Case wrote:
pszabi wrote:
mért kik? tavalyi meg tavaly előtti listát néttem... hát.. nem akarom a népet osztani de lóf*x.. szal nem a metallica, linkin, deg satöbbi árkategória.. sok kommersz amcsi banda akinek a klippjeit hébe-hóba leadják a viván.. nemtom ^^"
...? azért a Szigeten olyanok voltak mint David Bowie, Iggy Pop, Korn, Prodigy, Placebo, Ministry, Nick Cave, Sonic Youth, meg még kismillió ez-az, akikhez képest egy Linkinpark kb olyan mintha mittomén a Black Sabbath-ot hasonlítaná valaki a Pokolgéphez.. o_O Metallica kb szinten van, de Deg meg ugye, még japánon belül sem akkora név mint a fentiek közül bárki, nemhogy Európában.. tehát azért ne szakadjunk el a realitástól...

nem szakadok el de imo placebo meg ezek a tipikus nullbanda.. van vmi lemezük.. aztán eltűnnek x évre aztán megint van vmi szösszenet és sok fengörl csorgatja a nyálát.. jó nem tagadom h a linkin is ez a szint régebb óta.. scak nekik legalább jó az a 3-4 évente kiadott hanganyaguk (jó persze, ez ízlés kérdése is, tom)
nah mind1. deg imo rég lexarja a japi környezetet szal nem egészen ezt vettem alapul ^^"
a feszt meg... nah mind1.. nekem mindig is jobban teccett a rock am ring/park listája és hangulata.. elhiszem h naobb a beleölt pénz a szigetbe de akkoris
és ha annyival több akkor mért nem jönnek ide is japik?