|
Elite Member |
 |
|
Nah jól van...nincs spoilergomb XD akkor kicsivel írom a revjúúút és ha Tsukasa még nem nézte meg akkor ezt NE olvassa el.Csakümerüt.
Tehát először is kezdeném ott,hogy nem vagyok valami nagy Angelo fan,azonban imádom Kiritot,ezért tettem egy próbát ezzel a dvdvel.*hozzátéve,hogy nem nagyon hallgatok Angelo-zenéket...* nah és akkor a benyomások időrendi sorrendben XD (főleg Kirito): -Az elején az intro kicsit hosszúra sikeredett..kételkedtem is,hogy vajon feljönnek-e végre.Vagy jön a 50cent ezt muszáj volt Szabi -Aztán szépen beindult a hangulat *mármint nálam * és kiderült,hogy Kirito rejtett magyar néptánctehetség!! Jó volt az a belső boka veregetés,hejj! - Csak egy kérdés? Ehhez az emberhez hozzá vannak nőve az agitator kesztyűi? Egészen a végéig azon filóztam,vajon van-e valódi kéz alatta..mert most jó,hogy felvette de a szimfonikusosnál is rajta volt.. -A zúzós zenék nagyon bejöttek.a lassúbbak kevésbé.a winter moon,pl. sosem fog a kedvenceim közé tartozni..pedig az nem is olyan lassú. -Nah és ekkor jött a kedvenc részem!! Nem tudom miről énekelt,de felvillant a háttérben a Káin féle fordított kereszt!! és a kezével is azt mutatta! wáó! Nagyon érdekel miről szólhatott az a szám.. -mikrofonállvány-rombolás rulz. -nem annyira ide tartozik,de tegnap előtt néztem a Drug Partyt,azaz Gackt dvdt.Nah mármost..érdekes párhuzamok keletkeztek a fejemben XD Ők egyidősek ugye? szerintem hasonlítanak.nem zeneileg,mentalitásban -egy megint másik számnál a megsebzésről énekel és a tetkóira mutogat.Tetszett,hogy olyan beszédesen cselekedett.Nem mozgott sokat,inkább rángatta magát ahogy jött a taktus,de ezek a finom mozdulatok... -nah igen.mivel ismét egy konkrét számot fogok megemlíteni,jó volna ha valaki tudna adni ehhez a dvd-hez egy pontos setlistet.Ugyanis ekkor jött nagyjából egy olyan szám amiben ilyen oroszlánkölyök vinnyogásokat,hörgéseket hallat-ez az encore utolsó száma is.Egyik kedvenc Angelo számom lesz,már érzem -és akkor a többiekről is egy kicsit,Kohta nagyon jó arc,a hangja is teljesen korrekt.Mikor ott "szólózott" a közönséggel,hallatszott,hogy szép,tiszta hangja van -Takeo-t viszont nem dolgoztatták meg eléggé.Alig volt pár szám,ahol az alap taktuson kívül mást is kellett volna produkálnia.Ehhez nem kellenek ilyen Perl dobok,szal több munkát a fiúnak! -a háttérben többször rohangáltak rodiek.minek? nem volt semmilyen technikai balhé..mármint nem tűnt úgy -a közönség nagyon jó volt,a encore különösen feldobott.és odament (hát ebben a Tokyoban csak Kirito,de a többi koncin a többi tag is) pacsizni a közönséggel ami *O* jajjj. -és a legjobb!! mennyi mindent széthajigáltak már a végén!! Kohta miket dobott be? Azok a kis gumancos feketék..nem tudtam rájönni.Kirito meg pólókat? Nah de ennyit? legalább 10-et behajigált.Meg persze a türcsik,pengetők,sok-sok dobveről.yeaah. és Kirito BEDOBTA A KESZYŰJÉT.jajj! És VAN KEZE.pedig már hogy aggódtam,hogy az idők folyamán lefoszlott róla bőr és egy csontváz ujjperc tartja a mikit...nah jó,nem hittem,de aki elkapta azt a kesztyűűűttt....
Összeségében:
setlist valaki?
és persze...nem akarnak a közeljövőben felénk turnézni? 
|
|