Nah, akkor én is írok már valamit!
Az elejét élveztem, már a warm-up részt. Igaz, h a próba miatt néha még én sem igazán hallottam h mit is játszok t.képpen, de azért jó volt látni h az emberkéknek tetszett, meg mozogtak is a zenére - már ha hallották - és volt rikveszt. Emiatt lett két Diru szám a blokkban, sz'al ha valaki a lelkére vette volna vagy valami, kérem h ne pörögjön fel rajta, sokan kérték. Így utólag sajnálom ha Scanner-en kívül nem csempésztem be még egy hide számot, mert hát...az az igazság h ha valami hide emlékbuli, akkor legyen is hide emlékbuli. Nem DBSK-t akarok hallgatni a staff-os szobából.
Én is Jigu-ékkal jöttem el, mert egyszerűen már csak tengődtem. Köszi mindenkinek, aki odajött és kérdezgette h mikor leszek megint DJ

Majd egyszer, ha adódik lehetőség. Most már úgy-ahogy tudok dekket kezelni, minimálisan, és csak egyszer rontottam, de azt se lehetett észrevenni a próba miatt.
Technikai észrevételek: Nem lehetett volna a próbát máskorra időzíteni? Mondjuk kissé előbbre? Mert nem volt fán h "vedd már hallkabbra a zenét, mert nem hallani a hangszereket".
Koncertről: Őszinte leszek; gyenge volt. Egyedül a "Forever Love" akapella tetszett. Csináltam videókat telóval, nem tudom, mennyire lett jó vagy sem, a napokban kiderül. Majd igyexem belinkelni ha valakinek kell esetleg.
Hangosítás most jobb volt mint a múltkor, de nagyon nem az igazi. A kinti teremben már nem lehet felismerni a számokat.
Más: túlontúl is sokan voltunk, egyszerűen nem lehetett mozogni a tánctéren. Még jó h a következő bulik már a Kék Yukban lesznek. Már ha megyek - csatlakozva Jiguhoz. Mert ha marad ez az 50 számból kb 2-őt ismerek, pedig 30 giga zene van otthon a gépemen amiket mind szoktam hallgatni zenei színvonal, akkor inkább pihenek otthon vagy valami. Sajnálom, ez van, ez is egy vélemény.
Nagyon örülök h Anjival és Toffy-val is találkoztam, nagyon rég nem láttam őket.
Gloriának külön köszönöm a DVD-t és h megengedte h nála táborozzunk Jigu-ékkal kb. negyed hatig. Gackt Diabolos turné DVD-t néztünk, és Ju-Ken taraja!!!!!! WÁH