pszabi wrote:
én meg fogom hallgatni az albumot csak a hangulat legyen meg

meg az idõ!
Nagyon-nagyon helyes! A kedvenc video-s topic-ba is linkeltem par videot. Erdemes oket megnezni!!
Gensou wrote:
VÉGRE valahol lehet errõl az albumról beszélni.
Most a Super Love Song megy, ami valahogy rohadtul nem olyan, mint ahogy azt a címe sugallja o_O; Értem ezt pozitívan, eddig ez a kedvenc számom errõl. Klasszik jó B'z feelinget ad még a Junjou Action és a Kuroi seishun. A Hometown Boys' March pedig annyira aranyos, karaokéban pont az ilyen számokat jó énekelni ^^ Tetszik még az Ore to omae no atarashii kisetsu és a Boku ni wa kimi ga iru. A többit még szokom.
Kicsit fura tõlük, hogy most ennyi számot pakoltak fel egyszerre.
Yeeees! Vegre egy B'z kedvelo, mar nem is vagyok olyan maganyos itt
Action-rol nekem Friction, Koubou meg Warui Yume a kedvencem eddig, de Super Love Song is nagyon jo tenyleg csak hat azt mar agyon hallgattuk, miota kijott a PV ^^ Ja meg Perfect Life is <3. Nagyon tetszik a PV-je, szeirntem jol sikerult.
Mikor eloszor hallgattam az albumot kisse zavart a Junjou ACTION- es a SLS kozotti "atfedes". Ok, hogy nem hosszu de akkor is..
No de ezen tultettem magam a masodik hallgatasnal es mar tetszik az egesz album!! Most is jo sokfele zenet sikerult rapakolni. Tenyleg nem keves a 17 szam, de szerintem nem is sok. Pont jo igy 8)