lackoo wrote:
O-chan wrote:
ez nem kötözködés,hanem magánvélemény

a bulitok pedig egyáltalán nem hiányzott,sokkal jobb programom volt
Nekünk se hiányoztál te
Egyszer még agyoncsaplak XD
*ölel*
Tudom, hogy szeretsz és köszönöm a köszöntést...
Amúgy
szeretném megköszönni annak a több, mint 160 embernek, hogy megtiszteltek minket a bizalmukkal. Igyekszünk egyre jobbat nyújtani.
Külön köszönet
Tsubasa-nak, a japán ismerősömnek, aki elutazása után megtisztelt minket jelenlétével:
xy üzenete (2007.12.01. 1:02):
Im happy to meet u and hear ur song
Köszönöm mindazoknak, akik felköszöntöttek, főleg
Bloodberry-nek *nagyölelés* és
Judith-nak a gyönyörű képekért,
Ginji-nek az eszéletlen finom tortáért,
Shi no Hikari-nak, aki újfent meglepett... azt hittem max bokánrúgást kapok tőle XDDD,
Neko-channak, aki aládedikált engem XD én is...hihihi, de még hol... muháhá... aki megvalósította nagy álmomat ^^ wátáshí vá ákúmá desz XDDD muháhá...
Kai-nak a Szövetségből, a kedves szavakért... és mindazoknak, akiket kifelejtettem, de tiszta K.O. vagyok :S
Sajnos táskalopás volt, szegény Hikaru-t szegényítették vele, de ami furcsa, hogy nem a káosz nyelte ruhatárból, hanem a teremből... Aki bármit tud róla, látta, hallott róla, azonnal értesítsen!!! Benne volt minden irata!!! Jó lenne, ha legalább azt visszaküldené az illető!!!
szomorú, hogy lassan már köztünk sem lehetünk biztonságban... reggel megmenekítettem:
TALÁLT TÁRGYAK:
- egy duci plüssoroszlán
- egy lapos szegecses karperec
- 1 piros öngyújtó
- 1 színes gyűrű
A gazdája nálam jelentkezhet érte... és még egyszer köszönöm a Team Sushi nevében.