Hazaértem!!! XD (csakhogy tudjuk kiről van szó: a beépített hulla XDDD)
Helyzetjelentés: vegetatív üzemmódban folyik a felmerült károk javítása, úgymint mozgáskoordinációs zavarok, biomechanikai tökéletlenségek, és fájdalomcsillapítás.
Jelentés az eseményről (= szubjektív vélemény): az odajutással nem volt semmi gond (hála a Shizu nyakában lévő nyakörv+lánc kombinációnak, és leszámítva pár kóbor kedvű lufit). A koncertet imádtam, Tenshi: mondtam már, hogy szeretem a hangod? Nem? Akkor most mondom. Az egyetlen ami, szerintem nem kellet volna a koncertbe, az az utolsó dal volt, de hát ezt is ki kellett egyszer próbálni... Remélem hamar lesz a köv konc, megyeeeek!!!

Mint a helyzetjelentésben is közöltem, mozogni képtelenség, ennyi headbang-eléstől csoda, hogy még a nyakam nem tört el. XDD A ruhatárban való alvás nem a legjobb otlet, valaki állandóan végiggyalogolt a lábamon, hol acélosban, hogy sima cipellőben, mindkettő fenemód fájt, bár az acélos talán jobban...
Jah, és Orcoo: bocs ha megijesztettelek, nem volt szándékos, eskü. XDD És milyen jó tudni, hogy nekem már a lábaim is ijesztőek. XDDDDDDD
A lényeg, hogy jó buli volt, várom a következőt ^^