Na, en most hallgattam meg az albumot.... hat, igy elso hallgatasara telleg nem rossz, de mondjuk szamomra nem ez lesz az ev albuma. ^^; Egy kicsit uncsinak is talaltam, mert sok riff/egyeb dallam eleg sokszor ismetlodik... de jah, egy hallgatas ugyse eleg. Sokszor (foleg a Prayerben es a Midnight Celebrationben) hallatszik az MTV-rokk hangzas, ami miatt mar a The Other Side-nal is panaszkodtam, es ami engem kicsit idegesit. Es az a kis rap-betet a Masquarade-ben eleg weird.
Case wrote:
Majdnem minden szamban, legalabb nyomokban felfedezheto az az "én-vagyok-a-Laruku-csak-most-egyedül" hangulat ami a két kislemezen, de szerencsére nem áll itt le hanem próbált valami eredetit is belepakolni a dalokba.
Jah, szerencsere. Bar ezek utan nagyon kivancsi vagyok, a Laruku milyen hangzassal fog eloallni..... o_O
Case wrote:
Különben végig nagyon egyértelmü az erös tradicionális 70es évekbeli hard-rock hatás Dep Purple, LedZep, megstb, amitöl idönként olyan mintha valami közös Laruku/The Yellow Monkey lemezt hallgatnánk.. ^__^
Jaja, neha kicsit furan hangzik (imho), de ugy altalanossagban jol jon ki.
A dalszovegek nagyreszt angolul vannak, es.... sz'al nem a kiejtessel van gond, mert az hatarozottan fejlodott, de amennyit ertettem belole, az olyan, uh... sz'al Haido-kun az angol szovegek teruleten azert hatarozottan kevesbe tehetseges. A szovegek valahogy sablonosabbnak, kevesbe igenyesnek tunnek, de ez persze csak en vagyok. De....
"I just want some peace, man" ??!

(remelem, en ertettem felre)
Szoval en megertem, hogy nepszeru akar lenni kulfoldon, meg Koreaba is el kell juttatni a CD-t, meg jo dolog a kiserletezes, de tessek tobbet irni japanul!
Mindenesetre igy elso hallgatasra a Shining over you tetszett a legjobban. ^^ (uh, talan nem veletlenul az all a legkozelebb a Roentgenes hangzashoz... ^^; Azon belul is a Cape of Stormshoz, de hal'istennek ez kevesbe melodramai.) Amugy a Hello album-verzioja hatarozottan jobban tetszett, mint a single-verzson (bar lehet, hogy csak mert utobbit regen hallgattam mar ^^;; )