Wadree wrote:
Sziasztok,
Új vagyok még a fórumozók között, úgyhogy remélem nem lesz semmi badword.

Hello!
Wadree wrote:
Azt szeretném kérdezni, hogy akik mennek a Müncheni Gackt koncertre, nem szerveznek valami kollektiv odajutast? Mi is mennénk a barátnőmmel, és ha lehet, csatlakoznánk.
Mi Batou-val megyünk, de Münchenben nyaralunk idén, ezért nem csak a koncertre megyünk, hanem hamarabb, és később is jövünk haza, így velünk nem tudtok jönni. Korábban is volt aki jelezte, hogy szeretne közös utazást, szóval remélem, ő majd válaszol neked.
Wadree wrote:
Illetve valami szállásjavaslat? A másik meg, hogy akiknek még kellene müncheni koncertjegy, tudom ajánlani eBayen, mert mostmár "potom áron", értsétek 100-150 EUR között meg lehet szerezni.
Mi mindig itt foglalunk szállást:
booking.com
Nagyon jó ajánlatokat ki lehet fogni, ha figyeled pár napig. Az utolsó 1-2 szobát nagyon olcsón szokták ajánlani, így jó áron juthattok 3-4 csillagos szállásokhoz is.
Mindenre szűrhetsz, arra érdemes odafigyelni, hogy milyen messze van a koncert helyszínétől és az állomástól/reptértől.
A korábbi utazók véleményét is érdemes elolvasni, egyszer nem foglalkoztam vele, hogy sokan írták, hogy hangos a szálloda, és tényleg hangos volt.

Amire viszont azt írják, hogy jó hely, az általában az is.
Még egy tipp: Ha vonattal mentek, vegyétek meg a jegyet minél hamarabb, mert korlátozott számban vannak akciós jegyek.
Bővebb info a müncheni vonatról
Ha bármi kérdésed van még, írj nyugodtan, igyekszem segíteni.