Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:14 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 125  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:27 am 
VIP Member

Sera a Giliáról kaphatnék valamit??????? *bociszemek*
Még nem hallottam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:51 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

andreya wrote:
Még nem hallottam.

Itt megvan, töltsed. :)

Password: www.vkmd.blogspot.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:52 am 
oshare booty
oshare booty

andreya wrote:
Még nem hallottam.

egy lj-n találtam: klikk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:52 am 
oshare booty
oshare booty

xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:55 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
xD

lassú vagy :beee3:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 10:20 am 
Member

Ehmm...akkor jó töltögetést ^^'. Köszi fiúk...:D
Nekem tényleg nagyon tetszik. És Ayame az abszolút kedvencem.
Te megkaptad Versailles bulletinjét space-en,andreya? Nekem kicsit erős volt...>_<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 2:02 pm 
Site Admin

Serawond wrote:
Ehmm...akkor jó töltögetést ^^'. Köszi fiúk...:D
Nekem tényleg nagyon tetszik. És Ayame az abszolút kedvencem.
Te megkaptad Versailles bulletinjét space-en,andreya? Nekem kicsit erõs volt...>_<

ha a fotós cuccra gondolsz, akkor érdemes beleolvasni a blog részbe, ott megmagyarázzák, hogy miért is tiltották be teljesen a fotózást. ^^ (merthogy kiderült, hogy egyes baromarcúak online árulták a koncerteken készült képek... amin a zenekar érthetö módn kiakadt. o_O) De különben az európai koncertek nagy részén is hasonlá szabályozás szokott lenni, habár a CLJ/Rock:ID koncerteken pont nem veszik annyira szigorúan, nem úgy mint a Gan-shin/NeoTokyo szervezte turnékon.

egyébként meg ugyanott: Kamijo blog :smile2:

Hello all our dearest roses,

We are verry sorry that we have been very quiet here....after our first EU tour, we have been super busy .....but we have had very good experience so far.

Especially attending "hide memorial event" on May 3rd and 4th, it gives us very good opportunity to play in front of 30,000 audience. It was so exciting to play for such huge number of people! hide is one of my music heros in my life and I can't stop respecting him from my heart. hide and X Japan is one of most influencial bands in the Japanese music industry so we were honored to play at the event.

Then,on May 6th, that was our special day....we had our first one-man show in Daikanyama Unit (which was sold out quickly! thank YOU!!) All the members including me got a bit nervous before the show but it went very well!!

And the next day, we palyed at the event which was presented by Matenrou Opera and ME!! We were more relaxed!!

..At the moment, we have been in a studio for recording out coming album "NOBLE" and almost finished! It will be a monster album!!!!!! also reherseing for our first US concerts!!

We look forward to meeting YOU in USA . Can't wait!!

LOVE from KAMIJO

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 7:56 pm 
Member

Okés,időközben már én is eljutottam odáig és az eszem megáll,h hogy lehet valaki ekkora egetrázóan nagy marha,hogy ilyet csináljon...és az ilyen szerencsétlen hülyék miatt szívnak a tisztességes rajongók is,akik csak otthoni fenbicskedéshez szeretnék a képeket készíteni...:(
Amm..azért találtam egyébként erősnek,mert kezdhették volna ezzel is. Csak küldtek egy bulletint,h mostantól sztornó fotózás,és nem szerepelt semmi indok....hát naná,h először infarktust kaptam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 12:03 am 
VIP Member

*nyah hazajött és pofátlanul idetolja a képét és a szkenjeit XD*
szal hoztam *ide is* pár szkent a rock one magazinbol amit vetem franciában ^^ remélem nembaj h beteszem a linket oO *ha baj akkor kiszedem őket ^^"*

01
02
03

am olvastam a blogbejegyzést és kiborito h ien emberek is vannak, akik illegálisan probálnak meg pénzt keresni ien dolgokkal *mondjuk az se éppen legális, hogy a szkenneket felpakolásszák netre ^^" annyi különbséggel h azokért nem kérnek pénzt oO* *jo befejeztem az okoskodást ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:57 am 
Site Admin

ah, újságscannekkel nincs semmi baj. xD ott én csak azon szoktam kiakadni, mikor a scannerek logózzák a képeket, meg ilyen "NE TEDD FEL SOHOVAMASHOVA SE, MERT EZ AZ ENYIM!" tipusú baromarcúságokat irogatnak az oldalukra, mert hát wtf, ha a fotós/magazin/zenekar copyright jogaival nem törödik, akkor milyen alapon tart fent ö bármiféle jogot valamire ami sose volt az övé.. wtf.. o_O

egyébként kösz a scanneket és mwaaa.. ha tudtam volna, hogy mész franciába kértem volna én is egy példányt az újságból.. ^^ *gyüjti az ilyesmiket* xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 12:54 pm 
VIP Member

ha felnéztél volna mondora észrevetted volna h egy rakat topicban bőgtek h nem leszek itt XD *főleg versailles topicban XD* bár gondolom te már be se mered oda tenni a lábad a fengörlök miatt XD

jha am ha kell vannak még a magazinokban más bandákról is cikkek *laruku, x japan, miyavi, lm.c, kokia*ő nemtomki oO*, ancafe(az sok van XD) , meg majd még ma beszkennelem őket és ha kell linket berakok majd a megfeleő topicba XD *vagy majd püben akinek kell elkérheti ^^*
jha am a 2 magazzin: német popcorn és egy rock one magazin ^^ többet nem naon találtam pedig kerestem oO

najo elmegyek pakolászni XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 2:37 pm 
Member

Jéh,itt is Fru! Cijja,nii-chan!^^
Tényleg van olyan elmeháborodott,aki így komplikál a szkennekkel? Hála a jó istennek én még nem találkoztam olyannal >_<". Ez aztán átlagon aluli IQ-hányadosra utal...
A lényeg,h vannak Versailles szkennek és Teru...oh,Jézus...micsoda hasa van! Vávává... Egy újság nekem is jól jött volna,de nem is gondoltam ilyesmire..ah,amatőr vagyok,de nem baj,tanultam belőle! :twisted: És legalább a kép megvan róla!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 9:24 am 
Site Admin

noh, a részletesebb Versailles beszámolóval meg akartam várni míg megjelenik a Mondo, de mivel ez most már megtörtént, ezért.. klikkk - setlisták, több kép és több (többnyire hótmellékes és felesleges.. xDD) szöveg. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 12:07 pm 
Forum Addict

Tetszenek a képek még akkor is, ha Jasmine Youn az a ruha olyan, amilyeneket Barbie babákhoz lehet kapni olcsóbb helyeken meg a beszámoló is. Azokat a hótmellékes és felesleges szövegeket meg olyan jó olvasni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 12:57 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:
részletesebb Versailles beszámoló

Ohh, köszi, lesz mit olvasnom! :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 125  Next

All times are UTC + 1 hour