Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 07 Wed, 8:18 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 33  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 12:59 am 
Elite Member

^Ez a topicjuk egyébként.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 1:00 am 
Site Admin

CD-t esélyes h lehet majd kapni (monjuk pl. Meev koncerten is volt egy rakat merch, csak pont CD nem. O_o), a koncertről meg a Pierrot topicban szó eddig, habár így belegondolva lehet ideje lenne csinálni egy külön LM.C topicot, mert Kirito szólók, meg az Angelo, megstb passzolnal oda, de az LM.C azért eléggé kinőtte magát, szóval ha valakinek van kedve topicot nyitni nekik, akkor hajrá. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 5:48 pm 
Senior Member

Ha már az előző oldalon felmerült az időpont-probléma, gondoltam bátorkodom hangot adni én is az elégedetlenségemnek... Csak annyit jegyeznék meg csendben, hogy ha már a napon nem is lehet változtatni (ezt mondjuk tényleg abszolút megértem, meg igazából nekem nincs problémám a vasárnappal, tekintve, hogy a nyári szünet luxusát fogom már ekkor élvezni), de mondjuk egy olyan 7 órás kapunyitást azért díjaztam volna. Tudom, afféle urban legend szerint csak a szar bandák kezdenek csak 9 előtt, stbstb., de megvallom őszintén, a kényelmi szempontokat szem előtt tartva örültem volna, ha még metróval tudtam volna távozni a helyszínről :lol:
Nevertheless már itt figyel a jegy a polcomon, csak gondoltam az elkövetkezendő koncertekre való tekintettel gyakorlok egy kis építő jellegű kritikát ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 5:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sza wrote:
Ha már az előző oldalon felmerült az időpont-probléma, gondoltam bátorkodom hangot adni én is az elégedetlenségemnek... Csak annyit jegyeznék meg csendben, hogy ha már a napon nem is lehet változtatni (ezt mondjuk tényleg abszolút megértem, meg igazából nekem nincs problémám a vasárnappal, tekintve, hogy a nyári szünet luxusát fogom már ekkor élvezni), de mondjuk egy olyan 7 órás kapunyitást azért díjaztam volna. Tudom, afféle urban legend szerint csak a szar bandák kezdenek csak 9 előtt, stbstb., de megvallom őszintén, a kényelmi szempontokat szem előtt tartva örültem volna, ha még metróval tudtam volna távozni a helyszínről :lol:
Nevertheless már itt figyel a jegy a polcomon, csak gondoltam az elkövetkezendő koncertekre való tekintettel gyakorlok egy kis építő jellegű kritikát ^^

Csak halkan jegyzem meg a dátum júliusban lesz, gondold végig mifelénk az akkori időjárást, meg azt, hogy az az öt szerencsétlen milyen ruhában fog kiállni elénk zenézni + reflektorok....
Sz'al spec én még a 9 órás kezdést is embertelennek érzem rájuk gondolva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 6:08 pm 
Senior Member

Shizu wrote:
Csak halkan jegyzem meg a dátum júliusban lesz, gondold végig mifelénk az akkori időjárást, meg azt, hogy az az öt szerencsétlen milyen ruhában fog kiállni elénk zenézni + reflektorok....
Sz'al spec én még a 9 órás kezdést is embertelennek érzem rájuk gondolva.

Ez tény, én is sajnálom már őket előre, nem erről van szó... Bár ezen probléma kiküszöbölésére javasoltam volna mondjuk a szabadtéri színpadot, ott legalább fúj a szél :lol: Mert nyáron azért éjfélkor sincs az a kifejezetten hideg, szóval a kezdés órája szvsz irreleváns ebből a szempontból.
Na mindegy, igazából no offense és nem akarok ezen vitatkozni, mert nem ér annyit a téma, csak ki akartam adni ezt az egyéni szoc. problémát magamból :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 6:30 pm 
Mumus

majd ha legközelebb nem lesz foci eb vagy mi akkor másképp lesz a kezdés...... de mivel ez sajnos most benne van a pakliban... így ez van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 6:40 pm 
oshare booty
oshare booty

Ji-chan wrote:
majd ha legközelebb nem lesz foci eb vagy mi akkor másképp lesz a kezdés...... de mivel ez sajnos most benne van a pakliban... így ez van.

vb de mind1 ^^"

ruhákkal meg színpaddal kapcs meg annyit csak h mind1 mien meleg van, mert a reflektor am is 2x annyit melegít rajtuk :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 6:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
Ji-chan wrote:

vb de mind1 ^^"

ruhákkal meg színpaddal kapcs meg annyit csak h mind1 mien meleg van, mert a reflektor am is 2x annyit melegít rajtuk :)

Hát azért sztem nem mindegy, hogy 40+ fokban süt rájuk a reflektor még, vagy csak mondjuk 20+-ban xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 6:57 pm 
oshare booty
oshare booty

jó akkor másképp fogalmazok :D nekem mind1 xD
igaz barokk rucikban eddig nem álltam színpadra csak 3 réteg versus trikó
és kb a 10. percnél mind1 volt :D ... és sok mind2 xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 7:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nyitottam LM.C topicot... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 05 Mon, 10:00 pm 
Mumus

pszabi wrote:
Ji-chan wrote:

vb de mind1 ^^"

jó bocs.. akkor az....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 06 Tue, 8:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szívesen kölcsönadom majd a ruhámat bárkinek, h meddig bírja benne 40 fokban... 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 06 Tue, 8:12 pm 
Newbie

Mellesleg ha már a helyszínen vitatkozunk mekkora a hely??? Ja és lenne egy elég rázos és amatőr kérdés jegy van még ??? Vagy is inkább az hogy lesz is mire lesz pénzem vagy kapcsoljak rá és most vegyem meg ??? :?: :bounce:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 06 Tue, 8:14 pm 
Forum Addict

^
Írj egy e-mailt Case-nek, és a jegyed majd Conon, vagy bulikon átveheted.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 06 Tue, 8:21 pm 
Newbie

Az az igazság hogy nem igazán tervezem hogy megyek valamerre mert most érettségim lesz :( Meg nem is arra felé lakom ez el is problémába a későbbiekre mert még ott meg is kell lenem majd valahogy de ezen majd rá érek akkor gondolkodni. Mellesleg még egy kérdés nem igazán voltam még ilyen buliba mi népviselet ??? :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 33  Next

All times are UTC + 1 hour