsit a dolgok, mert egyébként a tervek szerint kilencre vége lett volna a beállásnak.
Aru-chan wrote:
Más: túlontúl is sokan voltunk, egyszerûen nem lehetett mozogni a tánctéren. Még jó h a következõ bulik már a Kék Yukban lesznek. Már ha megyek - csatlakozva Jiguhoz. Mert ha marad ez az 50 számból kb 2-õt ismerek, pedig 30 giga zene van otthon a gépemen amiket mind szoktam hallgatni zenei színvonal, akkor inkább pihenek otthon vagy valami. Sajnálom, ez van, ez is egy vélemény.
Már bocs Aru, de szerintem ha megnézed majd a tracklistát akkor eléggé megbánod ezt a kijelentést, vagy legalábbis rájössz, hogy nem feltétlen a zenei kinálattal van a baj

Az én elsö adagomban példul a következök voltak: Gazette, Désp, Nightmare, Merry, Metronome, Baiser, B-T, Alice9, Sads, Versailles, Gothika, Maximum The Hormone, Aural Vamp, Pierrot, Gackt, Ancafe, plusz egy KodaKumi. No, ez még csak nem is 50, de ha te ebböl csak kettöt ismersz... hátizé. Biztos vagy abban, hogy nem estél kicsit túlzásba az arányok tekintetében?

Chimaera wrote:
Jinek meg köszönjük a Laputát. ~_____~ (meg a krémszódát. x'D)
hééé, krémszódát még én raktam be!! =o=!!!
Malice Martinet wrote:
amúgyosan DBSK hogy a fenébe került a setlistre??? xDDDD meg Koda Kumi...
nodehát mindig szoktak lenni pop dolgok, most lényegesen kevesebb volt, mint az utóbbi jópár buli közül bármelyiken ^^"
Shizu wrote:
Kár hogy nem zártkörű a buli... vagy lehetne jelszavas:
"Kedvenc japán bandád?"
"Öööö... japán?"
"szia, mehetsz haza..."
Azé' nem hiszem, hogy erre valaki ne tudna válaszolni.. ^^" (kivéve azt az egy hölgyet, aki a klubból volt valakinek az ismerösé és mindenképpen Depeche Mode-ot akart kérni és nem hitte el, hogy nincs... xDDDD [mellékesen aznap 3!! DM buli volt budapesten.. xDD~])
Amane wrote:
apropó, mintha DJ Ozmát is hallottam volna, tényleg az volt?
neeeem, nem volt dj kozma.. xD
Aru-chan wrote:
Egyéni szoc probléma az is h ki mennyit hallgat Dir en grey-t, le lehetne róluk is meg rólam is szállni mert kezdem már unni h akárhova akármit beírok rögtön elkezdi valaki a Deg-et szapulni. Õszinte leszek: én meg Gazette-et nem hallgatok, de érdekes h itt a fórumon nem példálózok ezzel.
Leszarom mások véleményét a zenei ízlésemrõl meg a Dir en grey-rõl, csak hagyjatok már végre békén! Meg õket is, le lehet róluk szállni,ha nem tetszik, ne hallgasd, de ne is szapuld! Szarjatok magatoknak új nótát, hogy legyen mit fújni, de engem hagyjatok békén. Rohadtul nem vagyok kíváncsi arra h kinek mennyire "mainstrem" az ízlése vagy h én mennyire vagyok az. Az utolsó pár hócipõm is tele van, pláne azzal amit egyesek sunyi módon a hátam mögött szûrnek össze! Hagyjatok végre békén, jó? Azt hiszitek, nem tûnt fel h mindenkinek hajde unszimpi lett a Deg mióta én megalapítottam a magyar fenklubot? Komolyan ennyire idiótának néztek?
Hagyjuk is, egyáltalán bánom h bármit is írtam ebbe a topikba. *kibukott*
wtf????

ezt értelmezni sem tudom.. senki egy szót nem szólt a Deg-re, meg rád sem, ne legyél már paranoid.. xD Meg ha annyira nem népszerü a Deg, akkor miért tombolt rá annyi ember most is, miért mentünk annyian a koncertre..? (ami számomra spec az egyik legjobb koncert volt tavalyról) xDD mostanában max amiatt nem esik róluk annyi szó, mert éppen nem nagyon adnak ki újabb dolgot, 'oszt ennyi, de baromira senki nem szidja öket semmi miatt. meg azt hinni, hogy azért nem szereti bárki a Deg-et, mert van a streetteam? ez azért kicsit... abszurd ötlet. @_@" tehát chill és légyszives kicsit alaposabban olvasd el a hozzászólásokat mielött reagálsz rájuk.. o_O
ginji wrote:
ui : Case! bocs hogy nem vettem le elsőre xDDD Kicsit ideges voltam

megszokhattad volna, hogy én többnyire hülyeségeket beszélek.

Shiori wrote:
jajjj ésésésés az utolsó szám az gyönyörû volt, ha jól sejtem akkor Nagayama Yoko volt...
nem, nem, az Meiko Kaji-tól volt az urami bushi. ^^ és jah, gyönyörü az a szám <3
zakuroo wrote:
képek soká lesznek? *_*

ömmmmmm.. lesznek majd valamikor. xD
Doll: torta fini volt és egy élmény volt egy darab pálcikával elfogyasztani egy szeletet.. asszem újra erösítettem a gusztustalanulevös hírnevemet
Pink Spider:
Kösz a koncertes tracklistát!
jajjmegigen:
Nippon Shoxx #9:
június 7, szombat, Kék Yuk
és ha bárkinek bármi problémája volt a mostani bulibval kapcsolatban, akkor (mint eddig is ^^) várjuk a tippeket, észrevételeket, stb, hogy mit-hogy-merre lehetne javítani. és ezt teljesen komolyan is gondolom, merthogy ez a party, mint minden más hasonló buli, a közönségért van, tehát még csak természetes, hogy fontos az, hogy ki mit gondol. ^^
A zsúfoltság és a hangzás problémák megoldódnak azzal, hogy legközelebb már a Kék Yuk lesz a helszín. Ha valaki nem ismeri annyira a helyet akkor: ott maga a szinpad elötti rész is jóval nagyobb, valamint az ücsörgös/bár rész sem külön helységben van, mint a Vörösben, hanem gyakorlatilag csak egy oszlopsor választja el a tánctértöl, így ott is tökéletesen hallani mindent. ^^