Nanami wrote:
Nem akarok belefolyni a vitába, csupán annyi a hozzáfűznivalóm a dolgohoz, hogy szerintem (ez Pradipának szól), ha sikerülne kijutnotok Japánba, ott nem igazán érnétek el sikereket. Nem akarom, hogy úgy jöjjön le a véleményem, mintha valami negatív, pesszimista, rosszindulatú spúrmanó lennék, ez csak egyszerűen... szerintem realista. Hiszen gondolj bele, ha idejönne Magyarországra mondjuk két japán (tehát nem magyar) ember, és elkezdenének a zenei szférában magyar lakodalmas rockot énekelgetni, mi lenne az általános közvélemény? Az, hogy WTF. Egyesek nevetnének, mások pedig csak lesnének, hogy ezek meg mit gondolnak? (lásd: FeketePákóXD mondjuk az annyira nem illik ide, mert ő bevallottan poénból csinálja mindezt, és az sem tántorítja el, hogy a nép 50% utálja, a másik 50% pedig kiröhögi) Nade maradjunk az eredeti elképzelésnél: kimentek Japánba, elkezdtek a számaitokkal nyomulni, és tegyük fel, még találtok is kiadót. Mit szólna a <b>japán</b> nép? Kb ezt: "mit akarnak ezek a gaijinok, hogy a mi nyelvünkön danonásznak és tulajonképpen minket imitálnak?!?" Sajnos ez ilyen. Persze az is lehet, hogy egy marginális kisebbség díjazná a produkciót, hízelegne a nemzeti öntudatuknak, de sajnos ez a létszám, mint már említettem, marginális. Szóval tényleg nem akarok én rosszindulatúskodni, vagy álmokat letörni, de szóljon valaki, ha nincs igazam, hogy tanuljak belőle. Én így vélem. (egyébként itt szerintem SENKI sem sznob. Alapból, hogy jön ide egyáltalán ez a fogalom??XD)
Nade off vége! Kezdődik az on: Keresek egy MUCC dalszöveget, feldolgozás, a The Animals - House of The Rising Sun c. dalé, és azt hiszem, a feldolgozás címe Roberto no Teema lett. De seholsem találom már hónapok óta. Remélem, valaki tud segíteni... : )
két évig dolgoztam együtt Fekete pakóval .... az az ember komolyan gondolja