Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 04 Mon, 5:36 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 5:29 pm 
Forum Addict

Én meg nem megyek~ :3

Jó szórakozást!!! ^o^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 8:04 pm 
Forum Addict

Most én sem mentem de ti már buliztok,szóval érezze mindenki jól magát ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 8:18 pm 
VIP Member

Ez az. Jó bulit mindenkinek, holnapra meg jó pihenést.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 9:06 pm 
oshare booty
oshare booty

jaja jó bulit ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 9:22 pm 
Elite Member

áj dzsójn dö pípöl hú sztéjd át hóm
nah de most komolyan.Képeket expectingelek***O***/amúgy meg éppen scripteket gyártok,nekem ez is kikapcsolódás :sweatdrop: /

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 11:21 pm 
Forum Addict

na. Ottvoltam.
22:50ig.
Sajnálom hogy ezt kell mondjam, de ebben a tribute koncertben többvolt a szándék, mint a minőség.
Nem akarok lehúzni senkit, nem akarok "csináld tejobban" kommenteket, csak a véleményem mondom.
Kedves gesztus volt, nagyon kedves, de sajnos nem volt több mint egy félresikerült karaoke-party.
A forever love rossz volt. Az endless rain zongorája szegélny volt. Nem így van. A tears acapella az tök jó volt. A Pink Spider meg a rocket dive az élvezhetetlen volt. Az x pedigh.. hát...
lábdobtaposás és random szöveg.
Tisztelketben tartom a munkát, időt, amit bele öltek a fellépők, és mégegyszer mondom, a szándék nagyon szinpatikus, és cseppet sem rontott semmilyen hozzáálllásomon és véleményemen, egyszerűen csak ez most nem sikerült szerintem. A buli alapvetően annyira nem volt rossz.
Szóval gyakorlással fejleszthető. De jelen esetben csalódtam. Emiatt mentem el, és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. bocsi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 11:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jóvót' a buli,énmeg most értem haza ^^ (1 óraa)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 7:59 am 
Forum Fanatic

Én meg most értem haza, és mindjárt dőlök is az ágyba. xD

A buli most igazából nem volt annyira élvezetes számomra...A zenekarok nagyon aranyosak voltak, a hangulat is nagyon pozitív volt, az énekeseknek nagyon jó hangjuk volt, a többiről már csak kevésbé jót tudnék sajnos nyilatkozni (alapvetően nem volt hű-de-rossz, mer' szerintem a rockosabb számoknál csak annyit kellett volna csinálni, hogy valami nagyobb torzítást betenni, mert így konkrétan csak valami szelíd búgást lehetett hallani, akkor meg pláne amikor két gitár ment egyszerre). Az élőzenés részből a kedvencem egyértelműen a hidének írt saját szám volt, ha nem járnak fórumra az illetők, akkor üzenjék meg nekik a zenekar fórumos tagjai, hogy nagyon ügyik voltak!! :)

Maga a buli elég nagy csalódás volt nekem, mivel "old-schoolabb j-rock/visual kei buli"-nak volt aposztrofálva valamikor nemrég, de ebből én csak annyit vettem észre, hogy eggyel több Sads szám volt, meg leadták a Baisertől a Hanát, meg egy BOOWY számot (big thx to Case, hogy emelte vele az est fényét számomra XD)...Ráadásul ameddig voltam/tunk (olyan 2:45-ig talán) egyetlenegy hide szám se ment le (kivéve a buli előtti halk warm-upot leszámítva, ahol volt talán 2 xDDD), ami azért szerintem eléggé felháborító, ha már hatalmas hidés flyerrel meg memoriallal megstb-vel volt hirdetve az egész (ha meg lett volna sook-sok hide azután hogy nem voltam már ott, akkor ezvan. Én személy szerint nem a végére pakolnám a bulinak... XD).

Na mindegy, ez csak az én véleményem, remélem a következő (ha lesz kedvem elmenni XD) jobban fog nekem fekszeni.

(és most én megyek, fekszeni....zzzz....)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 8:30 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

köszönjük, élveztük. (főleg a neo ark-ot, én. xD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 9:29 am 
Senior Member

Hüm. Én viszonylag későn értem oda, a hide tributeről stílusosan "lemaradtam", de a leírtak után úgy érzem, nem vesztettem vele semmit. Bizonyos pontokon nagyon élveztem a bulájt, Baiser Flórának én is nagyon örültem, hogy a Saihate no Parádéra való megérkezésemet ne is említsem, all in all, jó volt, voltam már ennél sokkal rosszab jrockon. : D

rest: összefuthattunk volna, de nem tudtam, hogy jössz. :C

Chim: végre téged is láttalak. n__n (ha még te nem is láthattál engem, höhö.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 9:43 am 
Senior Member

Ott voltam végig ^^, 6-ra értem haza. Vegyes érzelmekkel. A zenekart nem leszólni akarom, de az előtérből az "X"-re az utolsó fél percben ismertem rá, ott is csak a ritmusból. Ugyanis nem volt kedvem bemenni rá. Ez nekem eleget mondott.
Utána viszont nekem jobban tetszett a múltkorinál. :) Szerencsére kevesebb ilyen poposabb zene ment. Nameg hát zsinórba jártam a pulthoz, hol egy Diruért, Gackt-ért, Laruku-ért, D'espairsRay-ért... :D
Külön köszönet Ji-nek a Sakai no chi to bara-ért ^^ *nagyonkészvan*

Last edited by Elnar on 2008 May 10 Sat, 11:01 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 10:27 am 
Forum Expert
Forum Expert

Nah, akkor én is írok már valamit!

Az elejét élveztem, már a warm-up részt. Igaz, h a próba miatt néha még én sem igazán hallottam h mit is játszok t.képpen, de azért jó volt látni h az emberkéknek tetszett, meg mozogtak is a zenére - már ha hallották - és volt rikveszt. Emiatt lett két Diru szám a blokkban, sz'al ha valaki a lelkére vette volna vagy valami, kérem h ne pörögjön fel rajta, sokan kérték. Így utólag sajnálom ha Scanner-en kívül nem csempésztem be még egy hide számot, mert hát...az az igazság h ha valami hide emlékbuli, akkor legyen is hide emlékbuli. Nem DBSK-t akarok hallgatni a staff-os szobából. :?
Én is Jigu-ékkal jöttem el, mert egyszerűen már csak tengődtem. Köszi mindenkinek, aki odajött és kérdezgette h mikor leszek megint DJ :roll: Majd egyszer, ha adódik lehetőség. Most már úgy-ahogy tudok dekket kezelni, minimálisan, és csak egyszer rontottam, de azt se lehetett észrevenni a próba miatt.

Technikai észrevételek: Nem lehetett volna a próbát máskorra időzíteni? Mondjuk kissé előbbre? Mert nem volt fán h "vedd már hallkabbra a zenét, mert nem hallani a hangszereket".
Koncertről: Őszinte leszek; gyenge volt. Egyedül a "Forever Love" akapella tetszett. Csináltam videókat telóval, nem tudom, mennyire lett jó vagy sem, a napokban kiderül. Majd igyexem belinkelni ha valakinek kell esetleg.
Hangosítás most jobb volt mint a múltkor, de nagyon nem az igazi. A kinti teremben már nem lehet felismerni a számokat.

Más: túlontúl is sokan voltunk, egyszerűen nem lehetett mozogni a tánctéren. Még jó h a következő bulik már a Kék Yukban lesznek. Már ha megyek - csatlakozva Jiguhoz. Mert ha marad ez az 50 számból kb 2-őt ismerek, pedig 30 giga zene van otthon a gépemen amiket mind szoktam hallgatni zenei színvonal, akkor inkább pihenek otthon vagy valami. Sajnálom, ez van, ez is egy vélemény.

Nagyon örülök h Anjival és Toffy-val is találkoztam, nagyon rég nem láttam őket.

Gloriának külön köszönöm a DVD-t és h megengedte h nála táborozzunk Jigu-ékkal kb. negyed hatig. Gackt Diabolos turné DVD-t néztünk, és Ju-Ken taraja!!!!!! WÁH

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 10:40 am 
Senior Member

Sajnálom, hogy nem lehettem ott. :( Majd legközelebb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 10:44 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Rei wrote:
Sajnálom, hogy nem lehettem ott. :( Majd legközelebb.

Nekem jobban tetszett mint a márciusi. ^^ Egyéb véleményt akkor nyilvánítok, ha már többen megtették elöttem. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 10:47 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dev wrote:
Chim: végre téged is láttalak. n__n (ha még te nem is láthattál engem, höhö.)

irgumburgum, hogy nem gyütté' oda.

hát nem tudom, nekem most ez egy olyan buli volt, ahol viszonylag sok számot ismertem (egyetkettőt nem), és mozogtam is rájuk, case első blokkja pl nagyon jóra sikeredett. Jinek meg köszönjük a Laputát. ~_____~ (meg a krémszódát. x'D)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour