Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 24 Sat, 11:09 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 05 Fri, 7:47 pm 
Forum Addict

Most értünk haza Batou-val a koncertről, nagyon jól éreztük magunkat.

A setlistet már láttátok, jó pörgős este volt, és valóban sok közreműködést vártak el a közönségtől, ez nekem tetszett, volt jó sok bálványozás, sikoltozás meg a kötelező kinky kérdések. Sza, ez GACKT koncerteken mindig így megy, japán DVD-ken ennél sokkal hosszabb éltetések szoktak lenni. Ez hozzá tartozik, nekem tetszik, mert ez is olyan rész, amit hiába nézel DVD-n, csak élőben jön át igazán.

Mondjuk ezeknél a részeknél kicsit furcsa volt Jon helyzete, mert őt még alig ismerjük, így ugyanaz az arcoskodás, ami GACKT-nak jól áll, nála alaptalannak tűnik. :lol:
Ha már Jonról írok: Úgy indultam el a koncertre, hogy nem örültem különösebben az ötletnek, hogy olyan új énekes is lesz, akit még nem is hallottunk soha. A koncerten a régi számoknál zeneileg nem is volt sok értelme, hogy ott volt, sőt, néhányszor a korábban GACKT által énekelt részeket elég furán adta elő. Az új számok már illettek a hangjára, meg jól is harmonizált a kettő, gondolom ezért is hoztak ilyen sok új dalt.
A koreográfiákban viszont jó ötlet volt, több táncos rész volt így ketten, több mozgás és több fanservice (ami nekem nem hiányzott, viszont hallhatóan hatalmas sikere volt).
Szóval összességében az a nettó egy perc, amit Jonból láttam, illetve amikor a periférikus látásomban nyomta a koreográfiát, nem volt rossz. :D

GACKT és a Job hozta a formáját, You fekete hajjal, sötét sminkkel, Cha Cha fáradhatatlanul vigyorogva. Az új tagokat nem ismertem korábbról, jók voltak.

Jigsaw wrote:
Télleg, az új dalok milyenek voltak? (gondolom nálunk is játszottak 3-4-et, mint máshol)

Volt egy nagyon-nagyon fun új dal, amire jó kis koreográfiát táncoltak, olyan Koakuma Heaven feeling.
A The End of the Day élőben nagyon jó volt, sokkal jobb, mint amilyennek a PV preview-ból tűnik.
A Show Your Heart a földrengés kapcsán indult kampány része, lassú, érzelmes, magasztos dal.
Volt még olyan új dal, ami tiszta énekléssel kezdődött GACKT és Jon duettben, és utána rockosodott be, de lehet, hogy ez csak a live verzió.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 05 Fri, 7:55 pm 
Forum Fanatic

Köszi a leírást az új dalokról! :) Remélem lemezen is jók lesznek. Azt olvastam, hogy az egyik címe Moso Girl egyébként (gondolom ez az a pörgősebb, amit fentebb említettél?).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 05 Fri, 7:59 pm 
Newbie

Ez az este fergeteges volt számomra!! Nagyon jó volt élőben látni és hallani Gacktot. :D
A végén mondjuk már eléggé dőlöngélt...nagyon elfáradt.
Sztem az h Jon is énekelt vele az jó volt, legalábbis nekem tetszett, és így "1 kis terhet" le is vett Gackt válláról, nem könnyű 1 koncit végigénekelni, meg "táncolni", kiabálni.... a végén ő is berekedt, nemcsak mi :P
Az utolsó előtti dal az tényleg gyönyörű volt, végig szívet mutattam a kezemmel, igaz a vállam már szinte kiabált h nem bírja... de hát nah :)

Ja, és sztem többen voltunk mint 600vmennyi... alapból a Syma B csarnoka 500-5000 fős befogadóképességű, és a fele le is volt választva..... de én is kiv vok h mennyien voltunk :)
És remélem h betartja az ígéretét és visszajön :D akkor is ott leszek!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 05 Fri, 8:32 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Azt olvastam, hogy az egyik címe Moso Girl egyébként (gondolom ez az a pörgősebb, amit fentebb említettél?).

Az lehet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 05 Fri, 9:26 pm 
Senior Member

Jigsaw wrote:
Sza wrote:
A másik meg, hogy nem igazán értem, az amcsi fazon minek volt velük?

Mert ez elvileg nem "Gackt" Gackt-koncert volt, hanem az új, YELLOW FRIED CHICKENz nevû projectje. :)

Ja értem, kösz az infót. Mondom én szinte laikusként voltam jelen :lol:

D wrote:
Sza, ez GACKT koncerteken mindig így megy, japán DVD-ken ennél sokkal hosszabb éltetések szoktak lenni. Ez hozzá tartozik, nekem tetszik, mert ez is olyan rész, amit hiába nézel DVD-n, csak élõben jön át igazán.

Értem ^^ Gondoltam, meg ha nagy fan lennék, biztos értékeltem is volna. :lol: De volt annyira jó a konci, hogy megbocsátom ezt neki, höhöhö :DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 05 Fri, 9:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jadu wrote:
a narrátor csávó szövege meg annyira irritáló volt és egy deka poén nem volt benne.. ASS :P

Nah, emiatt elneveztem őket Yellow Fuckin' Chickenz-nek... :lol:

Én azt se tudtam, h két énekes lesz, pedig olvastam róla, de annyira örültem Shinya-nak, hogy fogalmam se volt róla, h ki ez a Jon. A nevét is a mostani beszámolókból tudtam meg. Nem igazán értettem mit keres ott... de amikor levetkőztek megvilágosodtam! Rájöttem, hogy Gackt nem az énektudását vette figyelembe, amikor beválasztotta maga mellé, hanem a kockákat a hasán... :lol:
A pózőrködés nekem se tetszett, de láttam már Gackt koncertet és tudom, hogy mindig megy a cukkolás. muszáj valamivel táplálnia az egoját. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 05 Fri, 9:33 pm 
Senior Member

^ Nem volt neki rossz hangja, de nem haltam volna bele, ha nincs ott. ><
Gackt egója meg... pedig lehetne annyi önbizalma, h. ne legyen szüksége állandóan ilyesfajta visszaigazolásra. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 06 Sat, 8:17 pm 
Newbie

Én nem számitottam ennyi "arcoskodásra" Gackt részéről, kicsit túlságosan is "tette magát" szerintem. De összességében jó kis konci volt. Jon néha irritált, de ez van. (Mellesleg honnan szedték össze?) A fanservice nekem személy szerint nagyon bejöttXD *hyper-mega fujoshi* :oops: A tagok ruháiért folyó harcok pedig nagyon vadak voltak. (Engem konkrétan leb*sztak a földre Chacha nyakkendőjéért. Azt hittem ott helyben agyontaposnak :x )
Jah, és az sem nagyon tetszett amikor vagy negyed órán keresztül istenitették magukat és hergelték a tömeget, mert nagyon fárasztó volt>_<" Természetesen erre is szükség van, hogy pihenhessenek a tagok, de csak szerintem tartottak ezek a részek tovább mint a többi jrock koncin ami eddig volt Magyarországon? O.O
Amúgy az előadásmód és a dalok hibátlanok voltak*-* A legtöbb számot együtt énekeltem a srácokkalXD Szóval jól éreztem magam :D

D wrote:
Volt egy nagyon-nagyon fun új dal, amire jó kis koreográfiát táncoltak, olyan Koakuma Heaven feeling.

Az a dal volt az egyik legjobb szerintem :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 07 Sun, 12:16 am 
VIP Member

na, újra bejelentkeztem sok-sok hónap után XD

És bvah *-* még mindig nem hiszem el, hogy ott voltam XD Élveztem nagyon a koncertet, és fengörl énem teljesen elégedett volt mindennel XD (igen. fanservice u__u )
És lehet azon kevesek közé tartozom (vagy én vagyok talán az első? XD) aki örül is Jonnak :'D Bár koncert előtt amiket láttam hivatalos képek, még kételkedtem benne, hogy egyáltalán kell-e ő oda, de hát ez nem csak Gackt koncert volt, hanem a YFC turné része.
És utólagosan utánanéztem Jonnak is, és csak fogtam a fejemet, mikor rájöttem, hogy én vele már összefutottam, vagyis a bandájával pár hónapja a Deadman wonderland anime openingjeként (mert a Fade nevű zenekar egyik száma, és egyik kedvencem is az utóbbi időben XD) Úgyhogy külön öröm van azóta XD
meg örültem az egész bandának, jó volt Takumit és U:zot újra látni, meg Chacha  Az az ember :D Sosem gondoltam volna, hogy ilyne jól néz ki élőben, ahhoz képest, hogy mennyi idős o.o meg is lepődtem.

na mindegy, inkább visszavonulok, mint nekiálljak itt is ömlengeni egy sort XD bai~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 08 Mon, 10:30 pm 
Site Admin

Én még mindig nem igen tudom mire vélni ezt a koncertnek nehezen nevezhető valamit, amit ezek összehoztak. Oké, persze, egyértelmű volt, hogy lesz bőven ego, meg pózolás, nincs is azzal semmi baj, de, hogy a zene csak valami másodlagos, mellékes dologgá alázódjon mellette, arra azért nem számítottam. Nevetséges, hogy rendszeresen, majd minden szám után 4-5 perces szünetek voltak, amikor nem történt semmi, leszámítva a folyamatos, rövid úton nevetségessé váló mádörfákin brádörz szövegelést és a ripacskodást. Alapjában véve szeretem Gackt zenéjét és sokat vártam a koncerttől, abszolúte nem úgy mentem oda, hogy nah, kiváncsi vagyok mit művel ez a pojáca, de iszonyat csalódás volt az egész és onnantól, hogy átestem az első ledöbbenésen, hogy wtf, ez mi, meg realizáltam, hogy de, igen, tényleg erről fog szólni az egész, a maradék idő azzal ment, hogy Kageroval közösen fetrengtünk a röhögéstől (de azt is inkább kínunkban).

Amikor éppen zene is volt, akkor, az ego-aerobikot leszámítva rendben volt az egész, meg jó volt újra látni Shinya urat (kiabáltunk is neki nagy lelkesen a számok közt, de nem hallotta meg xD). Azt mondjuk sajnáltam, hogy nem volt több régi szám, de ez már csak egyéni szocprob, az új dalok viszont rendben voltak, kivéve az az autotune-os valamit a közepe fele (gondolom az a már emlegetett moso girl), ami nagyon nem jött be így elsőre, de lehet csak a nagyon durván látványosan playback zavart közben (nem értem az minek kellett... vagy énekeljék el normál hangon, még ha a stúdió verzióban nem is az lesz a végleges, vagy tényleg nyomjanak rá effektet élőben, de ez, hogy még csak megközelítőleg sem úgy tátogtak, ahogy kellett volna borzasztó zavaró volt).

edit: jah, és ilyen méregdrága merch cuccokat én még soha nem láttam, pedig azért volt már szerencsém pár extrém esethez... node 9000 Ft egy trikóért? Come on...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 17 Wed, 11:10 am 
Member

Tok rossz volt olvasni a sok negativ kritikat. :(

Szerintem marhajo volt, es nagyon szerettem, hogy sokat kommunikaltak a kozonseggel, az oneltetesen meg nem lepodtem meg egyaltalan, elgere volt tavaly is, es illik Gackthoz. Az uj srac meg megallta a helyet ugy velem, es hallgattam tole szamokat is, marhajo hangja van.

A show meg tok otletes volt, mivel aki tavaly látta, annak mutatott ujat, aki meg nem latta, az hasonlot kapott.

Azert kar, hogy a Luna nem volt. Viszont a tavalyi Vanilla skandalas miatt eleget tettek a kozonseg kivansaganak. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 21 Sun, 2:46 pm 
VIP Member

YELLOW FRIED CHICKENz :

THE END OF THE DAY tracklist & covers

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 24 Wed, 1:50 pm 
Forum Fanatic

^ Ergya borító, ergya tracklist (1 db új dal, okkééé), de azért várom...valamennyire. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 24 Wed, 4:23 pm 
VIP Member

^
Hogy te milyen vagy... És ehhez mit szólsz?:

Szamuráj fehér lovon

kis szöveg hozzá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Aug 24 Wed, 11:16 pm 
Forum Fanatic

^ Ohh, a hercegem fehér lovon, mindjárt jobb. . . :retard:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour