...
oké, ismét bealakítottam, azért nem tudtam letölteni, mert nem lapoztam az oldal aljára.... annyira jellemző XD Nademrtöltöm!
... igaz, nem kérdezte senki. XD Majd kommentelem ebben a hozzászólásban és elpostolom : >
Jajmár!Hát ez a Carnation a Yamato Nadeshiko Shichi Henge ending zenéje! (a slow meg az opening...) Azt hittem, már valami új mjúzik... No, Melancholy! Tény, hogy picit (de már nem sok hiányzott, hogy ne legyen az!!!) bealvós, de szerintem ettől függetlenül szép és romántikus(an hangzik, mivel nem értem a szöveget..XD), és oylan.. máshogy használja a hangját benne, főleg a magas részeknél, nagyon tetszik, így még szerintem nem is hallottam énekelni. Szóval ez az újszerűség mindenképpen pozitív. Aztán Adore... bírom Kiyoharuban, hogy egyike azon kevés előadóknak, akik, hogyha kiadnak egy kislemezt, azon nem csak a címadó dal tetszik. Úgyhogy most virul a fejem, mert még az Adore is kellemes. Bár azért ez sem válik a kedvencemmé, mert azért annyira nem hűűdejó, de egynek jó. Kellemetes, tényleg ez a legjobb szó rá. A Carnationnél jobban tetszik.
Na, szóval mindent összevetve nem rossz ez a lemez sem, bár Kiyoharu nem ad ki lúzermuzsikát a kezei közül, szóval inkább úgy fogalmazok: ezen már nem alszom be! Javuló tendencia! ^__^
És hurrá, színes, konstruktív jellegű hozzászólást sikerült összehoznom! ^___^