nahhh végre itt vokn (bár mindig fáradt vok , mivel szombaton még 8ra suliba kellett menni, mindig kibirom de most valahogy nem tudtam éberen figyelni a tanárrra, sebaj sajna jövöhétszombaton potolja :S)... nos végig olvastam MINDENT...hát...öhm...
Nekem nagyon bejött a banda de komolyan, nem csak azért írom , hgy most bevágódjak, esetleg jófejnek tartsatok vagy hasonló , szerintem NAGYON JÓK VOLTATOK, gratula , no igen jól elsirtam magam ott az első sorban . A saját szám az tényleg nagyon ott volt, és a szövege ...
az énekeseknek is nagyszerű hangjuk volt, főleg a sajátnál, és az Endless Rain-nél :'( :'( szerintem teljesen felismerhetőek voltak a számok

na igen a dobosnak nagyon volt hangulata nem csak a koncertnél hanem ugy a buliban is NAGYON jó hangulata volt, vagyis sztem , abból amit láttam , 'mire ó az elsö sor' Ji-chan-nal jokat nyomtak le XD
szemtanuja voltam még a pengető és dobverő osztogatásnak is
ohh na igen láttam nagy vita volt még a ZENE, Hide ,meg a DJ-k......
nos , nekem is kb a számok 60-70 % ismeretlen volt, ebből is látszik h MENNYI JÓ BANDÁT NEM ISMEREK
MÉG ... , nekem ez volt a 3. ilyen bulim és ugy mint az elözönél is szuperül éreztem magam, sztem nagyon jó volt a zene meg a hangulat. Nem ismerem a lejátszottaknak több mint a felét.....ÉÉSSSSS?????????????? ahogy elöttem már leirták ha valami tetszett akkor megpróbáltam megjegyezni és majd bvalahogyan a Tracklist-ből kikeresem és TADAAM megismertem egy számomra új FANTASZTIKUS bandát.
Most nem azért,...de gondoljatok már bele milyen már ha minden ilyen bulin csak Gazette, Diru, meg nem is tudom miket irtatok még, szal ha ezek mennének?? eléggé uncsi lenne sztem. Nem kell félreérteni én IMÁDOM a Dir en grey-t , meg a Gaze-t is , de ugy vok vele, hogy akkor is oltári jó a buli ha csak 1-2 szám megy le tölük

persze ez saját vélemény...
a DBSK nagyon jó volt , imádom azt a bandát , szuper volt

:D:D:D
jajjj és külön köszönet
Ji-channak a hide-tell me-ért ARIGATOU 'hajlongások 1000rel'
Case-nek pedig a
Laruku- Lost Heaven-ért

:D:D:D:D:D arigatouuuuuuuuu ' HAJLONGÁSOK ITT IS MEGVANNAK :p'
örök hálám a Dj-knek

:D:D
jajjj ésésésés az utolsó szám az gyönyörű volt, ha jól sejtem akkor Nagayama Yoko volt...
hát egy kicsit hosszú lett "^^ gomen ne
azért a képekre kiváncsi leszek