Susiegirlie wrote:
ők Pestre?
jaj ez msot naon fájt..egy normi japan ide nem tolja képét erre a szar helyre...akik itt laknak azok is a hülyébbikje...
ki az az állat akinek eszébe jut egy ien vacak országba jönni...
azért kösz az infot...hátha igaz lesz akkko meg örülök majd...
Ez azért enyhén durva megfogalmazás volt. Nem vacakabb ez az ország, mint más ex-keleti blokkos. Ha valaki megfordul pl. Szlovéniába vagy legtöbb esetben Lengyelországban a japán zenészek közül, az ennyi erővel jöhetne ide is.
Nagyon nem ebben a topicba tartozik, de azért ha már szóba került, ide írom: Egyedüli baj szerintem hogy a népecskénk tagjai nem elég befogadó különböző stílusokkal, szubkulturákkal. Ha legalább egyetlen egyszer híre menne a nagyvilágban, hogy hűha, ezen meg ezen a koncerten mennyien voltak, akkor jönnének. De szerintem ez evidens lehet mindenkinek.
Ha a Viva nem TH-t adna óránként háromszor naponta, hanem mondjuk AnCafét, akkor hamar teljesülhet a vágyatok, hogy valami szervezőiroda elhivja Magyarországra.
Nem akartam komolykodni, de ezt most nagyon le akartam írni.
A "normi japán bandák"-ra reagálva pedig: Ki tudja mennyire fut be majd pl. a Gram-Maria is... Lehet hogy 1-2 év múlva már eszük ágában sem lesz idejönni, annyira fut majd a szekér.
Bocsánat a nem ideillő, s esetleg modortalan fogalmazásért.