Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 27 Tue, 10:43 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 83  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 13 Thu, 5:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Örülök h tetszett, köszönöm.
Ma 4 órát azzal szenvedtem hogy egy listát készítsek mindenről amim(j-stuff) van és hogy mi melyik dvd tartózkodik... hozzátenném hogy ez kb 50 dvd. ..és hozzátenném hogy 4 óra után rejtélyes lassulást vettem észre a gépem működésében és csípőből újraindítottam.. hozzáteszem hogy elfelejtettem menteni a doc. -ot amibe írtam... NA EHHEZ NEM TALÁLTAM EMOTION IKONT
... da a lényeg hogy bár többé nem találok meg megint semmit, tudom hogy van sok gackt inst.-em szal azzal biztos fogok szórakozni..én is találtam larukut... mást nagyon nem.. mindegy biztos lesz még...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 27 Thu, 7:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem tudom, hányan voltatok tudatában, az amúgy magától értetődő ténynek, hogy a Kagerou pár hónapja kijött Zetsubou ni Sayonara ( nem mellékesen remek kis) singeljéhez készült PV is. és nemtudom, hányan voltatok birtokában, s sunyítottatok csendben. XDDDD,

PV-Zetsubou ni Sayonara

aki memóriazavaros, és letölteni készül, pedig megvan már neki, elmondom:
fekete zakók, zenélés egy hangárban, és utazás a metrón. amúgy feledhető ...vizuálisan ez a klipp. *vállatvon* de, Kagerou!!

szerintem még működő, ( lévén túl forgalmas közösségben feledésbe merülni készülő linkeket) lopok ide:

live - Fatima: Humilate Me More Darlin

nincs sok Fatima video forgalomban. O.o ezt láttam, és ....ajánlom. Mégha viccesen is hat egy leopárdmintás testhezálló ruhában katonás ritmusra lépkedő énekes úriember, ha Sanaka ( Kanoma) teszi az......*____* (pure sex)....és ettől a daltól körbeugrálom a szobát. xD;;

live- 12012: boku no kara...
jó ez a 12012 dal...*_*; nagyon.

PV- 12012: In Favor Of.../Venom

ez pedig nagyon gusztustalan. xD najó, csak egy kicsit. lényege, hogy én meglepődtem, hogy a 12012-nek a Shudder című tóparton zenélgetős, és a kedves (finoman szólva) vízbefulladásáról szóló régi klippen kívül, készült még ilyen....régi klipp. ^^;

shut up now. _ _+

*edit* uh-hu

DVD- DespairsRay: Murder Day

éééééééééésss

KuRt - Gozen 3ji hoshi furu yoru PV

mindenki töltse le ezt a KuRt PV-t! ájuljon el tőle, és szerezzen nekem még többet slsk-n. ;O;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 31 Mon, 12:24 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

lehet megint megverést ígérnek a belinkelt cuccért, de megkockáztatom...

Gazelle - Night Walk: http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=0TZ7 ... JPDVFFVE3M

mert egyedül nem bírom el ennek a dalnak a súlyát.

:shocked!:

note: 2 gazelle van. ők az 1993-as gazelle. akkoriban volt a Tetsu-énekesű Malice Mizer. én egy évnél nem sokkal idősebb lynch. -típusú indies zenekart kerestem. ^^' de ezt kaptam... yayy! yayy? érdekes ez a dal! ős-visual kutatómunkába fogok fogni. na ez már jajj. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 31 Mon, 12:04 pm 
Mumus

oiiiiiiiiiiiiiiiiii és ezt kora reggelllllllllllllllllllllll waiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! már a koncerten is szörnyű volt!!!!!!!!!!!! miértttt....miérttttttt... teszi ezt velünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 01 Tue, 8:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.iiv.ne.jp/meta/iiv-channel_high.asx

végre egy normálisnak mondható jappó online tv. Most valami koncert megy rajta. Ha ez ilyen marad akkor nagyon elégedett vagyok :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 02 Wed, 12:17 am 
Site Admin

Ji-chan wrote:
oiiiiiiiiiiiiiiiiii és ezt kora reggelllllllllllllllllllllll waiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! már a koncerten is szörnyû volt!!!!!!!!!!!! miértttt....miérttttttt... teszi ezt velünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hee..? mee' van? o_O */me nem érti miröl van szó*

Mona: elöbb meg valami zenekar-interjú ment... nah, asszem ezt még nézegetem majd. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 02 Wed, 12:23 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

hm, nekem sose működik az ilyen streamelt cucc. kiváncsi volnék, amúgy milyen koncert ment. xD

Ji, ha a Fatima live-ra gondolsz, hát elnézést az okozott sokkért. ^^' amúgy nagyon jó az a dal és zenekar, ellenben a ZY Stylish Wave eventeken fogatott videók többnyire gettók. ^^' a színpad és a hangulatos megvilágítás hiánya miatt, asszem. leopárd minta pedig rulz xD

az az 1993-as Gazelle mp3, valóban érdekes. xD

azóta kaptam, az "igazi" Gazelle -től 2 mp3-at.

Gazelle - 01 - Gendai Shikou Michi: http://s26.yousendit.com/d.aspx?id=25KH ... YK30DH8DHW

Gazelle - 01 - Zatsuon Shakai: http://s26.yousendit.com/d.aspx?id=0KO4 ... 01DKC5GCDN

ha valaki még kiváncsi volna rájuk, ne menjenek kárba.

ummm, calmando qual-lal léptek fel egy eventen, így az érdeklődés. ugyanakkor a the candy spooky theaterrel is, de affelé nem sok összefüggést találnék zeneileg. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 02 Wed, 1:23 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Mona: elöbb meg valami zenekar-interjú ment... nah, asszem ezt még nézegetem majd. :grin:

Jaja... ha valamivel azután néztél bele amikor írtam a linket akkor elötte volt velük live. Mono live (de ez szerintem a műsor címe volt) viszont a zene krva jó volt. Kicsit punkos de volt benne egy kis faith no more beütés. Amikor aláirogattak az egyetlen olvasható dolog az a N.e.s. volt. Ha ez mond valamit... mindegy én keresem a dolgot. Most is valami band interjú van valami rádióban és az ablakon egy rakás fangirl ácsorog táblákkal meg mindegy... rég kerestem már valami ilyesmit....

a tv címe: http://www.iiv.ne.jp/

közvetlenül a "citizenes" óra melletti "krikszkraksz" gombra kattintva adja ki a műsort... sok sikert hozzá:D

amit egyébként eddig sikerült kisilabizálni h eez egy zene-mozi tv meg van egy két idétlen show... jappó kiscsajok rózsaszín fehérneműben "dzsengáznak" :D... persze simán lehet hogy holnaptól harcore hiradós adóvá válik... csak nem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 02 Wed, 10:48 am 
Site Admin

Mona wrote:
Case wrote:

Jaja... ha valamivel azután néztél bele amikor írtam a linket akkor elötte volt velük live. Mono live (de ez szerintem a mûsor címe volt) viszont a zene krva jó volt. Kicsit punkos de volt benne egy kis faith no more beütés. Amikor aláirogattak az egyetlen olvasható dolog az a N.e.s. volt. Ha ez mond valamit... mindegy én keresem a dolgot.

rákeresgéltem és szerintem ez ez lesz az. Sajna nem lehet belehallgatni a cuccaikba az oldalukon, pedig kiváncsi lennék én is. :? (föleg, hogy valamikor játszanak együtt majd a Redrum-al is, ami alapban jó jel. o_O/)

*hallgat Gazelle-t*

hmm.. zeneileg kifejezetten jó, jó kis súlyos cucc, ami annyra ritka mostanság, mondjuk az énekes hangja nem igazán tetszik, ilyen 'nincs mély hangom, de úgy teszek mintha lenne' stílus kicsit. O_o" (nah, ebben a 'Zatsuon Shakai' cuccban már nem annyira zavaró). Ahh, jó eeez. ;D
Különben, hogy még komplikáltabb legyen a dolog még van egy Gazella nevü vk banda is :sweatdrop: (mondjuk ök így ránézésre nagyon tucatcuccnak látszanak.)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 02 Wed, 2:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

mona wrote:
közvetlenül a "citizenes" óra melletti "krikszkraksz" gombra kattintva adja ki a műsort... sok sikert hozzá

amit egyébként eddig sikerült kisilabizálni h eez egy zene-mozi tv meg van egy két idétlen show... jappó kiscsajok rózsaszín fehérneműben "dzsengáznak" ... persze simán lehet hogy holnaptól harcore hiradós adóvá válik... csak nem

így a linkről már bele tudtam nézni. és most valami idétlen "reggeli-műsor" mehet, emberkék kostolgatnak valami tojáslikőr kinézetű cuccot. lol. este-felére viszont látom a programban a zenei cuccokat. ^^

Case wrote:
*hallgat Gazelle-t*
ilyen 'nincs mély hangom, de úgy teszek mintha lenne' stílus kicsit. O_o"

igen, amit egyik kedves fórumtársunk már a lynch.-es Hadzukinál is 'vkei énekest parodizáló orrhangnak' minősített. :grin:

egyszer láttam némi live zenekari fotót, és az énekes elég súlyosan adja. ^^;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 02 Wed, 4:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.monolive.fm/movie/mono500_29.asx

itt lehet megnézni a live-ot. És tényleg n.e.s. a nevük

http://www.monolive.fm/movie

pedig az összes live + interjú cuccok.. gondolom ezek frissülnek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 02 Wed, 6:14 pm 
Mumus

bylon wrote:
Ji, ha a Fatima live-ra gondolsz, hát elnézést az okozott sokkért. ^^' amúgy nagyon jó az a dal és zenekar, ellenben a ZY Stylish Wave eventeken fogatott videók többnyire gettók. ^^' a színpad és a hangulatos megvilágítás hiánya miatt, asszem. leopárd minta pedig rulz xD

nem nekem van egy régi malice livem ahol a kedves szép hangú Tetsu énekel és kb azt ugy hallgattam meg hogy amikor láttam hogy nem énekel az énekes levettem a mutet!!!! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 19 Sat, 4:30 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://manyfreaksshow.podomatic.com/pod ... reaksshow/

rádióműsor. ari. ^^ csak klikk a zöld nyilacskára. jók a dalválsztások ( új, lynch single *D*), és közben *helybéli* csajszi kommentál (random sztorikat a koncertélményeiról) ^^'

visszamenőleges műsorok is meghallgathatók. ( *épp az Alice Nine-osat hallgatja*)

jrock rules podcast? most lett egy pár ilyen műsor. o.o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 27 Sun, 10:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.j-radio.hu/index.php?file=main

magyar j-radio

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 28 Mon, 8:52 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://yoga.at.infoseek.co.jp/flash/kikkomaso_e2.swf

Egy igéretes egyszemélyes banda debüt pv-je. Én nagy jövőt jósolok neki.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 83  Next

All times are UTC + 1 hour