Aru-chan wrote:
Videót azt én készítettem a ramaty fényképezõmmel. Asszem kb. 256 mega anyag, felteszem a gépre, onnan meg egy közszerverre és belinkelem. Nem tudom, mien a minõség. Azt hiszem 3 vagy 4 számból van rajta anyag, többek közt ha jól emléxem az új dalból is.
A lányról meg annyi, h Toffy figyelt fel rá, amikor a táskáinkhoz mentünk pénzért. Diadémszerûség volt a hajában és teljesen be volt kómálva. Toffy kérdezte h jól van-e, erre a lány elkezdett zokogni; azt se tudta megmondani kivel jött, azok az emberkék hova lettek, szóval totál KO. Anji szólt Ryo-nak és levitták a lányt az udvarra, Toffy egész sokáig vele volt. O-chan azt hiszem ennek a lánynak kerestette a B6-ot, mert pont akkor futottam össze Toffyval és mondta, h még mindig nincs jól a lány. A nevét sajnos nem tudtuk kideríteni. Igazság szerint aggódtam, h megtalálta-e akikkel érkezett, vagy hazajutott-e valahogy. Ha otthagyták részegen akkor ez nem volt szép azoktól, akikkel volt.
pszabi: a Zsoltról nincsenek sajnos használható információim.
A lány végülis megtalálta a barátait. Valakitől kapott abszintot (nem érdekel, hogy ne mígy írják), az tett be neki. Fel lett téve buszra.