Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 04 Mon, 8:27 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 1:07 pm 
oshare booty
oshare booty

vúúú üdv itt ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 1:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^^

Én még annyit tennék hozzá csendben, hogy nem azért kapott az ember szájat, hogy a monitor másik oldaláról verje a mellét nagy bátran.
Ha valami nyűg van, hogy nincs egy szám, meg akarod hogy legyen, akkor odamész a DJ-hez és szépen kinyitod a szád. Többet közt azért van.

Ahogy mondani szokás, néma gyereknek anyja se érti a szavát...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 1:45 pm 
Member

Quote:
Az élőzenés részből a kedvencem egyértelműen a hidének írt saját szám volt, ha nem járnak fórumra az illetők, akkor üzenjék meg nekik a zenekar fórumos tagjai, hogy nagyon ügyik voltak!! :)

Jajj nagyon köszönjük, annyira izgultam hogy nem fog tetszeni :) :D
Köbö most tudtam regisztrálni, és osztom Gorgar és Karas véleményét, miszerint tényleg ez volt az első fellépésünk. Én jót nevetek a kritikákon, nem veszem fel, de tényleg ez inkább azok miatt van, akik nem jöttek el a tribute-ra és nem játszottak. kevés volt az idő, mindenki ideges volt, de a körülményekhez képest nagyon jól megcsináltuk. :D És igen, ha lesz még egy ilyen arra is menni fogok( én legalábis igen) !! :twisted: :D :thumbup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 2:00 pm 
Newbie

nah akkor mán én is post-olok... höh...
A buli miatt rohadtul megérte maradni, a szokásos Ji-Ginji csápolás megvolt a színpadon :)
Aru-chan meg nyugodjon meeeeg! Még pár buli és zenei skálád bővülni fog. (nem bántásból)

őhmmm... koncert... naja.
külön topic-ot kéne nyitni hogy milyen faszságok jöttek közben az elötte való héten. Csak hogy említsek pár dolgot : a dob szerkó nem egy Pearl ezt gondolom lehetett hallani (és még nem is az enyém), cintányérokat koncert előtt 2 nappal foghattam a kezemben (szintén nem saját). Annak ellenére hogy milyen retek hangzása volt, egészen jól sült el a dolog. Hangosítás miatt csak azért nem akarok balhézni mert a faszi aki segített alapból idegbajos volt szal haggyuk.
Anyagi részét a dolognak nem is akarom említeni... fasz gondolta hogy csak a cinek 10.000-be fognak kerülni 3 napra O__O

Én jól éreztem magam
Az "EZAZ GINDZSI TOLJAD" zászlókért külön köszönet
ja ééés... Ji, Rukia, Shizu, Ayumi : azok a dobverők életem első dobverői voltak, jól eltenni a fiók aljára ^___^
Mindenkinek Arigatou!

ui : Case! bocs hogy nem vettem le elsőre xDDD Kicsit ideges voltam :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 2:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ginji wrote:
ja ééés... Ji, Rukia, Shizu, Ayumi : azok a dobverők életem első dobverői voltak, jól eltenni a fiók aljára ^___^

*vigyor* Hülyéskedsz? hét lakat alatt kell azt őrizni XD Pár év múlva sokat fog ám érni XDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 3:05 pm 
oshare booty
oshare booty

Shizu wrote:
ginji wrote:

*vigyor* Hülyéskedsz? hét lakat alatt kell azt őrizni XD Pár év múlva sokat fog ám érni XDDDDDDDDD

ja... akkor nem te árultad ebayen..?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 3:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
Shizu wrote:
ginji wrote:
ja ééés... Ji, Rukia, Shizu, Ayumi : azok a dobverõk életem elsõ dobverõi voltak, jól eltenni a fiók aljára ^___^

*vigyor* Hülyéskedsz? hét lakat alatt kell azt õrizni XD Pár év múlva sokat fog ám érni XDDDDDDDDD

ja... akkor nem te árultad ebayen..?

méééééég nem :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 3:18 pm 
Newbie

Mennyinél tart a licit? xD visszavásárlom, nincs több verőm xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 3:21 pm 
oshare booty
oshare booty

miért nem írtad rá h "plz return it to the sender" xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 4:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
miért nem írtad rá h "plz return it to the sender" xD

Ilyen nem volt rajta kérem szépen, csak az hogy Big Stick XDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 4:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nah, én ezért nem dobtam be a Pink pengetőmet, ugyanis azóta sem láttam hasonló színűt.... :lol:

Jah, és még vmi: Valaki írta, hogy Tribute zenekar vagyunk... Ez nem igaz! Mi nem vagyunk hide tribute zenekar! Ez az egy koncert volt és ennyi! Ha lesz 10 év múlva egy ugyanilyen és még ebben az országban leszünk újra fellépünk, de addig is szeretnénk a saját számainkkal is fellépni! Nem akarom, hogy beskatulyázzanak minket! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 4:19 pm 
oshare booty
oshare booty

húdekérkedőperverz...!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 4:20 pm 
Mumus

Pink Spider wrote:
Nah, én ezért nem dobtam be a Pink pengetőmet, ugyanis azóta sem láttam hasonló színűt.... :lol:

Jah, és még vmi: Valaki írta, hogy Tribute zenekar vagyunk... Ez nem igaz! Mi nem vagyunk hide tribute zenekar! Ez az egy koncert volt és ennyi! Ha lesz 10 év múlva egy ugyanilyen és még ebben az országban leszünk újra fellépünk, de addig is szeretnénk a saját számainkkal is fellépni! Nem akarom, hogy beskatulyázzanak minket! :wink:

tribute koncert :D!!! nem zenekar :D!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 5:15 pm 
Senior Member

nahhh végre itt vokn (bár mindig fáradt vok , mivel szombaton még 8ra suliba kellett menni, mindig kibirom de most valahogy nem tudtam éberen figyelni a tanárrra, sebaj sajna jövöhétszombaton potolja :S)... nos végig olvastam MINDENT...hát...öhm...
Nekem nagyon bejött a banda de komolyan, nem csak azért írom , hgy most bevágódjak, esetleg jófejnek tartsatok vagy hasonló , szerintem NAGYON JÓK VOLTATOK, gratula , no igen jól elsirtam magam ott az első sorban . A saját szám az tényleg nagyon ott volt, és a szövege ...
az énekeseknek is nagyszerű hangjuk volt, főleg a sajátnál, és az Endless Rain-nél :'( :'( szerintem teljesen felismerhetőek voltak a számok :D na igen a dobosnak nagyon volt hangulata nem csak a koncertnél hanem ugy a buliban is NAGYON jó hangulata volt, vagyis sztem , abból amit láttam , 'mire ó az elsö sor' Ji-chan-nal jokat nyomtak le XD
szemtanuja voltam még a pengető és dobverő osztogatásnak is :P

ohh na igen láttam nagy vita volt még a ZENE, Hide ,meg a DJ-k......
nos , nekem is kb a számok 60-70 % ismeretlen volt, ebből is látszik h MENNYI JÓ BANDÁT NEM ISMEREK MÉG ... , nekem ez volt a 3. ilyen bulim és ugy mint az elözönél is szuperül éreztem magam, sztem nagyon jó volt a zene meg a hangulat. Nem ismerem a lejátszottaknak több mint a felét.....ÉÉSSSSS?????????????? ahogy elöttem már leirták ha valami tetszett akkor megpróbáltam megjegyezni és majd bvalahogyan a Tracklist-ből kikeresem és TADAAM megismertem egy számomra új FANTASZTIKUS bandát.
Most nem azért,...de gondoljatok már bele milyen már ha minden ilyen bulin csak Gazette, Diru, meg nem is tudom miket irtatok még, szal ha ezek mennének?? eléggé uncsi lenne sztem. Nem kell félreérteni én IMÁDOM a Dir en grey-t , meg a Gaze-t is , de ugy vok vele, hogy akkor is oltári jó a buli ha csak 1-2 szám megy le tölük :) persze ez saját vélemény...

a DBSK nagyon jó volt , imádom azt a bandát , szuper volt :D:D:D:D

jajjj és külön köszönet Ji-channak a hide-tell me-ért ARIGATOU 'hajlongások 1000rel'

Case-nek pedig a Laruku- Lost Heaven-ért :D:D:D:D:D:D arigatouuuuuuuuu ' HAJLONGÁSOK ITT IS MEGVANNAK :p'
örök hálám a Dj-knek :D:D:D
jajjj ésésésés az utolsó szám az gyönyörű volt, ha jól sejtem akkor Nagayama Yoko volt...
hát egy kicsit hosszú lett "^^ gomen ne

azért a képekre kiváncsi leszek :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 5:31 pm 
Newbie

Hát iggen Shiori xD Hangulatom az voolt :D dögivel.
Öhhööm naon szépen köszönünk mindent.
Az első sor nagyon aranyos volt xD és Shizu-n át szeretnék üzenni Yuji-nak hogy köszönjük szépen *nem mer e-mailt írni* xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour