Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:14 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 14 Tue, 12:34 am 
Elite Member

Szerintem sajnos ezt a "brutál" írányvonalat fogják folytatni. Neeeeeeee!
Lassan viszont kéne már egy új album... Már van 2 single, még kiadnak egy 3.-at és csak aztán lesz album... Sokára lesz az. :cry2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 14 Tue, 10:55 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Erisz wrote:
Szerintem sajnos ezt a "brutál" írányvonalat fogják folytatni. Neeeeeeee!
Lassan viszont kéne már egy új album... Már van 2 single, még kiadnak egy 3.-at és csak aztán lesz album... Sokára lesz az. :cry2:

Hát sajna nem sietik el épp a dolgokat ^^". Én is a brutál folytatást tartom valószínűnek..... Hát....... ők tudják :roll: ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 14 Tue, 1:07 pm 
Elite Member

Ami azt illeti en szerem a saku-t... :roll: igaz, csak a szamot, a klippet mar pont elegszer lattam... (2x/3x ?.?) tehat zenileg nincs bajom veluk. a kinezet... hat igen, de, amig Kaoru jol nez ki nem erdekel :hammer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 14 Tue, 10:17 pm 
Elite Member

A The final, Saku, Mechiavellism nekem mind tetszettek, még a Saku klipp is. Csak szeretném, ha néha kicsit visszafogottabbak lennének... Különösen Kyo foghatná egy kicsit vissza magát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 14 Tue, 11:40 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jó, mondjuk nekem a Saku határozottan nem tetszik. Megszoktam a zúzást, de ezt azért még tőlük is túlzásnak tartom, hogy ilyen szétesett meggondolatlan darab zenét csináltak. De ez csak az én ízlésem. :beaten: A kinézet meg, hát ez van, nem tartottam sose fontosnak, de szerintem összességében jól néznek ki apró botlásokkal. Csakhát igen, Kyo folyton fokozza önmagát, nem ártana, ha leállna ezzel, mert a végén még elkezdi levágdosni a testrészeit a színpadon, vagy nem tudom. Észre kell vennie, hogy sokszor nem sokkoló, ami csinál, hanem inkább kiakasztó vagy nevetséges. Kezdve az ilyenekkel: :vomit: (Bár jó, hogy erről leszokni látszik, de lett helyette más....) :stupid:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 15 Wed, 10:30 am 
VIP Member

nos, a saku-val én is úgy vagyok, hogy zeneileg még elmegy, de ha más banda csinálta volna, akkor nagyon negatív véleményem lenne róla. és kyo kinézete... nem igazán jók ezek a fogak, ráadásul a fekete hajról már rég tudjuk hogy nem áll jól neki, és nem elég egy tagnak jól kinéznie ahhoz hogy jó legyen a pv ...
remélem tényleg egy kicsit jobb irányvonalba fognak elmenni mert ez így már nagyon nem jó, hát már durvább zúzásokat csinálnak mint a +DespairsRay

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 15 Wed, 12:35 pm 
Site Admin

Locdog_Mc wrote:
nos, a saku-val én is úgy vagyok, hogy zeneileg még elmegy, de ha más banda csinálta volna, akkor nagyon negatív véleményem lenne róla. és kyo kinézete... nem igazán jók ezek a fogak, ráadásul a fekete hajról már rég tudjuk hogy nem áll jól neki, és nem elég egy tagnak jól kinéznie ahhoz hogy jó legyen a pv ...
remélem tényleg egy kicsit jobb irányvonalba fognak elmenni mert ez így már nagyon nem jó, hát már durvább zúzásokat csinálnak mint a +DespairsRay

Nem a zúzással van a baj, hanem azzal, hogy szétesnek a dalok. vannak sokkal súlyosabb zenéket készítö zenekarok (itt gondolok föleg olyan grind-core csapatokra mint a Swarrrm, Bathtub Shitter, stb) akiknek a zenéje mégis sokkal hallgathatóbb, mivel van benne valami ami megragadja a figyelmet.. Nekem a Deg-el már nagyon régóta (kb. Filth óta) az a bajom, hogy a durvább számaik egyszerüen szétesnek, és nincs meg bennük az az erö mint egy Zan-ban, vagy Mask-ban.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 15 Wed, 4:12 pm 
Elite Member

hát nem tudom, lehet nekem nem olyían fejlett a zenei hozzéértésem v. a fülem más, de én eddig még mindig találtam vmiféle rendszert a zenéjükben. még a zuzásokban is találok vmit, ami megtetszik (általában, vannak persze kivételek pl. Zan :beee: ) izlések és pofonok...
Kyot tényleg fejbe kellene verni, hátha attol észheztér és ismét hajlando rendesen kinézni... nem értem a többiek miért hagyják... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 15 Wed, 8:39 pm 
Elite Member

Amiyade wrote:
Kyot tényleg fejbe kellene verni, hátha attol észheztér és ismét hajlando rendesen kinézni...

Majd én! majd én! majd én! Én vállalom!!!
Amiyade wrote:
nem értem a többiek miért hagyják... :?

Éénn akartam fejbeverni!! :(

Viccet félretéve. Kyo úgysem hagyja, hogy megmondják neki, hogy mit csináljon, és mit ne. Kaoruék-at meg biztos nem zavarja, hogy Kyo elmebeteg...

case wrote:
Nekem a Deg-el már nagyon régóta (kb. Filth óta) az a bajom, hogy a durvább számaik egyszerüen szétesnek, és nincs meg bennük az az erö mint egy Zan-ban, vagy Mask-ban.

:shock: szétesnek? miért?
Nekem sok zúzós számuk tetszik. Csak a Berry-t és a Pink killert nem szeretem. Ennél a kettőnél tényleg olyan "fáj a fejem tőle" érzésem van. :roll:

Locdog_Mc wrote:
ráadásul a fekete hajról már rég tudjuk hogy nem áll jól neki

Deee jól áll neki! Olyan kis aranyos! :sweatdrop: (meghalok)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 17 Fri, 12:59 pm 
VIP Member

rendben akkor jól áll neki :sweatdrop: bár nekem jobban bejön, amikor az oldalra álló kis szőke fürtjeivel próbál sokkerkedni a kis kawaii, hobbit méretezésű kis dühös emberke :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 17 Fri, 9:06 pm 
Elite Member

Locdog_Mc wrote:
rendben akkor jól áll neki :sweatdrop: bár nekem jobban bejön, amikor az oldalra álló kis szőke fürtjeivel próbál sokkerkedni a kis kawaii, hobbit méretezésű kis dühös emberke :laugh:

:grin: :laugh: :laugh: :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 24 Fri, 8:12 pm 
Member

Új Dir en Grey albumot adnak ki márciusban (Withering to death) !!!! WOW!!! Végre LOL!!!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 24 Fri, 10:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nyikasz wrote:
Új Dir en Grey albumot adnak ki márciusban (Withering to death) !!!! WOW!!! Végre LOL!!!! :D

ennél jobb hírt a mai napon.... :bday: :headbang: :bday:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 24 Fri, 10:27 pm 
Official Cheerleader

:multi: YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!Végre!!!! Ez az!! :multi:
ennek örömére megyek és tombolok egyet :headbang:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 26 Sun, 12:31 am 
Elite Member

:x-mas: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :onfire: :onfire:
Véééégreeee! vééégreeee!!!!
*Erisz =:stupid:*
Bár én úgy gondoltam album elött kiadnak még egy kislemezt, de nem így tették! Mindenesetre így jobban örülök, hogy elöbb hallgathatok új albumot. :grin: :angel:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour