Na akkor véleménykiegészítés:
A
fellépőknek:
Eszembe nem jutott volna, hogy első fellépése volt a bandának. Annak nem volt rossz. Sajnos az ország több részéből összeszervezés mindig nehezen megy, de majd belejöttök. /én mást űzök, de hasonlók a problémák, szóval tudom mit beszélek/. Hajrá! Lesz ez még jobb, biztosan! *küldi a csí-t*
Ji-nek:
A buli jó volt. Hogy felét nem ismertem?Naés. Nem tudom ki hogy van ezzel, nekem ha valami tetszik, arra próbálok visszaemlékezni, és mikor felkerül a számok listája /ugye most is felteszitek?/ beazonosítom. És hopp, újabb ismerős zenekar lesz következőleg.
Amúgy a második NS-em volt, szóval az előzőn ismertem vagy 4 számot.
És tényleg. A Diruért és a társaiért én is odavagyok... de: Mikor leadtad a Saikai no chi to barát /sokadszorra is köszönet érte ^^ / úgy tűnt, hogy szinte senki sem ismeri.

De pl a Laruku-tól a Honey-t tutinem. Azokat az értetlen arcokat, mikor meghallották... és egyedül én énekeltem szinte... eh...
Vagy Gackt-tól a Vanilláért vannak oda. Spec azt hiszem az egyetlen száma ami nem jön be //mondjuk én fiú vagyok//, ezért is kértem a Lunát. De ott van a Secret garden, vagy a Mirror, Mind forest... csak ami beugrott, hirtelen.
Persze hogy nem mindenkinek tetszett minden. Ez így van rendjén. Ha nem tetszik, kiemegy levegőzni, más meg bemegy helyette. Így még tömeg sem lesz akkora.
Technikailag csak a meleggel volt gond, meg a hangosítással, de a tizedik szám után már egyik sem érdekelt...
/Neked és Case-nek is köszi, hogy nem hajtottatok el, mikor zsinórban negyedjére kértem már valamit

/