Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 11:26 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 399 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:02 pm 
Site Admin

Rin wrote:
Case...nem említek neveket, célozgattak rá;))) Segáz... tudom, hogy utáltok :P Azért nem hívod nekem ide Közit :P

pfff...! hüle. :beee: hívtam volna öket, de erre meg eltüntek, oszt' meg feloszlottak.. :\ de majd ha egyszer lesz megin' nshoxx buli, akkor majd meglátod mi lesz az éppen aktuális special-külön-blokk. xD (hjaj, ötlet annyi van, csak hely kellene már. v__v,,)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:03 pm 
Forum Addict

Case wrote:
Rin wrote:
Case...nem említek neveket, célozgattak rá;))) Segáz... tudom, hogy utáltok :P Azért nem hívod nekem ide Közit :P

pfff...! hüle. :beee: hívtam volna öket, de erre meg eltüntek, oszt' meg feloszlottak.. :\ de majd ha egyszer lesz megin' nshoxx buli, akkor majd meglátod mi lesz az éppen aktuális special-külön-blokk. xD (hjaj, ötlet annyi van, csak hely kellene már. v__v,,)

És ha tudok helyet? :wink: ha kell az utca közepén húzok fel egy házat... Közi majd segít a téglákkal;)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:07 pm 
Senior Member

Figyeljetek gyerekek/ felnőttek!
Itt semmi gáz sincs, csak sokszor hallottunk vissza érdekesebbnél érdekfeszítőbb dolgokat, azt nem értem miért nem lehet ezt megmondani ábrázatba. Egyetértek veled Mona, csak a gyáva férgek szervezkednek az emberek háta mögött. Ha kevesebb lenne a komplexus szebb, lenne a világ, bár ez már egy másik téma…

Szerintem Paripppa (remélem, jól írom a nevét) nem rossz arc, csak ő is úgy lépett be, ahogy mi.

Peace love unity :wink:

Én örülök, hogy sikerült közületek az értelmesebb réteggel dűlőre jutni, mert én senki rosszakarója nem akarok lenni, számomra a kötekedők megmaradnak ideges kis kedvenc szintjén.
:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tenshi- Iya wrote:

Szerintem Paripppa (remélem, jól írom a nevét) nem rossz arc, csak ő is úgy lépett be, ahogy mi.

Nem.. a kettőnek semmi köze egymáshoz... már bánom hogy behoztalak titeket a történetbe ... csak példaképp említettem hogy lehet konfilktusokat normálisan is kezelni lásd: KNS.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:12 pm 
Forum Addict

Mona wrote:
Tenshi- Iya wrote:

Nem.. a kettőnek semmi köze egymáshoz... már bánom hogy behoztalak titeket a történetbe ... csak példaképp említettem hogy lehet konfilktusokat normálisan is kezelni lásd: KNS.

hát másképp jött le...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:16 pm 
Senior Member

Jaj én értem mit mondasz. Örülök, hogy mi vagyunk egy példának a jó oldala, nem ismerem a történetet itt teljesen, mert nem szoktam figyelemmel követni a SOJ eseményeit, tehát senki felett sem akarok pálcát törni. Remélem minden rendbe jön , különösebb sérelmek nélkül. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:17 pm 
Site Admin

No, jó. Téma lezárva. Ha majd a csuda Pradipa válaszolni akar, akkor hajrá, de ne offoljunk már ennyire.

addig is maradjunk meg a dalszövegeknél.

Nyugtatónak meg a kedvenc BBQ Chickens szövegem (újra) :beaten:

HONGOLIAN'S THEME

My name is Hongolian
I'm not a real singer
Ken forces me to sing
No choice because he's the boss

"Remember this song" "Yes, sir"
"You're siginin' it wrong" "Yes, sir"
"That's the wrong key" "Yes, sir"
"Stop wastin' time" "Yes, sir"
"Drive me home" "Yes, sir"
"Go buy some food" "Yes, sir"
"Take out the trash" "Yes, sir"
Yeah!!!

I'll make you mosh

My name is Hongolian
I'm not a real singer
Ken forces me to sing
I'm fuckin' busy but he's the boss

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
No, jó. Téma lezárva. Ha majd a csuda Pradipa válaszolni akar, akkor hajrá, de ne offoljunk már ennyire.

addig is maradjunk meg a dalszövegeknél.

Nyugtatónak meg a kedvenc BBQ Chickens szövegem (újra) :beaten:

HONGOLIAN'S THEME

My name is Hongolian
I'm not a real singer
Ken forces me to sing
No choice because he's the boss

"Remember this song" "Yes, sir"
"You're siginin' it wrong" "Yes, sir"
"That's the wrong key" "Yes, sir"
"Stop wastin' time" "Yes, sir"
"Drive me home" "Yes, sir"
"Go buy some food" "Yes, sir"
"Take out the trash" "Yes, sir"
Yeah!!!

I'll make you mosh

My name is Hongolian
I'm not a real singer
Ken forces me to sing
I'm fuckin' busy but he's the boss

kukoricán térdepelek ostorral verem magam és hangosan olvasom fel a szöveget... hosszan..hoossssszan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:25 pm 
Forum Addict

Eve of Destiny szöveget akarok... falat ver :cry:
Hagy ne kelljen már Haruhikot zaklatnom érte :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 18 Wed, 11:26 am 
Senior Member

Minna!

Ha vártok szombat estig, megmutatom, hogy nem kamuzok a számainkkal kapcsolatban. Ugyanis pill.a munkahelyemen vagyok, és értelmesen netközelben csak a hétvégén leszek.

Tenshi-Iya: Pradipa. Szanszkrit szó, jelentése: életadó lámpás.
És köszi, hogy nem tartasz rossz arcnak.

Eve of Destiny szövegek? Mennyi kell?

P.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 18 Wed, 2:22 pm 
Official HobbitGirl

Nem akarok belefolyni a vitába, csupán annyi a hozzáfűznivalóm a dolgohoz, hogy szerintem (ez Pradipának szól), ha sikerülne kijutnotok Japánba, ott nem igazán érnétek el sikereket. Nem akarom, hogy úgy jöjjön le a véleményem, mintha valami negatív, pesszimista, rosszindulatú spúrmanó lennék, ez csak egyszerűen... szerintem realista. Hiszen gondolj bele, ha idejönne Magyarországra mondjuk két japán (tehát nem magyar) ember, és elkezdenének a zenei szférában magyar lakodalmas rockot énekelgetni, mi lenne az általános közvélemény? Az, hogy WTF. Egyesek nevetnének, mások pedig csak lesnének, hogy ezek meg mit gondolnak? (lásd: FeketePákóXD mondjuk az annyira nem illik ide, mert ő bevallottan poénból csinálja mindezt, és az sem tántorítja el, hogy a nép 50% utálja, a másik 50% pedig kiröhögi) Nade maradjunk az eredeti elképzelésnél: kimentek Japánba, elkezdtek a számaitokkal nyomulni, és tegyük fel, még találtok is kiadót. Mit szólna a <b>japán</b> nép? Kb ezt: "mit akarnak ezek a gaijinok, hogy a mi nyelvünkön danonásznak és tulajonképpen minket imitálnak?!?" Sajnos ez ilyen. Persze az is lehet, hogy egy marginális kisebbség díjazná a produkciót, hízelegne a nemzeti öntudatuknak, de sajnos ez a létszám, mint már említettem, marginális. Szóval tényleg nem akarok én rosszindulatúskodni, vagy álmokat letörni, de szóljon valaki, ha nincs igazam, hogy tanuljak belőle. Én így vélem. (egyébként itt szerintem SENKI sem sznob. Alapból, hogy jön ide egyáltalán ez a fogalom??XD)
Nade off vége! Kezdődik az on: Keresek egy MUCC dalszöveget, feldolgozás, a The Animals - House of The Rising Sun c. dalé, és azt hiszem, a feldolgozás címe Roberto no Teema lett. De seholsem találom már hónapok óta. Remélem, valaki tud segíteni... : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 18 Wed, 2:49 pm 
Senior Member

Nanami: hallottál te már a Sweetbox nevű német női formációról?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 18 Wed, 3:05 pm 
Official HobbitGirl

Pradipa wrote:
Nanami: hallottál te már a Sweetbox nevű német női formációról?

Úgy tudom, a Sweetbox nem japánul énekel csak Japánban, nemjapán létére...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 18 Wed, 3:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nanami wrote:
Nem akarok belefolyni a vitába, csupán annyi a hozzáfűznivalóm a dolgohoz, hogy szerintem (ez Pradipának szól), ha sikerülne kijutnotok Japánba, ott nem igazán érnétek el sikereket. Nem akarom, hogy úgy jöjjön le a véleményem, mintha valami negatív, pesszimista, rosszindulatú spúrmanó lennék, ez csak egyszerűen... szerintem realista. Hiszen gondolj bele, ha idejönne Magyarországra mondjuk két japán (tehát nem magyar) ember, és elkezdenének a zenei szférában magyar lakodalmas rockot énekelgetni, mi lenne az általános közvélemény? Az, hogy WTF. Egyesek nevetnének, mások pedig csak lesnének, hogy ezek meg mit gondolnak? (lásd: FeketePákóXD mondjuk az annyira nem illik ide, mert ő bevallottan poénból csinálja mindezt, és az sem tántorítja el, hogy a nép 50% utálja, a másik 50% pedig kiröhögi) Nade maradjunk az eredeti elképzelésnél: kimentek Japánba, elkezdtek a számaitokkal nyomulni, és tegyük fel, még találtok is kiadót. Mit szólna a <b>japán</b> nép? Kb ezt: "mit akarnak ezek a gaijinok, hogy a mi nyelvünkön danonásznak és tulajonképpen minket imitálnak?!?" Sajnos ez ilyen. Persze az is lehet, hogy egy marginális kisebbség díjazná a produkciót, hízelegne a nemzeti öntudatuknak, de sajnos ez a létszám, mint már említettem, marginális. Szóval tényleg nem akarok én rosszindulatúskodni, vagy álmokat letörni, de szóljon valaki, ha nincs igazam, hogy tanuljak belőle. Én így vélem. (egyébként itt szerintem SENKI sem sznob. Alapból, hogy jön ide egyáltalán ez a fogalom??XD)
Nade off vége! Kezdődik az on: Keresek egy MUCC dalszöveget, feldolgozás, a The Animals - House of The Rising Sun c. dalé, és azt hiszem, a feldolgozás címe Roberto no Teema lett. De seholsem találom már hónapok óta. Remélem, valaki tud segíteni... : )

két évig dolgoztam együtt Fekete pakóval .... az az ember komolyan gondolja :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 18 Wed, 3:11 pm 
Official HobbitGirl

Mona wrote:

két évig dolgoztam együtt Fekete pakóval .... az az ember komolyan gondolja :)

komoylan gondolja? ... hát jó : D Nade nem ő a lényege a mondanivalómnak, rossz példát hoztam fel, azért remélem, a lényeg átjött XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 399 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  Next

All times are UTC + 1 hour