Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 11:16 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 23 Fri, 6:33 am 
Forum Fanatic

tenshi wrote:
Bohahahaha! Fogalmam nincs, hogy melyik CDn lehet a rengeteg képgyűjteményadagból, de mivel megvan mindkét Merry fanbook, így a cikk maga is, inkább azt scannelem. Kis türelem, évek kérdése és meglesz ^^".

Okkééé~. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 26 Mon, 12:09 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A szombat minden szempontból kielégítőnek bizonyult, végre meggyütt a Ringo to Uso-m (éjjen cdjapan, éjjen EMS gyorsposta :jiggy: ), és büszke vagyok magamra, hogy képes voltam féken tartani állatias ösztöneimet, és nem nyúltam egy ujjal sem a feltöltött verzióhoz!
Imáááádom az elejétől a végéig, orrbaszájba hallgatom most! PLTC mééér ilyen nyúlfarknyi? :worry: Pedig az az elfúló, artikulálatlan sikoly nagyon ottan van. :lol: A szövegen meg már meg se lepődök, tipikus. :lol:
Most már repesve várom a július 19-et, szakrális dátum, piros betűs ünnepnap, azt is előre látom, hogy fog megint sírni a szám, amikor valaki majd előre feltölti az új albumot...
Trading cardokat is kaptam, egy Nerot, meg egy...egy pink sokkernyálat csepegtető teknőst. :eek2: Azt Nanaminak adtam, de ha valaki igényt tart rá, majd közkinccsé teszi.

Tenshinek férjurát szállítom soksok lávval! :wink:
Image
Hülye fényes anyag, nem tudtam szebben szkennelni. -.-

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 26 Mon, 3:19 pm 
Official HobbitGirl

Jude wrote:
Most már repesve várom a július 19-et, szakrális dátum, piros betűs ünnepnap, azt is előre látom, hogy fog megint sírni a szám, amikor valaki majd előre feltölti az új albumot...]

Azt már megrendeltétek? Vagy nem? Mert ha az utóbbi, akkor ugye azt nekemiiiis? ; ) :moo: Mért nincs ilyen szmájli barisban?!

Jude wrote:
Trading cardokat is kaptam, egy Nerot, meg egy...egy pink sokkernyálat csepegtető teknőst. :eek2: Azt Nanaminak adtam, de ha valaki igényt tart rá, majd közkinccsé teszi.

Ne tudd meg, mennyire hálás vagyok, hogy megengedted, hogy lebúrjam tőled! Azóta már boldog-boldogtalannak mutogattam, hogy "nézd, hordom a saját képem a pénztárcámban", és nagy sikert aratott, hogy "miylen édes!!" (fura alakok vesznek körül XD)...
Szkennerem viszont sajnos nem működik, szóval inkább lefotóztam...
Image

Mellesleg Ringo to Uso kislemez valóban isteni, a PLTC szövege üt, főleg, ahogy elképzelem, hogy Gara szalad a mellékhelyiségbe... XD

És van egy tippem, mért alig két perces a szám, de inkább nem fejtem ki, miért, Jude te úgyis vágod, mert ismered a gondolkodásomat... : DD

Ui.: :lamb: :lamb: :lamb:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 26 Mon, 4:21 pm 
Site Admin

Nanami wrote:
Image

hát jaj. o____O

egyébként nekem nem igazán jött be a két legutóbbi kislemez. jók-jók, meg tipikus Merry, de semmi extra. De aztán lehet, hogy csak meg kellene hallgatni öket még egypárszor. O_o~

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 7:08 am 
Forum Fanatic

Merry - Sayonara Ame (PV) - Végre egy video, ami műxik. :sweatdrop:
(Kivételesen nem én töltöttem fel, link LJ-ről lopikálva, dehát megaupload, úgyhogy "nem számít".) XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 7:45 am 
Elite Member

Jigsaw wrote:
Merry - Sayonara Ame (PV) - Végre egy video, ami műxik. :sweatdrop:
(Kivételesen nem én töltöttem fel, link LJ-ről lopikálva, dehát megaupload, úgyhogy "nem számít".) XD

THNX - töltöm is azonnal...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 8:01 am 
Forum Addict

Köszi!

Wáááá, gyűlölöm a megauploadot! Nekem sosem jó! Úgyhogy marad a Tonberry, de azért mégegyszer köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 12:06 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
Tenshinek férjurát szállítom soksok lávval! :wink:

*Felkapja a képet és elszalad visnyogni.* :love2: :love2: :love2: :love2: :love2: :love2: :love2:
Még mindig kétségbeejtő, hogy ezt a pasit képtelen vagyok kinőni. xD Nagyon szépen köszönöm a scant! :love3: Albumot meg eddig úgy néz ki, hogy mi is rendelünk többen, úgyhogy én is majd megvárom, hogy kézhez kapjam, addig bele se hallgatok bármilyen nagy is legyen a csábítás ^^". És akkor mi is kapunk kártyákat!!!!!!! Ha nekem nem Nero lesz, szívesen cserélek bárkivel! :wink: :sweatdrop:

Jigsaw!!!!!! Sajna nem tudtam hozni a képet, mert bescanneltem meg minden, de mghalt az a meghajtóm, az otthoni DVDíró meg rendre elcseszi a CDírást, szóval majd nemtom mi lesz, azt se tudom mikor lesz normális internetem péntek után, de majd dolgozok a problémán! xD

Addig is mindenkinek, aki annó lemaradt róla feltöltöttem újra a Merry fanbook scanneket:
Merrybook1
Merrybook2

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 12:26 pm 
Forum Fanatic

tenshi wrote:
Jigsaw!!!!!! Sajna nem tudtam hozni a képet, mert bescanneltem meg minden, de mghalt az a meghajtóm, az otthoni DVDíró meg rendre elcseszi a CDírást, szóval majd nemtom mi lesz, azt se tudom mikor lesz normális internetem péntek után, de majd dolgozok a problémán! xD

Oké, semmi baj! Annyira nem is fontos az egész (sok sikert a net- és egyéb problémák megoldásához). :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 12:37 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jigsaw wrote:
tenshi wrote:

Oké, semmi baj! Annyira nem is fontos az egész (sok sikert a net- és egyéb problémák megoldásához). :)

Köszi! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 2:08 pm 
Official HobbitGirl

tenshi wrote:
És akkor mi is kapunk kártyákat!!!!!!! Ha nekem nem Nero lesz, szívesen cserélek bárkivel! :wink: :sweatdrop:

Ha Garát kapsz, elcseréled velem a teknősre? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 2:32 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nanami wrote:
tenshi wrote:
És akkor mi is kapunk kártyákat!!!!!!! Ha nekem nem Nero lesz, szívesen cserélek bárkivel! :wink: :sweatdrop:

Ha Garát kapsz, elcseréled velem a teknősre? XD

Nem kizárt! xDDDD Nagyon tetszik a teknős! Meghát ha a távlatokat nézzük, nem is olyan sok különbség van a nyáladzó teknős és Gara közt. xDDDDDD :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 3:09 pm 
Official HobbitGirl

tenshi wrote:
Nem kizárt! xDDDD Nagyon tetszik a teknős! Meghát ha a távlatokat nézzük, nem is olyan sok különbség van a nyáladzó teknős és Gara közt. xDDDDDD :beaten:

Ugye??? Örülök, hogy nem csak én láttam bele a szimbolikába!! : DDDDDD
Argh, hogy utálom én is a megauploadot... még szerencse, hogy épp töltik fel nekem, mert én túl béna vagyok ahhoz, hogy leszedjem XD :lamb:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 4:47 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nanami wrote:
Ugye??? Örülök, hogy nem csak én láttam bele a szimbolikába!! : DDDDDD

:laugh: :laugh: :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 28 Wed, 8:08 pm 
Elite Member

tenshi wrote:
*Felkapja a képet és elszalad visnyogni.* :love2: :love2: :love2: :love2: :love2: :love2: :love2:
Még mindig kétségbeejtő, hogy ezt a pasit képtelen vagyok kinőni. xD Nagyon szépen köszönöm a scant! :love3: Albumot meg eddig úgy néz ki, hogy mi is rendelünk többen, úgyhogy én is majd megvárom, hogy kézhez kapjam, addig bele se hallgatok bármilyen nagy is legyen a csábítás ^^". És akkor mi is kapunk kártyákat!!!!!!! Ha nekem nem Nero lesz, szívesen cserélek bárkivel! :wink: :sweatdrop:

Adnak hozzá kártyát, ezt eddig nem is tudtam... *Erisz Gara-ról ábrándozik* :drool:

tenshi wrote:
Addig is mindenkinek, aki annó lemaradt róla feltöltöttem újra a Merry fanbook scanneket:
Merrybook1
Merrybook2

Kösziii An-chan!!!! :thankyou: :heart:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour