Case wrote:
na jo, végre rászantam magam, hogy ezt az izét végigolvassam. a Deg meg Mucc dolognak még legalább volt valami kétes realitásalapja, mivel mindkét zenekar jart mar europaban es jonnek majd ujra, nomeg kulfoldon már szerepeltek hasonlo fesztiválon... node, Ayu, Antic Cafe, Meev, Vidoll, megstb? Essünk már vissza a realitás talajára, jo?
Meg egyebkent is ezzel a témával van tele mostanaban kvázi minden topic és már ki lett beszélve pro- és kontra, de persze ennek ellenére kellett ám neki külön topic is, föleg most, mikor már a kulfoldi fellépök tobbsége rég le van szervezve, aki meg nem azzal is tárgyalnak, tehat semmi értelme szavazgatni... oh my..
De azért elég sokan hozzászóltak a témához, pedig azt hittem, le lesz ugatva az egész ^_^ persze lehet, h valójában így történt, csak én nem tudok róla ehhe... Most nem fogom kifejteni a jó kis optimista még-mindig-van-remény-elképzelésemet, mert mint említetted már megtettem egy párszor. Szóval csak annyi, h legalább meg kell próbálni, ha semmi értelme az egésznek, akkor sem hal bele senki, ha párszor ellátogat a kívánsággéphez. És az új topic nyitása tulajdonképpen a figyelem felkeltéséhez kellett (meg hogy kamatoztathassam a fantasztikus humorérzékemet

) - de legalább már szavaztak is egy páran. ja meg arra is, hogy ilyen jó kis konverzéjsönöket lehessen folytatni:
Quote:
szia! szavazz rájuk!
oké, szavazok. te is szavazz!!
jó megyek. de akkor te is!!
na, szavaztam.
én is.
te hányszor?
hátõõõõõ
én 10x
én 20x
na, blabla nem folytatom tovább...
ez annyira jól hangzik, h muszáj megvalósítanunk!!
igen tudom hülye vagyok, ez van.